Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

VW POLO 6n2 BRAX TEAM (BANU)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 28, 2010 10:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DVA-ului i s-a alaturat un display motorizat Alpine CVA-1004R.

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Apr 28, 2010 10:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos asa!
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mhm..Very Happy
Inca mai urmeaza..

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 27, 2010 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un mic update pe partea de procesare:

batranul Alpine F#1 Status Multimedia Manager - PXA-H900. Visul meu era altul dar din lipsa de fonduri m-am limitat doar la atat. Poate pe viitor voi ajunge sa-mi implinesc si ceea ce doream.
Pana una alta exploatam la maxim ce avem.

alpine_f1_1.jpg
 Description:
 Filesize:  158.69 KB
 Viewed:  346 Time(s)

alpine_f1_1.jpg

alpine_f1_2.jpg
 Description:
 Filesize:  84.06 KB
 Viewed:  337 Time(s)

alpine_f1_2.jpg

alpine_f1_3.jpg
 Description:
 Filesize:  82.46 KB
 Viewed:  330 Time(s)

alpine_f1_3.jpg

alpine_f1_4.jpg
 Description:
 Filesize:  87.24 KB
 Viewed:  338 Time(s)

alpine_f1_4.jpg

alpine_f1_5.jpg
 Description:
 Filesize:  103.91 KB
 Viewed:  324 Time(s)

alpine_f1_5.jpg

alpine_f1_6.jpg
 Description:
 Filesize:  103.56 KB
 Viewed:  334 Time(s)

alpine_f1_6.jpg

Sus
Kicker_Power

Data înscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Joi Mai 27, 2010 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked Felicitari Exclamation Exclamation Exclamation
Sus
VRS_80
Pasionat

Data înscrierii: 28/Ian/2010

MesajTrimis: Joi Mai 27, 2010 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Arata bine rau !!! E cat un amplificator. Vrem sa auzim, nu poze. Cool .A....si inca ceva, ca sa mearga mai repede treaba nu ai nevoie de o masina de astfalt ? Laughing poate fac rost.
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi! Nu e graba cu montajul. O sa-l asculti cat de curand.
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Urmeaza achizitionarea mufelor RCA cu twist lock si a cablului OFC, tresa de protectie (Techflex) si varnish termocontractant. E nevoie de patru seturi cabluri RCA de 1m

cablu_rca.jpg
 Description:
 Filesize:  7.38 KB
 Viewed:  3895 Time(s)

cablu_rca.jpg

mufa_rca.jpg
 Description:
 Filesize:  35.09 KB
 Viewed:  394 Time(s)

mufa_rca.jpg

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cablul pare ok, dar mufele twist-lock (cum sunt cele de la C-quence) mi se par oribile.
Sus
mariusica

Data înscrierii: 03/Iun/2010

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 2:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut am si eu o intrebare cum ai reusit sa pui acel placaj in golul din usa ma confrunt cu aceeasi problema si tabla de acolo nu e deloc dreapta sa imi permita acest lucru:(
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atb a scris:
ssrli a scris:
Cablul pare ok, dar mufele twist-lock (cum sunt cele de la C-quence) mi se par oribile.

parerea mea adi ca mufele de la c-quence audio fata de altele sunt cu mult peste...

Mult peste la capitolul frustrare ca sa le montezi in spatii mici si cand mufele aparatului sunt apropiate.
Si in cazul in care ceva se intampla cu cablul sau aparatul, e mai mare si riscul de a rupe mufa din aparat.

Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 10:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Si in cazul in care ceva se intampla cu cablul sau aparatul, e mai mare si riscul de a rupe mufa din aparat.

De exemplu sa ramai cu o camasa de rca in mana (lrx 1.400, is detasabile) Laughing
Eu am asa ceva. Oricum.. cu putina atentie o sa fie ok.
Dar sunt si alternative, bani sa fie Razz
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ii dau dreptate lui ssrli cu mufele de la C-quence cu twist lock ... Sunt bune numai daca player-ul are RCA-uri pe cablu; daca sunt direct in player, cum e la Alpine, atunci ai nevoie de altele mai scurte ...
La amplificator le mai imbrobodesti, dar si aici intervine pozitia amplificatorului, daca-ti permite sa pui mufe asa mari.
Am si eu 6 bucati dar pozitionarea nu-mi creeaza probleme. La player chiar sunt ok, avand RCA-urile pe cablu ...
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mariusica a scris:
salut am si eu o intrebare cum ai reusit sa pui acel placaj in golul din usa ma confrunt cu aceeasi problema si tabla de acolo nu e deloc dreapta sa imi permita acest lucru:(

Cu rabdare. Am cautat sa fac o placa de mdf care sa ia forma usii.

Baieti sincer sa fiu nu ma intereseaza prea mult partea de mufe intrucat intra in procesor si in amplif o singura data. Din punctul meu de vedere cablul e cel mai important, mufele consider ca sunt detalii.

Ampliful si procesorul au destul de mare distanta intre RCA-uri si pozitia lor nu ma afecteaza cu nimic.

Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar ca sunt spatiate ... Asa arata la Genesis-ul meu ... Tu te lafai acolo cu distanta aia ... Pot sa spun ca distanta dintre RCA-uri este de mai putin de 5 mm ... Sunt la marele fix ...

compact four.jpg
 Description:
 Filesize:  25.9 KB
 Viewed:  354 Time(s)

compact four.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următoare
Pagina 8 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum