| |
| Autor |
Mesaj |
kobra
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 6 Locație: Barlad
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 11:49 am Titlul subiectului: Vreau sa cumpar boxe pentru logan |
|
|
| Vreau sa iau si eu 2 perechi de boxe pentru un logan. Am un MP3 player Pioneer DEH-2820MP si nu stiu ce boxe ar trebui care sa vina perfct pe locurile boxelor pe care le-a avut (Logan Laureate). As vrea sa dau pe ele pana in 5 milioane. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
hertz dieci DSK 165, ~300 ron, ar fi best money can buy. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
kobra
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Oare astea merg si pe fata si pe spate? |
|
| Sus |
|
 |
kobra
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu ma gandeam sa iau pioneer TS-A6911 pe spate si TS-A1711 pe fata, dar nu stiu daca s-ar auzi bine |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
kobra
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar am si eu o itrebare, specificatiile sunt facute pe o boxe sau pe pereche? |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt pe difuzor.
Iti faci griji ca nu o sa se auda corespunzator?
Eu am ascultat aceste MK2 si mi-au placut cum suna de aceea le si recomand si te incadrezi lejer si in acel buget alocat de tine. |
|
| Sus |
|
 |
kobra
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mie mi-ar place sa se auda cu bass frumos, adik sa nu faca cum ai bate in tigaie cand e o melodie cu mai mult bass |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu le-am auzit sa faca asa , adica sa se auda ca in tigaie, plus ca pe spate vei avea si coaxiale.
Ultima modificare efectuată de către Sharkky la Vin Iun 08, 2007 1:33 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
kobra
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar de inele MDF de unde fac rost? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
inele mdf de la soundmasters.ro
dieci sunt peste gz-urile acelea, dar ce-i drept sunt si mai scumpe.
in definitiv tu incearca sa asculti diverse setup-uri si o sa vezi ce-ti place ... poate hertz, poate gz, poate mtx, poate focal, poate jbl, infinity, alpine pioneer etc oferta e vasta, cel mai bine e sa asculti boxele nu sa le iei pe neve/sfaturi  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scuze de off-topic:
Bezz, ai ascultat GZ-urile alea de vii cu aceste afirmatii? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, am ascultat, AMPLIFICATE , ce i-ai recomandat tu {pentru fata} necesita amplificare, el nu a mentionat asa ceva, o sa le puna pe headunit si o sa te injure de ce se aud prost si ...
eu i-am oferit o solutie fara amplificare
daca vrei sa oferi un sfat omului, fa-o complet si recomanda-i si un amplificator sau baremi spune-i ca are nevoie si de ala, nu inele MDF... frectie
nu te mai repezi asa...studiaza intai. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer, o dam aiurea in off-topic.
La partea cu studiatu, eu zic sa te mai documentezi un pic inainte sa arunci niste vorbe de 2 lei in aer.
Sa inteleg ca pentru tine, inelele de MDF sunt (citez) "frectie" ...
Deci mai bine sa le puna pe plastic, da ... cel mai bine ...
Banuiesc ca la sistemul tau de pe Citroen nu ai pus inele, ca sunt "frectie", le-ai pus asa direct pe fata de usa sau le-ai prins de tabla.
Nu a spus nimeni niciodata ca un difuzor care cere amplificare se va auzi prost pus direct pe player, numai ca nu o sa se auda la capacitate maxima, ca sa ma exprim asa.
Orice difuzor se aude mai bine amplificat (in limita bunului simt, bineinteles - un difuzor care se aude prost pe player o sa se auda si mai prost pe amplificator si poate chiar sa faca "poc").
Deci nu mai induce lumea in eroare cu afirmatii de genul asta.
L.E.: De ce Hertz nu necesita amplificare? Ca asa a spus dealer-ul Hertz? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
TOTI dealer-ii Hertz au spus Dieci merg SUPERB fara amplificare
Dieci are pe specificatii 60 w RMS 120 w peak, GZ-urile au 100 w cu 200 w si sunt facute pentru a fi amplificate ... Ce rost mai are sa dai banii pe un dif daca nu-l folosesti la adevarata lui valoare? Cea pentru care a fost proiectata?
Legat de inelele MDF nu prea ai inteles, pe boxe amplificate pasiv sunt cam frectie si cheltuiala inutila, plus ridica probleme de adaptare pe incintele stock ale masinii ... daca-si pune boxe AMPLIFICATE activ atunci DA, inelele MDF sunt un MUST! Dar omul in tot topicul lui nu a zis un cuvintzel despre amplificare/amplificator.
| Citat: | | numai ca nu o sa se auda la capacitate maxima, ca sa ma exprim asa. | pe toate cazurile care le-am auzit pana acum asta inseamna "se aude prost" nu mai incet.
cum ziceam, studiu ... fara suparare acuma... _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
|