Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vreau sa mai reduc bass-ul!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 9:51 pm    Titlul subiectului: Vreau sa mai reduc bass-ul! Răspunde cu citat (quote)

Salut am si eu o statie Infinity http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Infinity/REF_7521A/ si as vrea sa mai reduc un pic bass-ul,mi se pare cam exagerat. Adica este prea puternic,prea gros! De unde fac asta? Acolo unde are intre 0 si 12db este la jumate la 6db. De acolo trebuie sau din alta parte?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de la bass bost adik ala de ai zis il dai mai spre zero
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha,am inteles! Deci sa il dau sub 6 decibeli! Ce chestie
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa ar trb teoretic daca scrie pe el bass boost
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,parca asa scrie,nu m-am uitat exact. mai e ceva de unde cred ca dau volumul statiei si parca mai e ceva de unde pot umbla. parca sunt 3 suruburi de care pot invarti pt a face setari dar nu stiu fiecare ce face si cum ar trebui tinute. merci! o sa incerc sa fac cum ai zis tu
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unu ar fi volumul
2 ar fi hpf sau lpf si 3 ar fi bass boost
asa cred (nu stiu ordinea)
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si la celelalte ar trebui sa umblu? adica volumul statiei e pe la 3sferturi,poate un pic mai mult iar celalat cum ar trebui sa stea?(hpf sau lpf ala) adica mie imi place rau cum suna bass-ul,e super smecher dar nu mai aud nimic de el si am boxe bune si pe fata si pe spate.
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe la 150 hz pt sub e filtru ala
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha. Eu tin bass-ul la 0 din casetofon si inaltele la maxim.Bass-ul din casetofon e de la -9 la +9,deci eu il tin la jumate,pt ca stiu ca pot so boxele sa duca bass-ul respectiv la volumul ala? Sa il dau la minim in boxe,sa raman numai pt sub? poate asa nu voi mai avea asa mult bass. Ce zici?
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci regleaza prima oara sa nu mai ai reglaje la hu si dai si reglajul la statie dupa aia reglezi di eq din hu ca sa fie perfect
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cum fac sa reglez sa nu mai am reglaje la HU?
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le dai pe toate la zero
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. O sa vad maine cum il pot regla. Bine ca am bass mult,nu e problema sa il reduc,era grav daca nu aveam.
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby, l-ai zapacit pe saracul om!
Deci, daca pui setarile la player pe 0, inseamna ca acesta nu modifica cu nimic sunetul.Doar il reda asa cum este el.La +9 amplifica basul, iar la -9 il atenueaza.Normal este sa il tii pe 0.
In ceea ce priveste statia, acel BassBoost trebuie tinut la 0.Frecventa de taiere a filtrului statiei (LPF) sa fie in jur de 80-100Hz.Apoi reglat volumul amplificatorului mai jos.Cred ca e dat mult prea tare daca acopera difuzoarele.Oricum, cel mai bine ar fi sa mergi la cineva care se pricepe cu adevarat sa le regleze.
Uite un link care ti-ar fi folositor: http://www.be-loud.ro/forum/cum-setam-corect-input-level-ul-unei-statii-t418.html
Multa bafta! Wink
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e greu sa reglezi un amplif prin mesaje
treaba e sa il rglezi cum vrei tu sa se auda
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum