| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aha. Deci sa il dau la 0! Eu am il am pe 6db. Da,acopera destul de mult difuzoarele. Adevarul e ca dupa ce mi le-am montat,i-am zis tipului sa imi dea mai tare bass-ul si dupa ce am plecat mi-am dat seama ca era mult prea tare,exagerat. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| Deci tu zici sa il dau spre 0. O sa o iau pe incercate,sa vad cum imi place sa se auda. Nu stiam de unde sa il mai reduc. Adevarul este ca dupa ce mi l-am montat i-am spus tipului de acolo sa imi dea bass-ul mai puternic si dupa ce am plecat mi-am dat seama ca este mult prea tare,exagerat,acopera difuzoarele. Banuiesc ca celalalte doua sunt setate bine de catre ala de acolo,cu exceptia celui de bass boost ca i-am spus eu sa il dea mai tare. Va multumesc la amandoi ca incercati sa ma ajutati! |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu sunt neaparat bine reglate.Daca sunt reglate dupa ureche, sunt foarte mari sanse sa fie reglate prost.De obicei "marii" instalatori de la coltul strazii nu prea au habar ce fac acolo.Mie cel putin mi le-au instalat si reglat super prost.Am muncit cateva zile dupa ei sa fac treaba asa cum trebuie.Cel mai bine mergi la cineva care sigur stie ce face.Sau daca te descurci cu un aparat de masura citeste bine topicul care ti l-am trimis si vei reusi sa reglezi amplificatorul ca la carte.
Succes! |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| da,adevarul este ca mi-e greu din topicul ala sa fac reglajele,pt ca nu ma pricep sa umblu cu vreun aparat de masura. nu stiu unde as putea sa ma duc. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
apropo nu prea trb sa ai multe diplome ca sa reglezi ceva
sa te pricepi asta conteaza  |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei, poate ne intalnim intr-o zi si ti-o reglez eu.Id-ul meu de YM e marku_trd.Intra si vorbim daca vrei  |
|
| Sus |
|
 |
|