Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

1202D in 1204BR
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok vezi daca iti functioneaza difuzorul doar cu 2 borne.... ar trebui sa iti mearga ca acum m-am uitat si eu la difuzor merge fara o bobina dar mai slabut Smile
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3 a scris:
ok vezi daca iti functioneaza difuzorul doar cu 2 borne.... ar trebui sa iti mearga ca acum m-am uitat si eu la difuzor merge fara o bobina dar mai slabut Smile

vorbesti cu mine sau cu O&G?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite diful meu: http://img160.imageshack.us/my.php?image=1zh5.png
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vb o&g

asus poti sa mergi pe un 1202d este acelas difuzor ca cel din bass reflex sau band-pass doar ca are 2 bobine.....

si la alpine este la fel sunt difuzoare cu 2 bobine sau cu 1 bobina si toate au aceleasi specs!!!!

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha..deci se va pupa cu incinta. ms
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este acelasi difuzor numai ca nu are 2 bobine Wink eu zic sa nu dai banii la bobinaj pentru ca din 300W rms nu mai tine 150W Rolling Eyes
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3 a scris:

nu fac experimente de alea cu difu asta...poti descentra diful f usor cu metoda asta.(eu am descentrat un blaupunkt de 8" acu vreo 2 ani cu metoda asta)
e normal sa mearga si daca alimentezi doar o bobina...dar merge de-an pixu si cred ca se si incalzeste excesiv...
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand am luat prima oara difu asta ... era foarte incins desi avea toate bornele ocupate ... probabil datorita caldurii din portbagaj... cand l-am pus pe amplif de casa imi incingea bine finalii acum vad ca s-a remediat problema desi nu am umblat la el Laughing
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
este acelasi difuzor numai ca nu are 2 bobine Wink eu zic sa nu dai banii la bobinaj pentru ca din 300W rms nu mai tine 150W Rolling Eyes

...e, de asta nu fi prea sigur. daca bobinarea e facuta ca la carte, va fi ca nou. de bobinat tot o sa-l bobinez, ca doar nu l-oi arunca.
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu are nimeni din tara adezivi cum au marii producatori ! NIMENI ! m-am interesat si eu ....

rasina folosita la bobine are compozitie secreta Rolling Eyes

daca il dai il iau eu sa il fac radiator pasiv .... vreau sa incerc si o incinta din asta Laughing
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci...ELNA, n-are rost sa mai insisti, nu-l dau. cat despre bobinare, nu e primul woofer care-l prajesc, ultimul a fost un GT4-12, care merge binemersi si in ziua de azi perfect. si la capacitate maxima pot spune, baiatul la care l-am vandut, mai are unul identic, si nu fac diferenta intre ele.
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Elna, spune si mie te rog cume treaba cu radiatoarele pasive. Cum lucreaza de fapt?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

radiatorul pasiv este de fapt un sasiu de dif cu membrana(dif fara magnet si bobina) pus pt a misca aerul(cred) in cutiile BR.
principiul de functionare e simplu...vine basu din difuzorul activ,iar membrana radiatorului pasiv se misca si ea.
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 4:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

practic actioneaza ca un port mai mare (mult mai mare ca un port normal) avantajul este ca nu ocupa mult loc in incinta Smile ca sa reclezi frecventa de acordare se adauga greutati pe membrana Smile
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 4:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:

e normal sa mearga si daca alimentezi doar o bobina...dar merge de-an pixu si cred ca se si incalzeste excesiv...

nu are nimic daca alimentezi decat pe o singura bobina ... numai ca scade puterea la jumate Sad cu o rezistenta pe bobina nr 2 (cea neconectata la amplificator) se poate varia factorul Qts Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum