Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor configuratie maxim 400 euro !!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Sâm Ian 30, 2010 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea este sa renunti la focal solution ala....are doar 150w care nu sunt multi, de banii aia iti cumperi un amplif de 2x 100/120 rms...si vei fi mai multumit... sau chiar unu in 4 canale si o sa ai pe viitor si posibilate sa pui sub daca crezi ca nu iti ajung DLS-urile.
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Ian 30, 2010 8:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.ground-zero-audio.com/english/06_gztb25act.htm
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zengy
Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 3:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am petrecut toata ziua analizand manualul si purecand fiecare functiulita a player-ului, poate o sa va uimesc cu ce va spun insa sunt total dezamagit, nu am reusit sa-l fac sa sune mai bine decat player-ul anterior, nu exagerez deloc, am apelat chiar la persoane care se pricep la reglaje audio, nu la una, nici la doua, 3 persoane s-au ocupat de acest player in cursul zilei, una dintre ele a lucrat in domeniu la o firma care facea instalatii de sisteme audio, cam ce face si be-loud, mai nu cred ca vreti sa fiti in locul meu, sunt doarte suparat, plus de asta meniul este foarte greu de operat cu el si grafica e dezamagitoare pentru un player cu atatea recomandari...colac peste pupaza, tipul meserias, ultimul la care am fost sa ma ajute sa-mi dau seama de ce o super scula ca asta nu se aude mai bine ca player-ul de fabrica avea un alpine din clasa entry level ceva care se auzeau inzecit mai bine decat acest player...eu nu mai inteleg nimic, nici nu stiu ce sa mai fac!
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ca fapt divers ce ti-a recomandat ultima persoana (cea cu Alpine) sa faci?
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi dai mie pio si iti dau eu la schimb un alpine entry, daca te multumeste (joke).
Rabda si tu putin cu boxele pe care le ai si peste o luna le schimbi, altceva nu vad ce ai putea face, sau mai fa reglaje.
Arata destul de rau jumate negru, dar mai bine il lasi asa decat sa mai dai jos tot.
Nu inteleg de ce pio suna mai rau decat playerul stock, chiar nu e logica treaba.
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand esti pe drumul cel bun, teoria nu este tot timpul egala cu practica, doar prin experiente si greseli se invata!!!

Tu ai crezut ca daca pui un player de TOP pe boxele stoc ale masinii vei obtine minuni?...De auzit nu cred ca se aude mai "rau" ca playeru stock.
Pe alocuri nu exista sa nu fie un aport de calitate fie pe partea de medii/inalte sau pe bass, deci "ceva" in plus inspre bine ai obtinut undeva, vei mai obtine "ceva mai mult" inspre bine daca treci la pasul urmator (insonorizare portiere fata), si de acolo mai departe vei avea nevoie de Boxe schimbate si Amplificator mai puternic neaparat ca difuzorele. Doar dupa ce ai trecut prin toti pasii vei obtine un sunet superior calitativ si mai puternic.

cristimac
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Singur lucru care nu coicide cu ce ai vrut tu o sa fie ca nu te vei incadra in bugetul initial. Probabil il vei dubla.
zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai eu sincer nu va contrazic insa stiu ce mi s-a intamplat mie practic, si nu sunt doar eu cel caruia i se pare, deci toata lumea care a ascultat player-ul vechi si au incercat sa regleze aceasta unitate pio, nu au reusit sa obtina un sunet mai bun, habar nu am de ce, sa nu credeti ca mi-a scapat vreo functie netestata / nesetata, am incercat pe rand cu toate reglajele combinate intre ele in toate combinatile posible, deci sincer va spun ca sunt total dezamgit, intradevar pot sa imi reglez frecventele pe fiecare difuzor care sa treaca, plus o gramada de alte functii de care nu duce lipsa, insa nu se aude mai bine ca player-ul vechi, deci sunetul e sub player-ul vechi, habar nu am de ce, si despre acel alpine diferenta era izbitoare, deci se auzea mult mai bine decat player-ul meu, mult mai bine decat acest pioneer, deci mie mi s-o pus pe invers acest player, o sa incerc sa-l schimb cu alpine-ul cda-117ri chiar si cu riscul sa mai pierd niste bani, de exemplu daca cei de la be-loud vor fii deacrod sa mi-l schimbe, renunt la diferenta aia de 300 de ron, mie nu-mi trebuie banii, eu nu pun pret prea mare pe bani, insa vreau sa fiu multumit de produs si cu alpin sigur voi fii multumit pentru ca am auzit cum suna unul care e mult inferior lui cda-117ri, e foarte nasoala situatia, nu ma voi putea impaca cu acest player, credeti ca ar putea sa mi-l schimbe, sunt dispus sa ii si despagubesc daca mi-l schimba, sincer vreau sa fiu multumit de player, pioneer a picat testul in fata mea...nu vreau sa jignesc pe cei care au acest palyer insa eu m-am saturat de teorii, am testat practic si a cazut rau de tot la aceasta proba, mai departe cand voi achizitiona boxele, sigur le voi asculta inainte sa dau banii, aici a fost greseala mea ca nu am fost la fata locului sa le ascult, sper din toata inima sa ma ajute cei de la be-loud sa mi-l primeasca inapoi, e ca nou, e imaculat, vor putea sa se convinga si daca e asa sa mi-l inlocuiasca cu acel alpine, pe cheltuiala si pierderea mea...

Ultima modificare efectuată zengy la Dum Ian 31, 2010 2:13 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristimac a scris:
Singur lucru care nu coicide cu ce ai vrut tu o sa fie ca nu te vei incadra in bugetul initial. Probabil il vei dubla.

Asta nu e o problema, bani sunt, voi investi cat va fii nevoie, si 1000 de euro daca trebuie ca sa obtin in final rezultatul dorit, oricum ce mai cumpar, testez si aud eu cu urechile mele pentru ca nu functioneaza chestia cu teoria netestata in practica, pana la urma practica si cum interceptez eu sunetul conteaza...
Sus
zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristimac a scris:
In primul rand esti pe drumul cel bun, teoria nu este tot timpul egala cu practica, doar prin experiente si greseli se invata!!!

Tu ai crezut ca daca pui un player de TOP pe boxele stoc ale masinii vei obtine minuni?...De auzit nu cred ca se aude mai "rau" ca playeru stock.
Pe alocuri nu exista sa nu fie un aport de calitate fie pe partea de medii/inalte sau pe bass, deci "ceva" in plus inspre bine ai obtinut undeva, vei mai obtine "ceva mai mult" inspre bine daca treci la pasul urmator (insonorizare portiere fata), si de acolo mai departe vei avea nevoie de Boxe schimbate si Amplificator mai puternic neaparat ca difuzorele. Doar dupa ce ai trecut prin toti pasii vei obtine un sunet superior calitativ si mai puternic.

Daca raman cu acest player voi fii descurajat total sa merg mai departe pentru ca nu am obtinut un plus valoare de la acest player, deci chiar ma asteptam sa se aude mai bine, in schimb a fost exact invers de aici marea dezamagire, cu alpin-ul sigur voi fii satisfacut, a fost deja probat, alpine suna altfel mult mai bine, cel putin pentru urechile mele, dar eu zic ca e important sa fiu multumit la fiecare etapa ca sa imi dea curaj sa merg mai departe, nici nu-mi vine sa ma mai gandesc la alte investitii daca aceasta m-a descurajat atat de mult, sper doar sa il pot schimba cu un alpine care sigur nu ma va dezamagii, deci nu-l mai vreau daca nu vor sa mi-l schimbe nicicum chiar si cu riscul sa pierd sau sa mai dau eu o suma de bani, o sa-l pun in vanzare la un pret foarte bun, nu va ramane in masina mea...sper totusi sa fie intelegatori cei de la be-loud in cele din urma player-ul e ca nou, si important cred eu cand faci achizitii de genul este sa fii si multumit de produs nu doar sa arunci cu banul...
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si important cred eu cand faci achizitii de genul este sa fii si multumit de produs nu doar sa arunci cu banul.

Corect. La fel si eu cand mi-am achizitionat subu am testat mai multe si si chiar mai scumpe si nu mi-au placut nu zic ca nu sunau ele bine sau chiar mai tare, dar nu pe gustul meu care este cel mai important ca doar este pentru mine. Daca poti/vrei schimba playeru dar nu stiu ce sa iti mai zic mai departe..incearca sa asculti cateva masini care au o configuratie asemanatoare cu ce te indrumam....playeru tau crede-ma ca nu este prost deloc, dar pentru a arata adevarat ce poate are nevoie de amplificator si de restu ce ti-am spus mai sus....crede-ma am niste "gunoie" de boxe de la hifonics de 10 cm: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Sisteme/Industria_HFI4.2c/ si care au fost puse direct pe player si am vrut sa le sparg de draci ce am avut ca nu sunau nicicum....dar dupa ce au fost amplificate cu 90 Rms s-au schimbat datele problemei, orice etapa facuta corect in plus duce la o satisfactie tot mai mare. Iar despre playeru ce ai tu parca Shoka il detine si iti poate spune cu adevarat ce poate daca este insotit si de amplif.

