Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alfa Romeo 156
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum ar fi nu are treaba reglajul gain-ului cu voltajul de iesire de la player pot sa am si 10 volti sau 2 volti si sa imi reglez gainul cum vreau eu max sau min .( fara sa luam in considerare puterea debitata de amplif ,distorsiuni si alti factori )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aruncati cu pietre Laughing

YM: shokaliptiku
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine cu rosii Smile
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Iun 17, 2009 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai normal ca nu conteaza daca tu asculti la volum maxim 50% din player.
de ex:
player cu 10v , gain la max din amplif (0.2v sa zicem) , merge si asa, dar sa nu sari mai mult de 5% din volumul playerului Laughing
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 18, 2009 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

leone a scris:
Revin cu o noua rugaminte la voi.As dori sa ma ajutati cu niste reglaje ptr amplificatoare ptr a obtine un sunet cat mai bun.
Bun,la Crunch-ul ptr boxe am urmatoarele:level(0,2v-5v,il duc undeva pe la 2),bass eq(0db-12db),hpf(60hz-1,2khz),lpf(30hz-250hz),x-over(full,lpf hpf).Va rog daca se poate sa-mi dati valori la fiecare daca se poate(mura-n gura Very Happy
Orice sfat e bine venit,am nevoie de niste reglaje aproximative,sa stiu de unde sa incep sa ma joc ptr a obtine un sunet f bun
Va multumesc

Ma poate ajuta cineva pls.Nu stiu cum sa fac setarile,din statie,din player?
Momentan cu reglajele pe care le am se aude destul de slab,ceva mai slab decat atunci cand aveam 4 jbl-uri amplificate de player.Acum am si Helixurile pe fata si amplificator si nu prea sunt multumit
Multumesc
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Iun 18, 2009 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:

-gainul dupa ureche ... adik dai de la mic ma mare pana a incepe subul sa distorsioneze;
- subsonicul taiat in zona de tunare a incintei ( ai incinta tunata la 33hz ... taie subsonicul la 30 hz MAXIM );
- LPF ... normal, teoretic ... pe la 65 70hz ... dar poti sal duci pana la 80hz;
restul ...
bas boost
phase ... eu intotdeauna leam tinut pe 0

sper sati fie de folos

toate astea dupa ce ai ridicat volumul din player pana la volumu unde incepe sa distorsioneze ( sony 24-25, pioneer 50-52, clarion 27-29 )

boos-uri din player, bass si alte matanii zero sau anulate zic eu Wink

leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 18, 2009 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc tuturor ptr sfaturi,basul e ok se aude f bine dupa ce am reglat statia,nu pot sa zic decat ca P-ul e ffff brutal.
Problema mea acum ramane amplificatorul ptr boxe,nu stiu cum sa-l reglez.Macar ajutati-ma numai cu atat,restul ma descurc eu cumva:de la ce frecventa sa tai sunetul din boxe(nu am nevoie de bass de la ele) si de unde anume statie sau player?
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HPF din player la 63 daca tin boxele daca nu 80 ... si dupa te joci din gainu la amplif si vezi km pe unde incepe sa se strice sunetul ai si un egalizator la Hu folosestel joaca-te cu el pana gasesti o setare sa te multumeasca.
Multa bafta
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce incinta ai pana la urma pentru P1222 ?

aia din primele poze parea potrivita Very Happy am avut si eu P1222 si mi-a placut cum se aude ... la banii aia e super difuzor pacat ca multi nu au amplificatoare pentru ele vezi ca puterea declarata de JBL e de 400W ,dar iti spun ca la 800W nu are absolut nimic Smile

inca lucram !
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era potrivita acea incinta ptr P,nu si ptr portbagajul meu Laughing .Nu am reusit sa o bag in portbagaj(loc este dar e deschizatura prea mica). Acum e intr-un bass reflex de 52L acordata la 35 Hz.Stiu ca e un dif foarte potent dar deocamdata si eu,si el suntem multumiti cu 500W DLS Cool
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 25, 2009 1:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am facut setarile si sunt foarte multumit acum.Inainte aveam gainul de la amp de la sub dat cam tare si era cam deranjant basul.Acum e totul perfect,nu regret nici un banut.Se simte nevoia insonorizarii portbagajului ptr ca la volum mare vibreaza destul de nasol polita de sub luneta.O sa revin cu pozele cu sistemul montat pe masina.Multumesc tuturor
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 24, 2009 1:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un mic clip cu subul(cu o camera amarata) http://www.youtube.com/watch?v=FntgoDaJSJY si niste poze(masina era f murdara,doar ce o scosesem dupa ceva timp din service Rolling Eyes ):

DSC00264.JPG
 Description:
 Filesize:  132.56 KB
 Viewed:  519 Time(s)

DSC00264.JPG

DSC00314.JPG
 Description:
 Filesize:  81.58 KB
 Viewed:  562 Time(s)

DSC00314.JPG

DSC00277.JPG
 Description:
 Filesize:  143.9 KB
 Viewed:  550 Time(s)

DSC00277.JPG

DSC00276.JPG
 Description:
 Filesize:  117.18 KB
 Viewed:  549 Time(s)

DSC00276.JPG

DSC00275.JPG
 Description:
 Filesize:  160.41 KB
 Viewed:  557 Time(s)

DSC00275.JPG

DSC00266.JPG
 Description:
 Filesize:  83.63 KB
 Viewed:  532 Time(s)

DSC00266.JPG

Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Sâm Aug 08, 2009 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari leone, pentru sistem, chiar e foarte fain ceia ce ai facut, sper ca in scurt timp si eu sa imi achizitionez un sub+amlif, atunci voi lua in calcul si sistemul tau Smile
leone
Priceput

MesajTrimis: Sâm Aug 08, 2009 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc Dane.Succes,numai bine
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 1:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buuuun,vreau sa fac cateva modificari....Peste cateva zile imi vor sosi noile boxe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/Premium_PVI216/ si trebuie sa le iau si un amplificator pe masura.Voi vea de ales intre http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MB_Quart/Premium/PAB_2100/ si http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HIFONICS/TITAN/TXi_6006/ (astept si o recomandare cu privire la cele 2,le-am gasit la pret ffff bun si o sa aleg unul din ele).
Problema e:momentan am 2 amplificatoare montate.Noul sistem clar va merge pe fata amplificate de asemenea de noul amplificator.Helix-urile le voi monta pe spate.Intrebare intrebatoare:pot folosi impreuna cele 3 amplificatoare?Daca da cum?Eu ma gandeam in felul urmator:
1.Amplific Mb quart-urile de pe fata cu noul amplificator folosind filtrele,helixurile amplificate de crunch,fara filtre,mid pe 2 canale,tweetwere pe 2 canale
2.Cu noul amp sa amplific mid-urile de la Mb quart iar cu Crunchul tweeterele de la Mb quart pe 2 canale si Helixurile cu filtre pe 2 canale
Complicat,sper sa intelegeti,mai pe scurt cum pot folosi un amplificator pe 2 canale si unul pe 4 canle si 2 perechi de boxe,vreau sa aleg cea mai eficienta solutie.
Am in plan sa schimb si DLS-ul si sa-i dau P-ului ceea ce merita adica un amp de aprox 1000 de w intr-un ohm(poate va mai urma inca un P daca imi permite spatiul din portbagaj desi ma indoiesc).Astept un sfat,o sugestie,voi m-ati ajutat la alegerea sistemului actual,voi sa mi-l "stricati" Laughing
Va salut prieteni
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 4 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum