|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zengy Priceput
Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 208
|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| costy_suceava a scris: | daca ti iei boxe de 17 cm ti le pot da eu adik mnah ati platesti tie drumul si mie o bere si ai 2 seturi
16 cm pe interior |
Hmmm, din pacate boxele sunt de 16.5 nu cred ca se potrivesc le luam neconditionat daca stiam ca se potrivesc, boxele ce le voi achizitiona sunt DLS -urile aste: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/
Ultima modificare efectuată de către zengy la Mar Ian 19, 2010 2:02 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si eu le am gresit le am facut mai mari dar nu i problema:))o sa fac altele cand imi vine si mie sistemul:)ca am dat comanda de 1 luna si nu mai vine |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| costy_suceava a scris: | | si eu le am gresit le am facut mai mari dar nu i problema:))o sa fac altele cand imi vine si mie sistemul:)ca am dat comanda de 1 luna si nu mai vine |
imi pare rau, sincer daca nu reusesc sa gasesc pe aici prin apropiere pe cineva care imi poate face cat mai repede, voi incerca sa gasesc de aici de pe forum pe cineva care sa ma ajute si pe mine!
Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 11:57 pm Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| tonu_adrian a scris: | sunt bune si alea de plastic, dar totusi nu-s suficient de rigide k mdf-ul.
Pai difurile is ori de 13 cm, ori de 16.5 (17)..deci iei legatura cu baietii dp forum si iti confectioneaza o pereke fara probl.
Acuma cu magnetu depinde de masina... dar odata ce pui inelele astea (in jur de 2 cm grosime) nu cred sa mai ai vreun fel de probl cu magnetul, |
nu sunt difuri si de 16.5 si de 17 !! e acelasi sasiu...
http://www.be-loud.ro/forum/vand-8-seturi-de-inele-mdf-18mm-t9328.html _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Baieti, am vorbit azi cu cei de la be-loud, nu cred ca am noroc de DLS-uri, sa vedem cu Helix-urile, urmand in jurul orei 13 sa primesc niste variante de diff-uri fata plus amplificator, vestea proasta este ca nu exista inele adaptoare pentru leon fabr. dupa 2005, si va trebui sa ma descurc cu inele MDF facute de cineva binevoitor, cat mai aproape de Sibiu daca se poata dupa ce primesc difuzoarele, va trebui sa merg sa mi le confectioneze cineva, offffffffff sper sa gasesc pe cineva care sa imi faca aceste inele pe diff-uri de 16.5!
Astept sa primesc configuratia propusa de be-loud si daca e ceva diferit de ce am stabilit o sa mai cer sfaturi si pe forum, o / le prezint si aici! |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am comandat sistemul DSL pe fata, trebuie sa rezolv problema cu prinderea lor mai intai, cine poate sa ma ajute cu niste explicatii in legatura cu modalitatile de fixare / prindere / montare a boxelor in aceste inele MDF si mai departe cum il prind in usa, dau gauri pe undeva?
Nu ma pricep deloc, dupa ce rezolv problema asta luam si un amplificator recomandat!
Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 1:38 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
pai e simplu...prinzi inelele de mdf cu vreo 4 suruburi sau holzsuruburi de tabla...capurile suruburilor sa fie ingropate in mdf, eventual nu ar strik si niste silicon intre tabla si mdf pt etanseitate ..iar difu cu alte holzsuruburi ilk prinzi de mdf..simplu, nu? sa fii un pic atent cum iti vine fata de usa... k eu a mai trebuit sa tai un pic din inele k sa -mi incapa la loc .. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 1:40 pm Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| tonu_adrian a scris: | | pai e simplu...prinzi inelele de mdf cu vreo 4 suruburi sau holzsuruburi de tabla...capurile suruburilor sa fie ingropate in mdf, eventual nu ar strik si niste silicon intre tabla si mdf pt etanseitate ..iar difu cu alte holzsuruburi ilk prinzi de mdf..simplu, nu? sa fii un pic atent cum iti vine fata de usa... k eu a mai trebuit sa tai un pic din inele k sa -mi incapa la loc .. |
Super, pai o sa le mai slefuim daca trebuie ca sa intre perfect, multumesc mult de sprijin va tin la curent! |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur pana la urma ca ai ales Dls, acum sa faci instalarea cum trebuie si ai sa vezi ca o sa sune de numa numa. Sa ne tzii la curent cu instalarea ...si vezi ce amplif vei lua pentru ele..sa nu iei unu de putere prea mica. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristimac a scris: | | Ma bucur pana la urma ca ai ales Dls, acum sa faci instalarea cum trebuie si ai sa vezi ca o sa sune de numa numa. Sa ne tzii la curent cu instalarea ...si vezi ce amplif vei lua pentru ele..sa nu iei unu de putere prea mica. |
Multumesc pana aici, va ma sacai inca un pic ca sa inteleg eu pe deplin ce cumpar, nu risc daca iau de exemplu acel DSL CA41 care are 70 de wati sa imi suprasolicit boxele care sunt de 80 w ? Ca sa nu distorsioneze deloc la volum maxim care ar fii raportul perfect?
Precizez din nou ca nu ma intereseaza puterea cat calitatea, vreau cand dau la maxim sa nu baraie nimic, de aici ideea mea ca amp-ul poa sa fie si de 50 de wati, dar inca nu am luat nici o decizie vreau sa ma conving ca cumpar in cunostinta de cauza, asa ca va rog inca putin sprijin cu aceste explicatii, care e treaba cu raportul de putere intre amp si dif, cum trebe sa fie ca sa nu distorsioneze la maxim?
Multumesc.
Ultima modificare efectuată de către zengy la Mar Ian 19, 2010 4:25 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Urmeaza ele si astea, momentat sa-mi rezolv cu ramele MDF, apoi cu amplificatorul, si este vreme si de kit-uri de insonorizare mai apoi.
Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru a stoarce totul din acele boxe ai nevoie de un amplif mai puternic decat ele, asta ca sa dai cat mai "corect" in ele. Daca ai posibilitatea cand le montezi sa le faci la un service autorizat si sa le probezi pe un amplif este foarte ok. Adica la acele dls ai nevoie de un amplificator pe 2 canale...unul ce ti-as recomanda este acesta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA23/ si boxele spate le poti lasa pe player.
Eu zic sa faci un lucru calumea, adica insonorizeaza portierele fata, amplifica boxele fata cu un amplif ce ti-am recomandat mai sus...si atunci mai vezi tu daca consideri ca este necesar si schimbarea boxelor de pe spate. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru moment voi comanda amplificatorul de la DLS pe 4 canale de 70 de wati, cel care mi-a fost recomandat! Vedem apoi ce boxe vom pune pe spate mai incolo, poate pun acelasi sistem care il am si pe fata, ala mi se pare cel mai potrivit, si lafel voi face insonorizarea portierelor cand le va veni vremea si in spate!
Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|