cristimac
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si inca o chestie in care chiar imi dau cu parerea dar probabil am si dreptate, 99.99% care isi achizitoneaza playeru care il ai tu il vor folosi legat la un amplificator....ai observat doar ca majoritatea unitatilor au cam aceeasi putere Rms, diferentele intrele ele sunt setarile pe care le pot face fiecare in parte....de aceea nu conteaza putrea lor ci functiile lor si dinamica.
zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristimac a scris:
si important cred eu cand faci achizitii de genul este sa fii si multumit de produs nu doar sa arunci cu banul.

Corect. La fel si eu cand mi-am achizitionat subu am testat mai multe si si chiar mai scumpe si nu mi-au placut nu zic ca nu sunau ele bine sau chiar mai tare, dar nu pe gustul meu care este cel mai important ca doar este pentru mine. Daca poti/vrei schimba playeru dar nu stiu ce sa iti mai zic mai departe..incearca sa asculti cateva masini care au o configuratie asemanatoare cu ce te indrumam....playeru tau crede-ma ca nu este prost deloc, dar pentru a arata adevarat ce poate are nevoie de amplificator si de restu ce ti-am spus mai sus....crede-ma am niste "gunoie" de boxe de la hifonics de 10 cm: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Sisteme/Industria_HFI4.2c/ si care au fost puse direct pe player si am vrut sa le sparg de draci ce am avut ca nu sunau nicicum....dar dupa ce au fost amplificate cu 90 Rms s-au schimbat datele problemei, orice etapa facuta corect in plus duce la o satisfactie tot mai mare. Iar despre playeru ce ai tu parca Shoka il detine si iti poate spune cu adevarat ce poate daca este insotit si de amplif.

Corect, sunt de acord cu tot ce ai spus, dar prefer de acuma incolo sa merg numai pe mana mea, adica o sa ma informez pe forum insa cand va fii vb de achizitii merg sa testez, sa ascult, proba cu pioneer-ul a fost facuta si pentru mine a picato in fata alpine-ului detasat, deci prefer sa il schimb daca vor fii ingaduitori cei la be-loud pentru a fii multumit personal, dar ce credeti vor fii de acord sa-l schimbe cu acel alpine care e cu 300 ron mai ieftin si daca renunt la cei 300 de ron, nu imi trebuie inapoi nici o diferent?

Mersi.
Sus
zengy
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristimac a scris:
si inca o chestie in care chiar imi dau cu parerea dar probabil am si dreptate, 99.99% care isi achizitoneaza playeru care il ai tu il vor folosi legat la un amplificator....ai observat doar ca majoritatea unitatilor au cam aceeasi putere Rms, diferentele intrele ele sunt setarile pe care le pot face fiecare in parte....de aceea nu conteaza putrea lor ci functiile lor si dinamica.

Da, total de acord poate pentru altii acest pioneer suna mai ok ca alpine-ul conectat la aceleasi boxe, dar eu le-am ascultat pe ambele si pentru mine alpine-ul suna mult mai bine, atata tot, poate eu sunt setat mai spre cum se aude alpine-ul, crede-ma ca daca diferenta nu era sesizabila nici macar nu pomeneam de aceasta comparatie, mai ales ca era un alpine destul de ieftin, la batut mar pe acest pio cu toate setarile lui...cel putin pentru mine, eu asa am perceput sunetul, si nu numai eu, tuturor care le-au ascultat li s-a parut ca diferenta e imensa...nush ce sa mai zic, sper sa ma inteleaga si sa mi-l inlocuiasca ca sa fiu multumit si sa ma pot concentra mai departe pe amplificator, boxe , etc.
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate esti cam prea mofturos? Nici macar un varf de gama nu te multumeste, ciudat, problema sigur nu e de la HU.
ai ascultat alpine entry pe niste hertz-uri, nu ti se pare normal ca sa se auda mai bine decat la tine? Mie da.
Lasa HU-ul unde e, schimba boxele pt inceput si apoi amplifica-le.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următoare
Pagina 8 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum