|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bibi
Data înscrierii: 06/Oct/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Oct 06, 2011 2:19 am Titlul subiectului: VW Passat B6 RCD300 |
|
|
Salutari!
In primul rand vreau sa intreb daca se poate conecta un amplificator si un subwoofer la RCD300 pentru ca nu as vrea sa-l schimb. Passat din 2007 cu boxe in fata(cu tweetere) si in spate.
Daca acest lucru e posibil, m-ar interesa o configuratie cu amp, sub si 4 difuzoare cu tweetere. Ascult in general muzica electronica, dnb si rock.
Bugetul este in jur de 1000 de lei in care as vrea sa se incadreze si cablurile, etc.
As vrea sa stiu daca e viabil 'proiectul' sau mai bine raman cu sistemul stock si in cel mai rau caz schimb doar boxele.
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 19, 2011 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
ramai cu boxele stock, si ia-ti un subwoofer + amplif + cabluri _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
bibi
Data înscrierii: 06/Oct/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Oct 19, 2011 1:54 am Titlul subiectului: |
|
|
da, pai la varianta asta am ramas ) o sa trec pe la be-loud zilele astea sa vad ce rezolv. mercu de raspuns |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|