Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[VAND] Subwoofer custom made 800W RMS cu 2xPioneer TS-W309S4
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
Roberto Blanco
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iul/2011
Locație: Drobeta Turnu-Severin

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 10:50 am    Titlul subiectului: [VAND] Subwoofer custom made 800W RMS cu 2xPioneer TS-W309S4 Răspunde cu citat (quote)

Subwoofer custom made cu doua difuzoare Pioneer TS-W309S4, 800W RMS / 2800W MAX @ 2 ohm / 2x4 ohm(2 x 400W RMS @ 4 ohm )

Specificatii incinta:
Lungime: 90 cm
Latime: 61 cm
Inaltime: 34.5 cm
Volum: 110 litri UTILI
Greutate: 35 kg

Specificatiile pentru subwoofere le gasiti aici.

Incinta este acordata la 32Hz cu aceste subwoofere.

Subwooferele mai au 21 de luni garantie la Be-Loud. Am la ele cutiile originale si actele.

Incinta este facuta pe comanda acum doua saptamani.

Am si doua site de protectie care nu am apucat sa le montez.

Vand subwooferul pentru ca numai am portbagaj si pentru ca ma dor urechile ! (la propriu), nicidecum din alte motive. Practic nu sunt urme de uzura, iar timpul de functionare nu depaseste 10 ore adunate.

Nu trimit prin curier datorita greutatii (48 kg incita+subwoofere), pentru cei din localitatile apropiate putem stabili un punct de intalnire.

Nu sunt interesat de schimburi cu alte produse.

Pentru orice alte detalii sau mai multe poze nu ezitati sa intrebati.

Pret: 1000 lei

Se poate vinde impreuna cu amplificator monobloc Orion 1200D la un pret avantajos.

Telefon: 07520 082 603
YM: robertgadau
e-Mail: robertgadau@yahoo.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu inteleg un lucru:
la pretul de 1000 lei se vind si difurile+incinta +amplificator?
pt ca nu vad logica in a vinde 2 difuri de 300ron plus o incinta care ar costa 200 mmaaaaxim 300ron, deci produse de maxim 900 ron cu 1000.....
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar difurile+incinta la 1000 Ron iar amplificatorul e 700 Ron asa am inteles eu..total 1700 complet..STIMA
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

obie_triceps a scris:
eu nu inteleg un lucru:
pt ca nu vad logica in a vinde 2 difuri de 300ron plus o incinta care ar costa 200 mmaaaaxim 300ron, deci produse de maxim 900 ron cu 1000.....

Cutia a costat 500 de lei nu 200-300 cum spui tu, difuzoarele 600, sitele 50, plus ca e diferit cand iei un lucru gata facut si il poti testa/auzi inainte sa dai banii. Pretul nu e batut in cuie ca nu suntem la magazin si in general cei interesati nu se arunca pana nu negociaza. Nu am niciun interes sa iti dau tie explicatii, dar le dau totusi pentru ca nu am nimic de ascuns si pana la urma cine vrea cumpara cine nu vrea nu cumpara, punct. Daca te intereseaza eventual faci o oferta de pret, discutam sau ma intrebi care e ultimul pret. Presupunerile si ideile tale le poti pastra linistit atata timp cat nu stii ce si cum am facut eu, deocamdata eu sunt cel ce a investit banii si cel care s-a spetit la carat si asamblare. Sincer acum, chiar nu mise pare frumos sa te bagi asa aiurea in seama doar de dragul de comenta. Nu caut sa imi recuperez toti banii sau sa ma imbogatesc, sunt constient ca nu-i recuperez, dar chiar nu-mi place felul in care ai pus problema ! Eventual puteai sa ma intrebi care e ultimul pret sau sa-mi faci tu o oferta, dar este evident ca singurul scop a fost sa te bagi in seama. Cu stima !

Profit de acest reply si le transmit celor interesati ca pretul este NEGOCIABIL, iar pentru kit (amplificator+subwoofer) pretul este avantajos. Iar ca sa fie si mai interesant, dau bonus la kit 12m de cablu 16mm2 cu mufe cu tot.
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze anticipat catre moderatori daca acest mesaj e considerat up, dar nu am putut pune pozele noi in reply-ul de mai devreme. Mai inainte am facut poze la cabluri, site si alte 2-3 poze cu subwooferl scos din portbagaj.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Legat de acest post,
obie_triceps a scris:
obie are tot dreptul sa-si exprime opinia in legatura cu acest pachet...
Tu vinzi incinta cu 120 ron aici : http://www.be-loud.ro/forum/vand-incinta-bass-reflex-pentru-doua-subwoofere-de-30-cm-t13521.html iar pe 2 subwoofere + incinta ceri 1000 ron.
Dintr-un calcul de clasa a II-a rezulta ca tu vinzi 2 difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W309S4/ + 2 grile de maxim 10 ron bucata cu 880 ron negociabil! Inteleg si eu termenul negociabil,dar parca ceva nu iese din calcule.
Corecteaza-ma, te rog, daca am gresit undeva in gandirea mea!
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot in clasa a II-a inveti sa si citesti, incinta este cu totul alta fata de cea in care se afla difuzoarele, lucru care il poti observa in descriere ...daca citesti. Deci gresesti ! ..cat despre dreptul de a-ti exprima opinia te inseli, nu e un drept e o alegere si daca tot o faci macar fa-o cu cap, informeaza-te si apoi da-ti cu parerea. Vad ca sariti toti in sus fara sa va uitati atenti la anunturi sau macar sa intrebati.

Poftim poze !
Sus
cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 5:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuzele mele atunci si bafta la vanzare!
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
Scuzele mele atunci si bafta la vanzare!

Se accepta ! Multumesc.
Sus
robert_88rob

Data înscrierii: 21/Iun/2011
Locație: AB

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt sculele lui,omu poate sa ceara cat vrea nu e prost ala care cere ci ala care da conside Up din partea mea
Sus
obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

robert_88rob a scris:
nu e prost ala care cere ci ala care da

Roberto Blanco a scris:
Cutia a costat 500 de lei

scuze ca m-am "bagat" peste topicul tau tau,
spor la vanzare!
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

obie_triceps a scris:
robert_88rob a scris:
nu e prost ala care cere ci ala care da

Roberto Blanco a scris:
Cutia a costat 500 de lei

scuze ca m-am "bagat" peste topicul tau tau,
spor la vanzare!

Oau, ce "destept" esti tu si ce "prost" sunt eu. Devii obraznic prietene, puteam sa dau si 1000, am dat din banii mei. Chiar nu te poti abtine? Este anunt de vanzare, cumperi sau nu cumperi, nu am cerut parerea nimanui vis a vis de pret sau calitate. Faptul ca pentru tine inseamna mult 500 de lei pentru aceasta incinta nu este valabil si pentru mine, iar daca se vinde bine ..daca nu, nu si gata. Ce atata bagare de seama si critici. Cand am avut nevoie de un sfat nu ati sarit asa repede cu sfaturi, dar la criticat e ingramadeala. Deocamdata marfa e a mea si cer cat consider eu, punct !
Sus
Roberto Blanco
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 15, 2011 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pret nou: 800 de lei !

Incinta se poate da si separat, deoarece am pe cineva interesat doar de difuzoare.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Sep 15, 2011 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incinta nu e chiar o incinta chioara pe dinauntru si facuta pe genunchi, e facuta destul de solid as zice...

http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=2143517&d=1315384894

Daca cineva avea dubii referitoare la incinta, cred ca poza ar trebui sa lamureasca dubiile.

Sus
cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 15, 2011 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Roberto Blanco a scris:
Incinta se poate da si separat, deoarece am pe cineva interesat doar de difuzoare.

Lasa-mi, te rog, un pret la incinta pe privat...
Masor sa vad daca imi incape in masina si daca da o cumpar eu.
Acum am vazut de cine este construita si mai mult ca sigur isi merita toti banii!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum