| |
| Autor |
Mesaj |
AB87NFS Pasionat
Data înscrierii: 27/Iun/2011 Mesaje: 85 Locație: Rosia Montana
|
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 8:29 am Titlul subiectului: |
|
|
salut. pe partea de difuzoare nu iti recomand focal. hertz nu am ascultat in schimb focal am ascultat si sincer nu stiu de ce un difuzor cu sasiu de plastic ajunge sa coste atat de mult si cu un sunet nu tocmai placut. recomandarea mea ar fi sa mergi pe dls : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Reference/Reference_MS6A/ un sistem care iar l-am ascultat in mai multe masini si de fiecare data a sunat foarte frumos si mai ales ca se apropie ca bani de acele focaluri. pe spate poti merge pe ce varianta vrei, dar personal nu sunt adeptul difuzoarelor pe spate.
legat de HU, eu as alege un player 1DIN din cauza pretului mai mic. cu bani mai putini iei un player care stie sa faca mai multe decat ce ai "ales" tu. personal as lua ceva de la kenwood si anume : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-6051U/
iti recomand aceasta combinatie pt ca vor fi costuri mai mici si de banii ramasi ai putea sa faci o insonorizare a usior care chiar ar fi recomandata. o zi buna |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Recomand player KENWOOD...eficienta si calitate..Bafta!!!!!!!! _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca si player as opta pe Pioneer
ca si difuzoare pe focal...sunt posesor de focal ps165 si suna bine de tot amplificate.
numa bine _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 5:35 pm Titlul subiectului: Multumesc |
|
|
Multumesc pentru sfaturi. Player 1din nu as prea vrea deoarece da urat in bord. kenwood ar fi ok. are 2 pre-outuri. imi place si cum arata.ma cam intristat faza cu difuzoarele focal. cred ca o sa merg pe un sistem de difuzoare doar pe fata...isa inca nu stiu ce sa aleg..de ascultat nu am nici o sansa sa le ascult....de acea astept mai multe pareri si opinii _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| decat focal...mai bine dls ms6a. le-am ascultat pe amandoua..ba chiar focalurile le-am ascultat intr-un golf 5 iar dls in logan. ambele antifonate, ambele in filtrare activa si pasiva. multe puncte in plus pt dls in ciuda "incintei" mult mai proaste. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
pioneer-ul are 3 iesiri preamplificate pe 4V (F+R+S/W)
eu deasta as opta pt el...
yoiedi ...se mai intampla sa sune bine si in masini mai ieftine.Depinde si cum s-a facut antifonarea si cat spatiu s-a format ca incinta ca difera de la masina la masina _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| toboalpha a scris: | pioneer-ul are 3 iesiri preamplificate pe 4V (F+R+S/W)
eu deasta as opta pt el...
yoiedi ...se mai intampla sa sune bine si in masini mai ieftine.Depinde si cum s-a facut antifonarea si cat spatiu s-a format ca incinta ca difera de la masina la masina |
nu cred ca e cazul sa facem comparatii. daca ai vedea cum e construita usa de golf5, unde se demonteaza tabla exterioara si poti insonoriza usa cum trebuie, si pe deasupra mai e si rigida prin constructie si foarte etansa mi-ai da dreptate. si nu zic asta pt ca am golf5...ironia este ca eu am logan si stiu cat de neprietenoase sunt usile de logan cand vine vorba de muzica |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca si o completare...
| toboalpha a scris: | | se mai intampla sa sune bine si in masini mai ieftine.D |
Se mai intampla sa sune prost si in masini mai scumpe, nu este asta o regula sau o abatere...
On-topic, DLS-urile ms6a le-am ascultat si eu pe o supernova sau solenza de aici de pe forum (am uitat numele utilizatorului) si chiar m-au impresionat placut...
De la Focal nu am ascultat decat Access 165 A1 si la cate am auzit de ele ma asteptam la cu totul altceva de la ele. Pe parte de medie erau ok dar tweeter-ele alea parca erau "posedate", aveau un sunet strident care nu mi-a placut.
Eu anul trecut am incercat sa-mi cumpar 2 seturi de DLS ms6a dar nu am mai gasit pe nicaieri. Daca totusi le gasesti chiar sunt niste componente foarte ok. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
cynegeticos stiu ca nu este o regula... _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
|
Trimis: Mie Noi 28, 2012 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca si difuzoare ti-au fost recomandate dls ms6a. daca sunt prea scumpe, mergi pe cele de la helix seria esprit: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Esprit/E_62c/
puterea amplificatorului chiar e recomandat sa fie mai mare decat puterea suportata de difuzor pentru un control mai bun si evitarea distorsiunilor. |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Joi Noi 29, 2012 1:02 am Titlul subiectului: da stiu |
|
|
Stiu ca mi-au fost recomandate DLS MS6A.dar nu cred ca se potrivesc cu amp care are 70 w pe canal sau 2x200 w in punte de acea am pus intrebarea daca ar fi mai ok http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Reference/RM6.2/ avand in vedere ca puterea maxima a lor este de 200w spre deosebire de 160 w cat au MS6A...de aceea mai astept sfaturi pareri indrumari toate sunt binevenite _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
roberto2013 Pasionat
Data înscrierii: 22/Noi/2012 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 29, 2012 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| pentru concurs iti trebuie un player de SQ, cele 2 pe care le-ai indicat tu sunt mult sub orice P88(care are convertoare pe 24biti si iesiri pe 5v aurite) sau P80 chiar, dar daca vrei 2din(nu prea ai mare gama de alegere) |
|
| Sus |
|
 |
AB87NFS Pasionat
|
Trimis: Joi Noi 29, 2012 2:17 am Titlul subiectului: Asa este |
|
|
Veau player 2DIN fiindca ar arata urat in bord un player 1Din. Vreau doar un sunet de calitate mai mare decat cea din fabrica... si acum sa facem un mic calcul. Amplificator Focal FP2.150 pret nou 1150 lei(eu l-am luat cu 600 lei SH de aici din bazar) Amplificator Hertz Energy HE4.1 pret nou 890 ron (eu l-am luat 460 lei nou la reducere de Blackfriday) difuzoarele vor fi dintre aceste 3 seturi inca nu stiu sigur mai astept pareri insa si in functie de ce oferte gasesc
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Esprit/E_62c/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Performance/P165V15/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Reference/RM6.2/
deci pretul la difuzoare ar varia intre 600 si 850lei, kituri de cabluri am doua cumparate unul de 25 mm si unul de 20 mm ce au costat 270 de lei dif de sub va fi SPL Dynamics sou Power Bass undeva in jur de 500 de lei dif de 350 W iar HU va fi ceva cu 2 iesiri preamplificate si va costa intre 800 si 1100 lei nou daca nu gasesc vreo oferta SH. un total in jur de 4500 lei fara insonorizare. Acum stau si ma gandesc la bani acestia indiferent ce difuzoare as lua nu s-ar simti o imbunatatire considerabila a sunetului in maina.? intradeva amplificatoarele le-am luat datorita ofertelor gasite nu neaparat in functie de necesitati de aceea vreau sa mi iau difuzoare bune pt aceste amplificatoare..astept in continuare pareri si sfaturi _________________ NO SPEED LIMIT |
|
| Sus |
|
 |
|