Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

VW Passat B6 RCD300

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
bibi

Data înscrierii: 06/Oct/2011

MesajTrimis: Joi Oct 06, 2011 2:19 am    Titlul subiectului: VW Passat B6 RCD300 Răspunde cu citat (quote)

Salutari!
In primul rand vreau sa intreb daca se poate conecta un amplificator si un subwoofer la RCD300 pentru ca nu as vrea sa-l schimb. Passat din 2007 cu boxe in fata(cu tweetere) si in spate.
Daca acest lucru e posibil, m-ar interesa o configuratie cu amp, sub si 4 difuzoare cu tweetere. Ascult in general muzica electronica, dnb si rock.
Bugetul este in jur de 1000 de lei in care as vrea sa se incadreze si cablurile, etc.
As vrea sa stiu daca e viabil 'proiectul' sau mai bine raman cu sistemul stock si in cel mai rau caz schimb doar boxele.
Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 19, 2011 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ramai cu boxele stock, si ia-ti un subwoofer + amplif + cabluri
bibi

Data înscrierii: 06/Oct/2011

MesajTrimis: Mie Oct 19, 2011 1:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, pai la varianta asta am ramas Smile) o sa trec pe la be-loud zilele astea sa vad ce rezolv. mercu de raspuns
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum