| |
| Autor |
Mesaj |
Deadly Pasionat
Data înscrierii: 26/Iul/2008 Mesaje: 71
|
Trimis: Dum Aug 31, 2008 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok. Am rezolvat cu inelele mdf. Mi le va face cineva. Inca ceva : nu prea ma pricep la audio pe masina. Cum sa izolez usile ??? Rog raspuns.
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Dum Aug 31, 2008 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Te rog frumos @ssrli sa-mi raspunzi ca sa pot da comanda cat mai repede. Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Dum Aug 31, 2008 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog sa-mi raspundeti careva ca sa pot da comanda. Care ar fi insonorizarea ideala pt. sistemul meu ??? Va rog frumos sa ma ajutati.
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Aug 31, 2008 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deadly a scris: | Ok. Am rezolvat cu inelele mdf. Mi le va face cineva. Inca ceva : nu prea ma pricep la audio pe masina. Cum sa izolez usile ??? Rog raspuns. |
Usile au niste gauri mari in ele (depinde de masina). Ma refer la tabla dinspre intriorul masinii. Acele gauri (cu exceptie la cea in care montezi difuzorul) trebuie acoperite. Tabla ar fi cea mai la indemana.
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Dum Aug 31, 2008 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata. Am inteles. Asa voi face. Multumesc mult pt. ajutor. Promit sa revin dupa ce imi instalez sistemul.
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nu ma poate ajuta nimeni ??? Va rog sa ma iertati daca sunt prea insistent, dar vreau sa termin cat mai repede cu instalarea sistemului. Vreau sa spun ca nu am observat nici o diferenta dupa ce am antifonat partierele. Tot la fel se aud cand merg. Imi voi pune si inele din mdf, dar vreau sa stiu daca am facut bine antifonarea. Va rog sa ma ajutati.
|
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
baga antifon si pe interiorul usii, pe tabla exterioara. si incearca sa astupi gaurile din portiere ( ti-a sugerat si ssrli ), toate in afara celor din coltul de jos, langa balama. acolo vine magnetul difuzorului. restul astupa-le cu tabla sau placaj ceva subtire, le prinzi de usa cu holzsuruburi de exemplu ( nu uita sa trantesti un strat de antifon si pe acestea ). daca iti ajunge antifonul ai putea sa mai aplici un strat pe fetele de usa, dupa ce se usuca pui si speakerkit-ul ce l-ai cumparat ( e investitia ta, nu vreau sa te jignesc, dar din cate stiu nu prea face mare diferenta acel pack de insonorizant ). dupa ce aplici si dynamat-ul poti incepe montarea inelelor de mdf, a fetei portierelor si a difuzoarelor.
spor, concentrare si atentie !
_________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
iooooi! ce ti-a zis ssrli? sa astupi gaurile cu bucati de tabla (sau PFL, policarbonat sau un insonorizant mai rigid).
tu ce-ai facut? ai vopsit usile cu teroson (bravooo, n-o sa ai probleme cu rugina ) si ai lipit ceva pe fetele de usi. frectie as zice eu.
sunt o gramada de topicuri pe sectiunea prezentari sisteme unde se exemplifica insonorizarea usilor, chiar la dacie mi se pare. cum ziceau ssrli si andry scapa de gauri.
acu' sincer, la setup-ul tau nu cred ca aveai nevoie de insonorizare, dar e bine sa mai mesteresti una alta, insa cu folos
spor la treaba!
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucu sa te ,,revad" @Andry. Stiu ca speakerkit-ul nu va face prea multe, dar nu mi-am permis mai mult. Am sa fac cum mi-ai spus chiar daca o sa mai dureze un pic. Prefer sa mai astept dar sa iasa treaba buna. Antifon cauciucat mai am. Daca nu-mi va ajunge am sa mai cumpar ca e destul de ieftin (cutia de 3,5 Kg este 12 RON ). Dupa ce voi mai lucra putin voi reveni cu poze. Promit.
Dar, mai am o problema : Cum as putea sa decupez singur polita din spate, avand in vedere faptul ca am si butelie GPL si distanta de la polita si pana la butelie e de ~9 cm ??? Pot sa antifonez si polita din spate sau nu are rost ??? Rog raspuns.
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi @bezz de raspuns, dar nu am antifonat cu teroson ci cu antifon cauciucat. Sau n-am facut eu treaba ca lumea ??? Sau le incurc, ca nu prea ma pricep ??? Este prima data cand fac asa ceva. Va rog sa fiti ,,blanzi" cu mine
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca nu-i de aruncat speaker kitul.
ai grija si decupeaza-l cat mai artistic, iar cercul il lipesti pe usa in interior, in spatele woofer-ului.
pana la urma mai pui inel mdf?
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred sa aibe mare efect, sunt 4 paste pentru insonorizare pe piata pentru DIFUZOARE: pasta brax x vibration, dietz noise ex, un silicon de la stinger, posibil sa-l fi scos din gama si pasta alfatec. restul (si ce ai folosit tu) sunt pentru insonorizare generala, impotriva zgomotelor exterioare si a zgomotului de rulaj etc si nu prea au efect la ce vrei tu. dar stii cum se zice, decat nimic...
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da. Am sa pun inel mdf, dar mai dureaza vreo 2 zile pana mi le face cineva. Pana la urma care e faza cu antifonul ??? Eu stiu ca am folosit cauciucat. N-am folosit destul sau ce ??? Va rog sa ma ajutati ca nu prea stiu.
|
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |