|
|
|
Autor |
Mesaj |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Aug 05, 2006 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
incinta este exact de 28 de L pt JBL pt infinity o sa mai caut... pretul s-ar situa undeva pe la 170-190 ron..... materialul folosit fiind mdf 18mm si foarte bine finisat de altfel!!!! daca te hotarasti sa iti facem o incinta hotarastete cu 3-4 zile inainte de 13 ca eu o sa plec si vin peste 2 saptamani....
o zi buna |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 19 Locație: student
|
Trimis: Mie Aug 09, 2006 5:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Astazi tocmai am cumparat GTO-ul 1202 ( a fost super oferta - cel ascultat de mine inital), si am montat statia+wooferul pe ticozaurul meu folosind cabluri de 20mm. Aa o mare problema imi zgrangane masina rau de tot si daca imi puteti recomanda o solutie de izolat ar fi superb. PS. nu am bani de Dynamat Oricum va multumesc pentru sfaturi...sunteti niste baieti super si va recomand cu fiecare ocazie.
PS. s-ar putea sa vina cineva de la craiova dupa un GTO 1202D dar deocamdata nu este hotarat...cat -ar costa transportul daca ar vrea cu un curier rapid?
PPS. Poate va va trebuii vreodata pe viitor pentru infinity 120.3 in sealed:
http://manuals.harman.com/INF/CAR/Boxes%20and%20Parameters/1203se_f.pdf |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|