Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor configurare sistem audio Seat Leon 2007
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
roberto2013
Pasionat

Data înscrierii: 22/Noi/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2012 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe focal sau helix, au sensibilitatea mult mai mare si o sa se auda mai tare, in dls-uri trebuie sa bagi putere sa se auda, eu unul sunt fan focal, imi plac inaltele de la ele mai mult

sau

http://www.youtube.com/watch?v=jmkkUBvWiwY

si sunt si mai ieftine, calitate pret mi se par mult mai bune decat helix si focal
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Noi 30, 2012 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu iti voi recomanda tot DLS dar http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Reference/Reference_R6A/ .Am avut ocazia sa le ascult,sunt foarte ok,coboara bine,un mare plus pe partea de medii si tweeterele sunt mult mai moi si mai ok decat cele de la Focal.Afara sunt foarte laudate aceste seturi.Se apropie de puterea amplificatorului tau si au sensibilitate mare 94 dB (1W/1m)!!!
Daca tot vrei sa ramai pe 2din ptr a nu strica aspectul bordului sfatul meu e sa cauti un dvd player 2din care arata mult mai bine decat un mp3 player.
Succes!
Sus
AB87NFS
Pasionat

Data înscrierii: 27/Iun/2011
Locație: Rosia Montana

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 12:34 am    Titlul subiectului: Mersi Răspunde cu citat (quote)

M-am uitat si eu la ele dar nu ma incanta idea de 80 W. nu cred ca amp e suficient de puternic 70 w pe canal si in punte la 2x 200 w cred ca e prea mult...as vrea ceva in jur de 60 w care cred ca s-ar potrivi cel mai bine sau ceva de putere mai mare sa il pot folosi pe 2 canale....inca mai astept informati sfaturi pareri...

mersi mult la toata lumea

toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 4:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

grija la impedanta daca faci punte din 4 canale 2 ...
AB87NFS
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 10:13 am    Titlul subiectului: Pai Răspunde cu citat (quote)

ce se intampla daca fac pute din 4 canale ca habar nu am....

mersi mult

toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CE AMPLIFICATOR AI PENTRU DIFUZOARE?
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 12:43 pm    Titlul subiectului: Re: Pai Răspunde cu citat (quote)

AB87NFS a scris:
ce se intampla daca fac punte din 4 canale ca habar nu am....

Nu se intampla absolut nimic, stai linistit...
Eu am mers pe configuratia asta acum ceva timp, 2 canale in punte pe un subwoofer si 2 in punte pe 4 difuzoare, amplificatorul era un Mac Audio Fearless 4000 si nu a intampinat nici cea mai mica problema. Pe configuratia asta am mers mai bine de un an...
Toata chestia este sa nu faci punte in 2 ohmi ca nu stiu daca amplificatorul tau este stabil acolo, daca e 4 nu ai probleme...
Sus
AB87NFS
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 4:34 pm    Titlul subiectului: Sal Răspunde cu citat (quote)

amp pt difuzore e http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Hertz/Energy/Energy_HE4.1_/
..ma lamureste cineva cu o chestie. daca pe difuzoare scrie 100 w RMS putere maxima 200 W ca la aceste difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Reference/RM6.2/ inseamna ca daca folosesc amp in punte pe 2 canale 2x200w pot sa leg aceste difuzoare la amp sau le voi arde?

toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

posibil sa le cam arzi...
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pe difuzoare scrie 100W rms atunci cam aia ar trebuii sa fie puterea cu care dai in ele ... sau in unele cazuri la difuzoare merge sa treci cu ceva putere peste cea a lor declarata dar mai rar fara sa inceapa sa plesneasca Razz
Sus
AB87NFS
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 8:28 pm    Titlul subiectului: ok Răspunde cu citat (quote)

Acum ca sunt lamurit si stiu de ce putere rms sa fie difuzoarele o sa caut ceva sa se incadreze in parametri...ce ma intereseaza pe mine la difuzoare sunt mediile si inaltele nu ma intereseaza basul deloc pt ca o sa am sub..vreau claritate....si dupa ceva cautari observ ca aceste difuzoare s-ar incadra in ceea ce am eu nevoie ca putere Rms..
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Eton/PRO_170/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Esprit/E_62c/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Star_X/Star_X_2.16/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Performance/P165V15/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access/Access_165_A1/

cam astea ar fi obtiunile

yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti dau un sfat. ia un difuzor pe care scrie 5w, da-i 50w rms curati si ai sa constati cat de important e parametru ala "putere". ti-au fost date sfaturi si ti s-a spus ce sistem de difuzoare suna bine si totusi vii cu dubii legate de putere. fa testul de care ti-am zis si apoi studiaza putin pe net ce inseamna sensibilitatea unui difuzor si vezi daca te mai intereseaza acel "parametru" masurat in w.
Sus
AB87NFS
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 9:28 pm    Titlul subiectului: sti ceva Răspunde cu citat (quote)

Iti cam pierzi timpul deceaba. nu vad care e problema ta ca cer eu sfaturi. eu am scris in primul post ce fel de Amp am ce putere are si ce vreau de la difuzoare...majoritatea mi-au recomandat DLS care au 100 w. nu sunt bune pt mine...de acea inca mai astept pareri sa stiu ce sa imi iau...cei ca tine se pot abtine de la comentari...nu am nevoie de sfaturile celor ca tine
byty007
Pasionat

Data înscrierii: 13/Oct/2012
Locație: drobeta tr severin

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pana la urma ce set de difuzoare ai hotarat sa ramai sunt curios sa spui dupa daca esty multumit de acest kit?
Sus
AB87NFS
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2012 10:36 pm    Titlul subiectului: Da Răspunde cu citat (quote)

Pai inca nu m-am hotarat...cred ca va fi intre focal si helix...dar si aici nu ma pot inca hotara..nu sti daca merita diferenta de bani intre access si performance de la focal...helix sunt undeva intre si sunt gama de mijloc...nu siu inca..nu ma pot hotara si nici nu am unde sa ascult...de aceea inca mai studiez parerile unora care au ideie despre aceste difuzoare
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum