Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor configuratie maxim 400 euro !!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
zengy
Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ekofresh a scris:
poate esti cam prea mofturos? Nici macar un varf de gama nu te multumeste, ciudat, problema sigur nu e de la HU.
ai ascultat alpine entry pe niste hertz-uri, nu ti se pare normal ca sa se auda mai bine decat la tine? Mie da.
Lasa HU-ul unde e, schimba boxele pt inceput si apoi amplifica-le.

Hmmm, dar de unde sti la ce boxe am ascultat? Ideea este urmatoarea, eu stiu ce am avut, stiu cum se aude acuma, mie mi se pare ca se aude mai prost acest pioneer, eu asa percep, si fii sigur ca nu mi-a scapat nici un reglaj, sunt o persoana foarte responsabila si sunt perfectionst, intradevar sunt foarte pretentios si mofturos recunosc asta, e alegerea mea pana la urma, meniul este foarte complicat, nu e usor deloc de operat pe el, nu am facut deloc referire la alpine-ul cu "hertz-urile" care mai erau probabil si amplificate - presupun ca te-ai interesat sau il cunosti pe baiatul care mi-a facut instalarea altfel nu-mi explic de unde stiai de hertz-uri, eu nici nu am intrebat ce boxe sunt acelea - ideea de baza este urmatoarea, nu mi-a picat cu tronc acest player, prefer sa-l schimb pe cheltuiala mea, e important zic eu cand achizitionezi ceva sa fii si multumit de achizitie...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Theo P
Pasionat

Data înscrierii: 04/Dec/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic sa mai astepti pana strangi bani de boxe si insonorizare si eventual iei un amplificator imprumut sa vezi cum se aud amplificate. Nu te arunca sa dai playeru acuma, o sa regreti mai tarziu. Te obisnuiesti si cu meniul incet incet o sa vezi, aia sa fie ultima problema, parca ziceai ca vrei sa ai calitate si oricum nu toata ziua umblii prin setari. Daca chiar nu o sa fii satisfacut nici dupa ce iei boxe+insonorizare si eventua amplificator (greu de crezut) atunci poti sa scoti la vanzare pio , mai ieftin cu cei 300 ron diferenta la alpine-ul care il vrei..crede-ma ca o sa ai clienti la el.

Ideea e ca ai o scula f buna dar nu ai cu ce sa o folosesti, asteapta sa-ti construiesti tot sistemul si dupa, daca nu vei fii satisfacut renunti la player. Nu te pripi la primul hop

zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Theo P a scris:
Eu zic sa mai astepti pana strangi bani de boxe si insonorizare si eventual iei un amplificator imprumut sa vezi cum se aud amplificate. Nu te arunca sa dai playeru acuma, o sa regreti mai tarziu. Te obisnuiesti si cu meniul incet incet o sa vezi, aia sa fie ultima problema, parca ziceai ca vrei sa ai calitate si oricum nu toata ziua umblii prin setari. Daca chiar nu o sa fii satisfacut nici dupa ce iei boxe+insonorizare si eventua amplificator (greu de crezut) atunci poti sa scoti la vanzare pio , mai ieftin cu cei 300 ron diferenta la alpine-ul care il vrei..crede-ma ca o sa ai clienti la el.

Ideea e ca ai o scula f buna dar nu ai cu ce sa o folosesti, asteapta sa-ti construiesti tot sistemul si dupa, daca nu vei fii satisfacut renunti la player. Nu te pripi la primul hop

Sal,

daca il pot schimba, il schimb pentru ca pe langa partea cu sunetul, nu imi place deloc meniul si grafica, plus de astea e un chin sa operezi pe el, toate setarile se fac din butonul dreapta, care e departe de sofer, te doare mana dupa cateva minute si nu ma pot obisnui deloc cu acel meniu, e mult prea complicat pentru asteptarile mele, eu sper sa il pot returna si sa-mi dea alpine-ul, daca nu 1300 ron scos la vanzare dupa ziua de maine!

Bafta.
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca e o buba undeva daca nu iti place p88-u Razz Twisted Evil

meniu greu de operat? Rolling Eyes

hai sa-ti dau un 788 Razz ca eu nu am treaba cu p88-u

zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
eu zic ca e o buba undeva daca nu iti place p88-u Razz Twisted Evil

meniu greu de operat? Rolling Eyes

Poi buba este sigur, dar cum rezolv problema? Ca buba nu dispare Smile deci buba e la mine, nu imi place acest player, il schimb cu alpine-ul care imi va place garantat, e mult mai simplu de utilizat, pentru mine conteaza ca imi sta pe creieri felul in care se interactioneaza cu meniu la acest player...posibil la altii sa nu se intample asta, de aceea suntem diferiti unii de altii, fiecare cu bubele lui Wink
Sus
Theo P
Pasionat

Data înscrierii: 04/Dec/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar e greu daca mai astepti sa asamblezi tot sistemu si iti dai verdictu cu privire la player atunci? in fine sunt banii tai , faci cum crezi. Cand jumatate de forum iti spune sa mai astepti sa iei si boxe, sa faci insonorizare si pe urma decizi daca ramai cu el sau nu, eu in locu tau m-as gandi de 2 ori. Cum spuneam sunt banii tai , e decizia. Bafta cu sistemul

LE: mai devreme spuneai ca te intereseaza doar calitate, acuma spui ca nu iti place cum se opereaza in detrimentul calitatii. cat de mult "operezi" de la butonul din dreapta? in afara ca inserezi cd/usb si dai fwr/bwr si volum? eventual mai schimbi folderu. In fiecare zi faci alte setari?

zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Voi toti aveti dreptate, dar eu ma cunosc si daca nu ma multumeste pe deplin, adica din toate punctele de vedere player-ul nu il voi putea tine, o singura chestie daca nu e pe placul meu, trebuie schimbata, asta nu e un lucru bun si v-o spun din experienta ca imi scapa bani usor printre degete, dar prefer sa imi scape bani printre degete si sa am tot ce vreau, cu siguranta si pioneer-ul amplificat si cu boxe de calitate si insonorizare va avea rezultate foarte bune, insa la fel si alpine-ul care pe deasupra e mult mai operabil...deci nu incercati sa ma intelegeti pentru ca e complicat, sper sa pot sa-l schimb...

PS: "Apropo, mi-am cumpat golf 6 nou si nu l-a avut pe vino'ncoace, dupa 7 luni l-am dat si mi-am luat leon-ul de care sunt multumit peste masura, mi se potriveste ca pe o manusa, la fel e si cu player-ul, eu de obicei la prima achizitie nu o nimeresc, urmatoarea e cea perfecta..."

Ultima modificare efectuată de către zengy la Dum Ian 31, 2010 4:31 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

volumul e in stanga Laughing

Theo acum gusturile nu se discuta. sunt foarte multi care aleg alpine in loc de pio pentru ca nu le place sunetul pio Rolling Eyes e de gusturi

eu daca as pune labele p un p88 ( in stare foarte buna nu forjat ) nu i-as mai da drumu Twisted Evil

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chestia la care nu te-ai gandit.. si sa fiu sincer, nu ti-a spus-o nimeni, cel putin pe thread-ul asta , este ca :
luam exemplu cazul de fata,playerele; fiecare marca de playere ... are sunetul ei specific, alpine se aude intr-un fel.. are inalte si medii transparente, bas mai cald ... pioneer se aude mai "loud" , inalte mai stridente.. toate astea sunt niste exemple.
alta chestie, fiecare persoana are urechea ei muzicala, pentru mine toba trebuie sa se auda intr-un anumit fel, pentru tine altfel, asta daca nu ai auzit in realitate o toba cu urechea ta... ca sa stii cum ar trebui un difuzor sa redea sunetul unei tobe ...
sunt persoane care stiu cum ar trebui sa sune piesele muzicale, si prefera un sunet natural, iar alte persoane care nu stiu, li se pare ca se aude mai bine cu loudness activat, mai bine .. mai rau, nu exista, decat mai diferit .
poate ai auzit de audiofili, persoane pasionate de scule audio care cumpara scule de zeci de mii de euro.. si le schimba ca pe sosete, pana gasesc o compozitie a sistemului ideal, care sa redea muzica asa cum ar trebui sa sune in realitate pe instrumente, dar nu e si cazul genului muzical ascultat din ziua de azi de 90% din polulatie, gen timberlake...beyonce, etc.
ideea este ca niciun sistem audio cu componente care nu sunt identice.. nu va suna la fel, va suna DIFERIT, si asta e cel mai important lucru de inteles, daca un lucru nu suna cum vrei tu... cum crezi tu ca ar trebui sa sune, asta nu inseamna ca acea componenta este "proasta"....ci diferita, este foarte posibil ca pentru alte persoane acea componenta sa fie mai buna decat cea preferata de altii care o considera proasta Smile
am scris cam mult despre un subiect scurt.. sper sa se inteleaga ideea principala .

Ultima modificare efectuată de către Pigoo la Dum Ian 31, 2010 4:41 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo sunt TOTAL DE ACORD, si acuma ca ai spus chestia asta cu inaltele, exact senzatia asta o am, inaltele sunt foarte stridente, nu pot sa cred, deci chiar te pricepi si se vede ca ai experienta, cred ca ai auzit multe sisteme pana acuma, asa este si alpine-ul era mai natural, nu imi place mie cum suna pioneer-ul, la altii sunt convins ca le place, insa nu e pentru mine, nu vreau sa-mi sara colegii de forum in cap, nu blamez marca pioneer sau acest player, nici vorba, insa nu e pentru mine, chiar nu stiam ca marci diferite se pot auzi diferit, deci aceasta pasiune pentru muzica daca pot sa-i spun asa, s-a innascut de cateva saptamani doar, si adevarul e ca si eu sunt un pic cam grabit, ma entuziasmez foarte repede, nu prea am rabdare sa analizez din toate unghiurile problema, si chiar nu am stiut acest aspect, ca playere de marci diferite se pot auzi diferit, fiecare marca cu armonica ei, daca stiam poate intrebam cam cum suna pioneer-ul, poate mergeam sa ascult, insa nici prin gand nu mi-a trecut acest lucru...
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu prea am inteles.Ai montat in masina ta acel Alpine de care zici ca se auze bine?
Sus
Radu87
Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si mai exact ce model de alpine era ? 117 ri din ce am inteles nu ?