Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[VAND] Subwoofer custom made 800W RMS cu 2xPioneer TS-W309S4
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 a scris:
Soricele tine glumele pentru tine cu tepele tale,dupa cum vezi pe aici pe forum se vinde incinta cu 100-120 ron

Eu cred ca TU nu esti in masura in a avea o parere legat de un pret la un produs SH,adica parerea mea este ca TU nu ai experienta in a aprecia un pret(in baza la preturile la ceea ce vinzi tu).
Si DA, CRED cu toata fiinta asta.CRED !!! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
b0gd4n27

Data înscrierii: 15/Noi/2011
Locație: Gorj

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce experienta imi trebuie cand uite difuzorul nou este 290 lei http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W309S4/ si o incinta se vinde in 100-120 ron? Voi tot timpul ati comentat de mine si toate cele si nu ati avut nici macar 1pic de dreptate cand totul e clar alb pe negru si link de confirmare
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmm inseamna ca ai putea revolutiona constructia de incinte cu asa preturi , ce ciuda imi e ca la timisoara o placa de mdf e 250 de lei... si nu poti sa faci mai mult de o incinta de 2x12 calumea din ea.... ofofofo,
b0gd4n27

Data înscrierii: 15/Noi/2011
Locație: Gorj

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Facusem la niste baieti care fac mobila din MDF o cutie pentru difuzorul ala de 2400W dragsteru, cutie bass reflex dupa calcule tot 110 ron!
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apuca-te de afaceri cu baietii atunci , ce pot sa spun, bafta
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 tu ai taiat vreodata o bucata de mdf? ai lipit 2 placi de mdf cu aracet? ai infiletat vreun hol(d)surub, ai tratat suprafata de mdf pt ca apoi sa aplici prenandez si mocheta, ai intins tu vreodata mocheta, ai "bibilit vreodata colturile unei incinte?, ai taiat surplusul de mocheta? ai montat vreodata vreun conector pe o incinta, stii tu sa tragi firele intr-o cutie, ai gandit-proiectat o incinta, si toate astea cu 120 lei in anul 2011 ?
De ce fortezi lumea ?

Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 a scris:
Facusem la niste baieti care fac mobila din MDF o cutie pentru difuzorul ala de 2400W dragsteru, cutie bass reflex dupa calcule tot 110 ron!

Daca asa sta treaba, eu iti dau proiectele, cumpar cutiile de la tine si le vand mai departe.

Ce zici, te apuci de maine de 5 cutii ? Asa, ca sa-mi fac putin stoc.

b0gd4n27, cum de reusesti sa scrii si sa respiri in acelasi timp ?

Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma pun si eu pe lista pt 20 de cutii
pacat ca ii poluam topicul baiatului
Sus
alexander
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2011
Locație: Otopeni

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau si eu 4 bucati si dau 150 ron pe bucata Smile))
Dar sa nu fie taiate cu traforasu Laughing

costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baubau a scris:
apuca-te de afaceri cu baietii atunci , ce pot sa spun, bafta

Lasa ca stiu ca te ai speriat ca ti fura afacerea:DVery Happy Laughing

THE ONE
Pasionat

Data înscrierii: 01/Feb/2011

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pffffffffffff , hahahhahahahahhah Laughing mda, as fi curios ce lada ai facut pt DWC-u, si mai ales in 120 lei Confused
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iul/2011
Locație: Drobeta Turnu-Severin

MesajTrimis: Mar Noi 29, 2011 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 a scris:
Ce experienta imi trebuie cand uite difuzorul nou este 290 lei http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W309S4/ si o incinta se vinde in 100-120 ron? Voi tot timpul ati comentat de mine si toate cele si nu ati avut nici macar 1pic de dreptate cand totul e clar alb pe negru si link de confirmare

Mai omule, nici nu stiu la ce ma obosesc cu tine, sincer, ai citit macar anuntul ?! Ai observat ca sunt doua difuzoare nu unul ? Cutie cu 100-120 lei ca asta ?! ..poate pentru clocit oua ! Nu ti-am mai dat atentie dupa al doilea post caci sunt satul sa tot dau explicatii, dar ca sa fiu pe intelesul tau ..eu nu dau tepe si nu vand lucruri defecte, pur si simplu acest subwoofer este aproape nou (are garantie 18 luni) pentru ca nu l-am folosit, mi-am satisfacut un moft/placere/dorinta, apoi brusc (circa 2 saptamani) m-am plictisit de el, intelegi ?! Nu-mi aduc aminte sa te fi intrebat pe tine daca merita pretul sau nu, e produsul meu si cer cat cred eu de cuviinta ca merita. "Succesuri !"

Ultima modificare efectuată de către Roberto Blanco la Mar Noi 29, 2011 3:42 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 29, 2011 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
ma pun si eu pe lista pt 20 de cutii
pacat ca ii poluam topicul baiatului

Nu e nici o problema, oricum nu aveam habar ca s-au facut atatea comentarii. Din motive necunoscute nu am mai primit mail de informare.
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Valabil.
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2012 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Valabil.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum