Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vandut
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
b0gd4n27

Data înscrierii: 15/Noi/2011
Locație: Gorj

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2011 3:42 pm    Titlul subiectului: Vandut Răspunde cu citat (quote)

Difuzorul a fost vandut!

Ultima modificare efectuată b0gd4n27 la Joi Noi 24, 2011 11:54 pm, modificat de 3 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2011 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aici era sectiunea tata..BAFTA..STIMA
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2011 10:48 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

MARE MINCINOS MAI ESTI CUMETRE...
dak ai luat teapa ca n-ai stiu sa te informezi...nu trebuie sa dai si tu la randul tau teapa..
difuzorul asta era pe okazii mai demult cu 470 lei http://www.okazii.ro/catalog/54927801/vand-difuzor-bass-auto-2400-w-dragster.html

tu l-ai cumparat si la calificative ai scris "Difuzorul era de 600W RMS nu 1200 adica o mare tzeapa am luat!
Vand difuzor Bass auto 2400 W dragster (#57856275) b0gd4n27 (2 ) 470 RON

09-NOV-11
""
n-ar fi rau sa intervina un admin cu un ban permanent.

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 1:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru simplul fapt ca ai mintit... nu mai esti de incredere, inseamna ca ai ceva de ascuns daca nu ai spus adevarul pur si simplu, nu cred ca era nevoie sa dai explicatii mincinoase.

si ca o completare.... specificatiile sunt corecte, pt dwc, insa difuzorul nu este dwc , am impresia ca este dwe.

LE: ba nu, e dwh Razz

Ultima modificare efectuată Pigoo la Vin Noi 18, 2011 9:22 am, modificat de 2 ori în total
Sus
b0gd4n27

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 4:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca eu mint....atunci specificatiile de pe cutia lui si actele crezi ca mint? ca doar e luat din magazin Smile
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b0gd4n27 a scris:
Daca eu mint....atunci specificatiile de pe cutia lui si actele crezi ca mint? ca doar e luat din magazin Smile

prea putin ma intereseaza ce scrie pe cutie, asta e un model vechi si tu ti-ai luat plasa cand l-ai cumparat de ai crezut tot ce-a scris nea caisa ala pe okazii....data cumpararii: 9 noiembrie 2011... cum plm zici k l-ai luat acu un an cu 600 euro ?
dragster dwh

http://www.audio-exklusiv.at/dragster/subwoofer/hightech.htm
''chilipirul'' asta m-a interesat si pe mn pe okazii..dar vanzatorul nu vroia sa imi dea mai multe poze..ba ca n-are timp, ba ca e plecat etc..
Pune o poza cu ce scrie pe spatele magnetului.

dany sxx
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2009
Locație: tecuci

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ontopic: probabil e model mai vechi de 800 rms...
oftopic: tonule ce agresiv esti ... Laughing Laughing Laughing imi place ca nu ierti nimic Laughing Laughing
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa sunt astia nou veniti.. Wink ..incearca sa ne puna pe noi in dificultate..cei mai pasionati forumisti.. Smile ..pacat ca nu e cel care trebuie sa fie..STIMA
b0gd4n27

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 6:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Putin iti pasa ce scrie pe cutie? sunt pozele cu el pe cutie pe spatele lui scrie puterea toate detaliile care le-am scris aici! Actele idem de la el pot confirma asta! Am fost la un magazin specializat pe sisteme audio sa ma conving intradevar de putere idem confirmat! Inceteaza sa mai aberezi! Si din cate am vazut tipu are la difuzor 2400 W 1400W rms eu am 2400W 1200 W rms ce e pe acolo comentariile ale altor persoane nu e problema mea ce a facut cu el tranzactii etc,dar nu au legatura cu mine! Informeazate alta data nu comenta ca un copil ce esti!
phalemi24

Data înscrierii: 03/Apr/2011
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca linkul cu anuntul de pe okazii de mai sus te-a dat de gol... acelasi user ca si aici...aceeasi localitate ca si aici:

okazii:
b0gd4n27 (2)
Calificative pozitive in ultimele 12 luni:100%
Localitatea: Targu Jiu, GORJ

Be-loud:
b0gd4n27
Data Ăźnscrierii: 15/Noi/2011
LocaĂŸie: Tg-Jiu
Smile)

plus ca se vede clar ca poza e de pe okazii...te-ai jucat putin in paint in colt stanga sus...

macar ai si u bunul simt si nu o te mai tine asa tare...multi oameni de pe forumul asta iti pot spune modelul difuzorului doar din poze...
nu cred ca ti-ai gasit locul in care sa il vinzi la pretul asta...
eu zic sa incerci in vreun "talcioc" sau ceva de genul asta...poate ai vreo sansa:))

Dj Dog

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa se intampla cand incerci sa vinzi castraveti la gradinari si gheatza la eschimosi Exclamation

sa iti fie rusine cumetre!!!!
Sus
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, mai ai difuzorul? Sunt din Tg-Jiu; as vrea sa-l "miros" pe la 1200w...
Sus
TzuTzu
Pasionat

Data înscrierii: 05/Feb/2009
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Sâm Noi 19, 2011 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Noi 19, 2011 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta e adevaratul DWC , insa cel din anunt reiese a fi DWH, dupa poze .
Sus
b0gd4n27

MesajTrimis: Mie Noi 23, 2011 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Jarele numaru meu si id meu sunt postate, ma contactezi si ne intalnim si ti-l arat te poti convinge!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum