Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AJUTOR URGENT !!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exact asa Very Happy
cu placere

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Deadly
Pasionat

Data înscrierii: 26/Iul/2008

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy As vrea sa incep prin a aduce multumiri lui @Andry pt. ajutorul dat in alegerea sistemului, lui @ssrli pt. tot ce m-a invatat pe parcursul acestui topic, lui @bezz pt. ca a avut bunavointa de a-mi raspunde cam la toate intrebarile si pt. ca m-a ajutat foarte mult si celorlalti care m-au ajutat atat in topicul asta cat si in celalalt. Vreau sa va spun ca am terminat de instalat sistemul (partial, deoarece inca n-am facut rost de inelele MDF Sad ).
Sunt placut impresionat de sunetul pe care-l scot DLS-urile alese si de player, in comparatie cu un player Blaupunkt si niste boxe Sony X-plod de aceeasi putere. Se aude muuuuuulltt mai CLAR, mai NATURAL..........chiar daca sunt neamplificate. Difuzoarele de pe fata se aud si ele destul de bine. Vreau sa spun ca am ramas uimit cand am auzit tweeter-ele. Ma asteptam sa tipe, sa te zgarie la urechi cum am mai auzit pe la altii. In schimb, se aud foarte clar, fara sa tipe, fiind foarte placute pt. timpane. Very Happy
Bass-ul este si el suficient pt. un sistem care nu are subwoofer.
Pt. un incepator in sisteme audio de masina vreau sa spun ca sunt placut impresionat de cum se aude, sunt multumit de alegerea facuta si vreau sa multumesc din nou celor care m-au ajutat si echipei Be-Loud pt. seriozitatea demonstrata. Respect.

P.S : Sper sa ma mai ajutati si pe viitor, deoarece am de gand sa achizitionez si in continuare accesorii pt. sistem si pe viitor si alte sisteme. Laughing Multumesc iarasi. Recomand Be-Loud tuturor. Very Happy
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa mentionez ceva. Laughing Aparatul foto-digital a suferit un mic ,,accident" si momentan nu pot sa pun poze, dar cand voi putea voi pune.
Acum as mai avea o rugaminte la voi. Recomandati-mi o telecomanda pt. playerul meu, pt. ca imi cam distrage atentia sa tot il butonez cand conduc.

Si inca o problema Sad : Nu observ absolut nici o diferenta la tweetere, chiar daca le pun pe low, mid sau high. De ce ??? Va rog sa ma ajutati. Sad
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

telecomanda: din pacate aparatul tau nu suporta o telecomanda infrarosu, ci numai interfata pentru comenzi pentru volan, ceea ce la dacia nu exista, deci nu vad rezolvare facila Sad se poate incropi ceva, dar iti trebuie in primul rand o interfata pt comenzi volan, care e scumpa, sa apoi sa "fabrici" comenzile; greu si costisitor.

nivel tweeter-e: puterea furnizata de player e mica, poate nu ai tu urechea indeajuns de fina... chiar nimic nu distingi?

cum ai amplasat tweeter-ele?

Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha, am inteles cu telecomanda. Sad Tweeter-ele le-am amplasat la baza stalpilor de la parbriz si le-am orientat spre ascultatori (sofer si pasager). Nu prea se simte nici o diferenta. Acum sunt setate pe high (am unit firul galben cu cel rosu). Dar n-am observat nici o diferenta fata de low si mid. Poate nu ma pricep eu prea bine.
Ele se aud foarte bine si foarte clar, doar ca nu se simte nici o diferenta intre setari.
Poate am gresit eu ceva ??? Sad
Filtrele high-pass le-am cuplat la iesirea playerului, celelalte fire le-am dus la tweeter, iar ultimele 3 (rosu, galben, albastru) trebuiau unite intre ele pt. low, mid sau high. Am citit cu atentie manualul. Gresesc eu undeva ??? Sad
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu gresesti, lasa-le pe mid Laughing
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 8:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy OK!!! Voi face cum mi-ai zis tu. Very Happy
Dar.........o mica intrebare. Laughing De ce sa le las pe mid ??? Question Ca nu prea inteleg. Sad
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad Totusi nu inteleg (nici nu ma prea pricep), de ce sa le las pe mid ??? Sad Rog raspuns.
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Mie Oct 22, 2008 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O intrebare. Sad Asa ceva as putea sa-mi pun pe Dacia mea ???

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Telecomenzi/Pioneer_CD-SR100/

Este compatibil cu player-ul ??? Question Va rog sa-mi raspundeti. Multumesc.
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 23, 2008 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad Chiar nu ma poate ajuta nimeni ??? Sad Acolo scrie ca este compatibila cu majoritatea player-elor Pioneer. Este compatibila cu DEH-2020 ??? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate DEH-MP2020 nu are senzor IR asa ca nu poti folosi nici o telecomanda IR.
Dupa cum s-a mai zis, nu prea ai solutie pentru telecomanda pentru acest aparat.
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad Multumesc mult Mihai. Asta e. Am sa ma multumesc fara telecomanda.
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 23, 2008 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iar eu....... Very Happy Am o rugaminte mareeeee la voi. Embarassed As vrea sa-mi completez sistemul de pe masina cu un subwoofer. Very Happy Nu vreau sa-mi tremure tabla... Smile
VREAU pur si simplu ,,sa-mi completez sistemul" cu putin bass. Bugetul meu e destul de redus (~250 RON, nu mai mult). Sad NU VREAU ceva extraordinar, ci doar ceva care sa completeze sistemul.
Va rog sa va dati cu parerea intre:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTt_1200_Mk_II/

si

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTb_1200_MkII/

Care merge mai bine pe Dacia mea ??? Embarassed
Multumesc de orice ajutor.

PS: Atat dispun sa cheltui pe subwoofer. VA ROG DIN SUFLET sa-mi recomandati si un amplificator.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Noi 23, 2008 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La buget mic, eu am fost foarte placut impresionat de Pio TSW 307.
Difuzorul + incinta vor fi putin mai mult de 250 lei, dar parerea mea e ca merita sa mai astepti putin si sa strangi ceva bani. Era unul pe bursa la pret bun Smile

Amplificator : intre 250w si 400w e suficient pentru acel difuzor.

Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 23, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Multumesc @ssrli ca m-ai salvat. Very Happy Am sa mai astept un pic si am sa mai strang ceva.
Dar....de curiozitate........chiar asa de proaste sunt alegerile mele ??? Sunt asa de slabe subwoofer-ele alese de mine ??? Sad
Macar de curiozitate......care e mai bun dintre ele....tubul sau celalalt ???

Nimeni ??? Va rog sa-mi raspundeti. Embarassed
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum