|
Autor |
Mesaj |
Leutzu
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 19 Locație: student
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 5:37 pm Titlul subiectului: woofer+statie+condensator |
|
|
Salut,
Pana ieri am avut o statie macaudio MP 2000 acompaniata de un tub MacAudio mptube30 (luate tot de la be-loud) si un condensator de 1,2 farazi pe care le-am vandut la "pachet" in vederea schimbarii cu ceva mai bun.
Asadar vreau si eu o recomandare si un pret pentru o statie si un woofer (prefer sealed)+condensator. Precizez ca am un tico, deci wooferul sa nu depaseasca ca marime MP Tube 30-ul. Multumesc si astept pret+recomandare, am mai luat de la voi si am fost foarte multumit.
PS. Pretul (daca se poate) sa nu depaseasca 8 mil |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Subwoofer sealed: JBL CS1204B - 380 RON
masoara tu portbagajul... daca nu incape iti putem face o incinta sealed cu acelasi difuzor (GT4-12) care sa incapa dar iese putin mai scump.
Amplificator Magnat The Rock 400 - 290 RON
Condensator Us Blaster 1F - 200 RON
Cam asta ar fi.. iese peste 8 dar sub 9 milioane.
Ar merge si un amplificator mai puternic dar tinand cont de buget merge si Rock 400.
In mod normal pentru 200W nu ar fi nevoie de condensator dar stiu ca Tico are o baterie extrem de mica si probabil un alternator pe masura... asa ca... nu cred ca strica.
Mersi de aprecieri! Te asteptam din nou! |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, te mai deranjez cu cateva intrebari
1. Din ce specificatii citesc la voi pe site reiese ca mac-ul ar fii mai bun decat magnatul iar acesta din urma nu ar avea protectie la scurt. Are asa ceva?
2. Cat de tare se incalzeste Magnatul (cu mac-ul aveam o reala problema cu incalzitul...de vre-o cateva ori mi-a intat in protectie din cauza caldurii).
3. Daca nu e cu deranj mai fa-mi o oferta din care sa scoti condensatorul; adica 8 mil doar statia+wooferul. |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Leutzu a scris: | Mihai, te mai deranjez cu cateva intrebari
1. Din ce specificatii citesc la voi pe site reiese ca mac-ul ar fii mai bun decat magnatul iar acesta din urma nu ar avea protectie la scurt. Are asa ceva?
2. Cat de tare se incalzeste Magnatul (cu mac-ul aveam o reala problema cu incalzitul...de vre-o cateva ori mi-a intat in protectie din cauza caldurii).
3. Daca nu e cu deranj mai fa-mi o oferta din care sa scoti condensatorul; adica 8 mil doar statia+wooferul. |
1.degeaba ai alege mac pt ca acesta nu se mai importa in romania...
2. -
3. eu zic sa alegi summer bass pack 3 e meserie :d |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
as lua dar am tico...nu am loc pentru asa ceva.
Mac am avut si cum am zis vreau ceva mai bun. |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
pai ce lungime are porbagajul tau??? |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
gandeste-te ca mp tube-ul 30 era aproape fix (cam cu 5-10 cm mai mic).
Am vorbit cu un prieten si m-a sfatuit sa iau difuzor 1202D de la JBL...sper sa aveti asa ceva, daca nu macar 1002D. Incinta probabil voi face una custom care sa intre pe tico; acum sa vad ce statie voi achizitiona...
Ma uitam acum pe site si alternativa la JBL 1202D ar fii Infinity Reference REF 1240W. Care este diferenta (inafara de cele cateva sute de mii), merita diferenta stiind ca ambele sunt facute de Harman Kardon, din ce am auzit infinity-ul este mai rafinat iar jbl-ul are bass-ul mai puternic, intreb din punctul de vedere al SQ-ului... |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Leutzu a scris: | gandeste-te ca mp tube-ul 30 era aproape fix (cam cu 5-10 cm mai mic).
Am vorbit cu un prieten si m-a sfatuit sa iau difuzor 1202D de la JBL...sper sa aveti asa ceva, daca nu macar 1002D. Incinta probabil voi face una custom care sa intre pe tico; acum sa vad ce statie voi achizitiona...
Ma uitam acum pe site si alternativa la JBL 1202D ar fii Infinity Reference REF 1240W. Care este diferenta (inafara de cele cateva sute de mii), merita diferenta stiind ca ambele sunt facute de Harman Kardon, din ce am auzit infinity-ul este mai rafinat iar jbl-ul are bass-ul mai puternic, intreb din punctul de vedere al SQ-ului... |
pai oricum si incinta DLS se poate face custom incinta de acum are adancime de 33-40 cm sigur iti va intra in tico....
eu cred ca totusi infinity este mai bun oricum daca nu esti convins asteapta sa raspunda mihai sau daca nu suna-l |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate se incalzesc mai mult sau mai putin dar MP2000 era campioana la treaba asta pentru ca era destul de mica. Eu tot mac am (Z2100) si nu am avut niciodata problema asta. Deci stai linistit, numai la SAL am avut probleme frecvente de genul asta...
Mergi cu incredere pe JBL. Avem 1202D pe stoc si e foarte bun.
Ca statie, Pyle PLAD212 care e mai puternica decat Rock 400 si doar cu 15 RON mai scumpa sau mai bine ar fi un JBL dar un GTO 75.2 e 540 RON... Daca poti ia GTO 75.2 |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pyle-ul acesta cat are RMS in punte (pe site la voi nu se specifica puterea RMS). |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
undeva la 300w RMS !!!! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am scris cat are pentru ca nici producatorul nu specifica asta nici pe site nici in manual....
Dar avand 100x2 la 4 ohmi, putem estima in jur de 250-300W in punte la 4 ohmi. |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
|
Trimis: Sâm Iul 29, 2006 4:12 am Titlul subiectului: |
|
|
AM avut astazi ocazia sa ascult un GTO 1202D intr-o incinta sealed de 30L si cu un amplificator Blaupunkt GTA 275. Impresii - difuzor super capabil, statie slaba pentru el (este ideala pentru difuzoare insa nu are putere de impingere prea mare).
Cum puterea mea de cumparare nu este ea prea mare voi lua cel mai probabil un Infinity Reference 1240 sau un 1040, iar
la amplificator inclin spre Pyle PLAD212.
Intrebari
1. Cat de tare se incinge Pyle-ul ca din poze si ea pare destul de mica - cam cat MP2000-ul) si de cati amperi este siguranta de pe el (sa imi fac o idee in legatura cu consumul.
2. Pyle-ul acesta este mai puternic decat GTA 275-u?
3. Ce dif se preteaza mai bine unei incinte Sealed cam tot de 30l reference-ul 1240 sau Kappa 120.3se.
4. Ce stiti de wooferele Helix - mi-a zis un prieten ca ar fii f bune. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cand un difuzor e in incinta inchisa e nevoie de o putere mai mare pentru a-l misca decat in bass reflex din cauza compresiei aerului.
1202d oricum e cotat la 300W RMS si GTA 275 la 210W RMS...
GAT 275 e OK cu woofere de maxim 250W... de exemplu cu Blaupunkt GTb 300 suna bine.
1. Orice amp de clasa A/B se incinge. Randamentul e sub 70%, restul se duce in caldura. Nu stiu cati A are siguranta, nu este specificata valoarea in manual. O sa incerc sa ma uit pe statie.
2. Da, are 2 x 100W RMS fata de 2 x 75W RMS.
3. De ce nu JBL 1202D pe care zici ca l-ai auzit?
4. Eu am unul. W8 Competition. bun. cu cei 20cm ai lui si cutie de 20l bate multe difuzoare de 30cm.
Si cele din seria Dark Blue erau bune dar relativ scumpe tinand cont ca Helix nu este cunoscut in Romania... Nu se mai importa, nu se mai gasesc.
S-au adus doar cateva pentru a testa piata. Daca se mai aduc o sa avem si noi. |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
|
Trimis: Sâm Aug 05, 2006 2:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Vreau un pret pentru un JBL 1202 sau Infinity Reference REF 1240W cu cutie cu tot in incinta sealed...cam 28l cred ca ii trebuiesc...daca gasiti alte masuratori let me know...statie deocamdata am facut rost (sper) de un SONY...acesta ar fii link-ul http://www.liquidsoundz.com/cgi-bin/shopper.cgi?preadd=action&key=SOAMXM2200GTX .
PS. cat dureaza manufacturarea incintei si din ce este facuta. |
|
Sus |
|
 |
|