Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

woofer ars!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
kevlar blazon

Data înscrierii: 14/Iul/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Iul 17, 2008 2:36 pm    Titlul subiectului: woofer ars!! Răspunde cu citat (quote)

am reusit sa ard b 30 ul de la magnat cu o statie magnat tribal x two de 200 w el fiind de 250 w!qm sa intamplat nush da aqm a o prbl mia ramas incinta in care app am dat o gaura si iam pus tub de bass (undeva jos in lateral dreapta) a iesit klumea imi e sa nu fi ars difu tocmai ca am modificat incinta el fiind conceput pe incinta sealed!aqm nush ce sa fac sami iau un dif de aceeasi marime de 300 w sau sami iau un tun de bass (vreau sal incerc si pe ala) e unula mac audio la 17 sute da e si un dif dragut la aceeasi bani!ce credeti ca tre sa fac !pls help ca nu pot sta asa!app ce ziceti de paketul de la mac audio cu statie de 240 w si subu mai sus mentionat e la 37 sute fara kitt da ala il am deja!astept rasp ms moooolt!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
RE_audio
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Iul 17, 2008 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in loc sa iei 10 woofere si sa le arzi la rand ca nu suna mai bine ia una de calitate care si suna nu numai e " dragut " cum arata ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum