Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vandut
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Noi 23, 2011 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DWH 259.1
380mm or 15”, 2+2 ohm,
800W RMS, 1600W peak

http://www.drwoofer.com/dragster-dwh-2591-p-2405.html?language=en
http://www.supercene.com/product/1/5299/Subwoofer-Dragster-DWH-2591-2x2-ohm-30-cm.html
http://ocenil.ru/photos/dragster-dwh2591.jpg

http://www.hazimozibolt.hu/index.php?P=termek&S=3&T=&GY=&TXT=&AMN=1&AMX=9999999&FKAT=2&AKAT=36&TID=9908&TN=Dragster%20DWH%20259.1%20,%20,%20DWH259.1,%20DWH%202591,%20DWH259,%20DWH%20259

Atatea discutii cand o poza la spatele magnetului ar rezolva tot Smile in favoarea....ta?! Smile .

Bafta la vanzare ! (cred ca ai nevoie Laughing )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
soricelg
Pasionat

Data înscrierii: 08/Noi/2011

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 4:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce zici ca l-ai vandut cand tocmai ai facut 2 topicuri noi in care il ai din nou la vanzare?? chiar crezi ca te scoti asa usor si poate fraieresti pe careva?
Sus
b0gd4n27

Data înscrierii: 15/Noi/2011
Locație: Gorj

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru ca acela a fost vandut,a fost probat la cutie cu tot cu acte si vandut! Crezi ca simple vorbe pot schimba cu ceva ce scrie pe spatele subwooferului sau pe acte sau pe cutie? Smile) Cand ati zis sa postez poza cu ce scria pe spate il dadusem!
phalemi24

Data înscrierii: 03/Apr/2011
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu te auzi ce spui? =)))))
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 a scris:
Pentru ca acela a fost vandut,a fost probat la cutie cu tot cu acte si vandut! Crezi ca simple vorbe pot schimba cu ceva ce scrie pe spatele subwooferului sau pe acte sau pe cutie? Smile) Cand ati zis sa postez poza cu ce scria pe spate il dadusem!

DA, CRED !!! Laughing

free down Twisted Evil
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara suparare da doar un retardat ar crede tot ce insirui aici cumetre..
b0gd4n27

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e problema mea ce crezi tu sau altcineva! Ce crezi ca cel care a cumparat difuzorul se uita pe stele in loc sa se uite pe spatele lui ce scria?
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 a scris:
Nu e problema mea ce crezi tu sau altcineva! Ce crezi ca cel care a cumparat difuzorul se uita pe stele in loc sa se uite pe spatele lui ce scria?

fugi la doctor si te cauta la cap..ai inceput sa delirezi..

b0gd4n27

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care e problema ta pana la urma ca vad ca tu ai probleme:) sa inteleg ca nu ai prieteni sau...nu ai cu cine vorbi si vii si aberezi aici
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 a scris:
Care e problema ta pana la urma ca vad ca tu ai probleme:) sa inteleg ca nu ai prieteni sau...nu ai cu cine vorbi si vii si aberezi aici

cumetre mergi de-ti viziteaza prietenul imaginar de ti-a cumparat subwooferul si vezi poate mai gasesti inca un prieten imaginar sa-i vinzi si al doilea subwoofer imaginat.. hai spor la vanzare k io nu mai am de gand sa intervin

b0gd4n27

MesajTrimis: Dum Noi 27, 2011 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Copil fara minte! Altceva nu gasesc pentru tine! Cred ca erai ofticat ca nu l-ai cumparat tu:))
THE ONE
Pasionat

Data înscrierii: 01/Feb/2011

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba asa ceva...............faceti de ras numele DRAGSTER aici........ Evil or Very Mad intre DWC si DWH e MAREEEEEEEE diferenta si nu se pot confunda, cum ati reusit voi sa faceti ghiveciul asta aici eu nu stiu........... Smile))))))) DWC urile intradevar sunt niste difuri...jos palaria, 30 kg bucata Smile) (alea de 15)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum