|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
unu la mana...voi ce naiba discutati chestii de astea la bursa? se muta unde ii e locul
doi la mana...GZ e mai tare, hertz e mai tare...ma scuzati baieti, da cati ani aveti? ia aduceti argumente si recomandari fara sa comparati ce recomandati voi cu ce recomanda altul. lasati clientul sa faca comparatia. altfel iese ca la talcioc aici, gaina mea e mai grasa...ba a mea
apropo, in cazul in care n-ati observat, userul care a initiat topicul n-a mai dat nici un semn deocamdata. probabil l-ati speriat cu certurile voastre.... _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP
Ultima modificare efectuată de către asus la Vin Iun 08, 2007 2:38 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | Orice difuzor se aude mai bine amplificat (in limita bunului simt, bineinteles - un difuzor care se aude prost pe player o sa se auda si mai prost pe amplificator si poate chiar sa faca "poc").
Deci nu mai induce lumea in eroare cu afirmatii de genul asta.
|
asta chiar ai putea s-o stergi din post ca te faci de rusine ...
@asus: treaba e simpla si e pacat ca n-o vezi din prima, deasupra oricarui brand etc: recomanda-i omului ceva potrivit si care o sa mearga la parametrii pentru care a fost proiectat;
cat despre speriat, mai bine speriat decat cu niste bani dati degeaba... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression 
Ultima modificare efectuată de către bezz la Vin Iun 08, 2007 2:42 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
............da eu cu cine vorbesc?! gata cu offtopicul, exista sectiunea diverse, unde puteti amandoi sa faceti un topic nou si sa va certati pana va plictisiti. nu mai faceti varza din topicul asta. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e nici o suparare ...
Zici ca ai studiat, nu?
Deci daca un player are 4x22W, Hertz Dieci care au 60W RMS (!!!) sunt perfecte ... |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | Nu e nici o suparare ...
Zici ca ai studiat, nu?
Deci daca un player are 4x22W, Hertz Dieci care au 60W RMS (!!!) sunt perfecte ... |
da, pentru ca este verificat practic pe sute de sisteme si 100w >>60w
eu am incheiat discutia, ca nu prea are rost sa ma cert cu copii, vorba lui asus. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi cer scuze fata de initiatorul topicului.
Daca nu ascultam ce am recomandat, stateam in banca mea.
Eu raman la recomandarea mea. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|