Be loud!
Cosul meu header
PROMOTII

Difuzoare auto

CD Playere MP3

Amplificatoare auto

Subwoofere auto

DVD / TV Auto

Insonorizare

Accesorii instalare

Integrare OEM

Tuning si accesorii

Alarme auto

Detectoare Radar

Statii CB

Car Kit

Navigatie GPS

Boxe interior

Boxe perete/tavan

Boxe exterior

Subwoofere

Conectica

Boxe smartphone / Dock

Casti

Sisteme 2.1

Sisteme 5.1

Sisteme 6.1

Sisteme Stereo

Home Cinema

Amplificatoare HiFi

Receivere Stereo

Receivere AV

Media Playere

Blu-ray player

DVD Playere

CD Playere HiFi

Pickup

Tunere HiFi

CD/MP3 Playere ambarcatiuni

Difuzoare waterproof

Amplificatoare marine

Subwoofere waterproof


Cosul meu

Cine suntem?

Returnare & Garantii

Intrebari frecvente

Instalare produse

Showroom HiFi

Forum

ContactExperienta achizitionarii unui sistem audio Hi-Fi este inainte de orice una emotionala este vorba de acel moment in care se creaza o conexiune intre o incinta acustica si auditor, acel moment in care iti spui "Trebuie sa am setul acesta!". Pentru a exista insa posibilitatea stabilirii acestei conexiuni, prima premisa ce trebuie indeplinita este existenta unui spatiu dedicat auditiilor, un spatiu in care sa te cufunzi intr-o melodie, un spatiu in care sa poti analiza diferentele intre diverse componente si, intr-un final, sa stabilesti acea legatura emotionala de care vorbeam mai sus.

Incepand cu 1 noiembrie 2010, Be-Loud! va pune la dispozitie spatiul, melodiile si componentele. Am pregatit pentru dumneavoastra o camera special amenajata pentru auditia produselor Hi-Fi din oferta noastra, camera in care puteti vedea si asculta o parte reprezentativa a produselor din oferta noastra. Puteti deasemenea proba anumite produse impreuna cu componente pe care le detineti deja (puteti asculta o pereche de boxe cu amplificatorul dvs sau invers) si evident puteti aduce CD-ul favorit.

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru consultanta si ajutor in luarea celei mai bune decizii legate de achizitia unui sistem stereo Hi-Fi sau Home Cinema 5.1 / 7.1

Produse expuse* in showroom:

*aceasta lista poate suferi modificari de-a lungul timpului

Va asteptam oricand in intervalul orar 9-20 si sambata intre 9-14 pentru auditii si in masura in care este posibil va rugam sa faceti o programare telefonica in prealabil pentru a va asigura ca vizita dvs nu se va suprapune cu a altui client si veti putea beneficia de toata atentia noastra!


 
 
Boxe auto, difuzoare MP3 Playere Auto, Casetofoane auto, cd playere auto, radio cd auto Amplificator auto, amplificatoare, statii Subwoofere auto, woofere bass