|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
kevlar blazon
Data înscrierii: 14/Iul/2008 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 2:36 pm Titlul subiectului: woofer ars!! |
|
|
| am reusit sa ard b 30 ul de la magnat cu o statie magnat tribal x two de 200 w el fiind de 250 w!qm sa intamplat nush da aqm a o prbl mia ramas incinta in care app am dat o gaura si iam pus tub de bass (undeva jos in lateral dreapta) a iesit klumea imi e sa nu fi ars difu tocmai ca am modificat incinta el fiind conceput pe incinta sealed!aqm nush ce sa fac sami iau un dif de aceeasi marime de 300 w sau sami iau un tun de bass (vreau sal incerc si pe ala) e unula mac audio la 17 sute da e si un dif dragut la aceeasi bani!ce credeti ca tre sa fac !pls help ca nu pot sta asa!app ce ziceti de paketul de la mac audio cu statie de 240 w si subu mai sus mentionat e la 37 sute fara kitt da ala il am deja!astept rasp ms moooolt!!! |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in loc sa iei 10 woofere si sa le arzi la rand ca nu suna mai bine ia una de calitate care si suna nu numai e " dragut " cum arata ... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|