Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alfa Romeo 156
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 2:53 pm    Titlul subiectului: Alfa Romeo 156 Răspunde cu citat (quote)

A sosit momentul sa-mi prezint si eu sistemul cu toate ca inca nu este montat pe masina(e in service si mai e ceva de munca la ea).Alfa Romeo 156,an 2000,motor 2000cmc,155CP
HU:Pioneer DEH-5900MP http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/

Sistem fata:Helix 62.1 Dark Blue http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/

Sistem spate:ceva de la JBL,nu stiu exact modelul,erau pe masina cand am luat-o

Amplificator boxe:Crunch P900.4 http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/CRUNCH/Power_Zone/P900.4/

Subwoofer:JBL P1222 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/ (il voi folosi la un ohm)

Amplificator sub:DLS CA12 http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA12/

Urmeaza kit-ul ptr amplificator(Ground Zero 50mm) si mai tarziu insonorizarea portierelor.Sper sa termin masina cat mai repede si sa montez toate sculele.
Astept pareri,impresii,sfaturi de la voi.
Numai bine

Ultima modificare efectuată de către leone la Joi Mai 28, 2009 9:50 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 3:00 pm    Titlul subiectului: Poze Răspunde cu citat (quote)

Poze

15082007104.jpg
 Description:
Nasoasa mea
 Filesize:  543.71 KB
 Viewed:  510 Time(s)

15082007104.jpg

DSC00202.JPG
 Description:
 Filesize:  460.38 KB
 Viewed:  521 Time(s)

DSC00202.JPG

DSC00197.JPG
 Description:
 Filesize:  489.12 KB
 Viewed:  640 Time(s)

DSC00197.JPG

DSC00196.JPG
 Description:
 Filesize:  486.72 KB
 Viewed:  543 Time(s)

DSC00196.JPG

DSC00198.JPG
 Description:
 Filesize:  455.11 KB
 Viewed:  533 Time(s)

DSC00198.JPG

DSC00195.JPG
 Description:
 Filesize:  459.35 KB
 Viewed:  527 Time(s)

DSC00195.JPG

Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari...Uite cutia mea pe unde a ajuns...Foarte tare... Very Happy ...
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari si tie ptr cutie,e facuta f bine,arata si bine si se potriveste ca o manusa ptr P-ul meu Smile
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari si tie ptr cutie,e facuta f bine,arata si bine si se potriveste ca o manusa cu P-ul meu Smile
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ma bucur knd mai apare cate un sistem
felicitari si .. spor

YM: shokaliptiku
Sus
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 1:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astept parerea ta referitor la

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 2:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu le-am auzit intr-o usa neinsonorizata si neamplificate si se auzeau foarte bine pentru conditiile alea Smile .
pot sa le compar cu dls-urile pe care le am eu... iar diferenta ar fi ca la mine se aud mediile mai bine, o fi din cauza usilor insonorizate? din cauza amplificarii ? sau a membranei din carton si nu plastic(sau ma rog.. ce o fi ala) ?
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 2:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu o intrebare care nu merita un topic separat.Cum procedez daca am 2 amplificatoare,sper ca nu am nevoie de 2 kituri de amplificare.
Cum se procedeaza in astfel de cazuri?
Multumesc
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 2:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am avut 2 amplificatoare, momentan am ramas doar cu unul pentru ca cel de subwoofer l-am dat.

eu aveam 2 kituri . merge si cu un singur kit si cu distribuitor in caz ca ai cablu de minim 20mm .

apropo, crunch deala am si eu pt boxele fata Smile .
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 2:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vazut ca si tu ai acel Crunch.Ai amplificat cu el pe 2 canale mediile si pe 2 tweeterele.Care sunt avantajele acestei amplificari.E mai bine sa amplific doar sistemul fata asa cum ai facut tu sau e mai ok sa amplific atat fata cat si spatele(2 canale pe front,2 pe rear)?
Cablurile vor fi de 50mm,deci se poate folosi un singur kit?
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 3:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sigur va merge un kit. amplificatorul de subwoofer ramane acelasi ?
eu am amplificat sistemul independent pentru ca am avut posibilitatea sa o fac, sistemul vine cu filtre pentru fiecare componenta , deci cababil bi-amp-ing. nu stiu daca sunt diferente.. nu am incercat sa le leg impreuna pe 2 canale sau in punte, insa le-am legat asa pentru ca amplificatorul e pe 4 canale iar eu am doar sistemul de pe fata, nu am boxe si pe spate . iar amplificatorul l-am ales cu 4 canale pentru ca era o oferta de nerefuzat.
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 4:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ptr sub Ca12 si ptr difuzoarele fata spate Crunch.Si eu l-am prins la pret promo-350 roni Laughing
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 26, 2009 5:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu aceeasi intrebare pentru cei care au 2 amplificatoare montate.Voi achizitiona cat de curand cablul de 50mm si va rog sa-mi spuneti cum pot alimenta ambele amplificatoare cu acest kit.D c anume mai am nevoie?
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 26, 2009 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de un distribuitor...tragi un singur traseu(0awg)...si pui in apropierea amplifurilor un distribuitor..din care pleci cu 2 cabluri(+) in fiecare amplif...separat tragi doar masa...eventual din acelasi loc...pleci cu 2 cabluri diferite ..cate unu in fiecare amplif...iar remote-ul poti sa-l tragi separat pt fiecare amplif...pt k e usor..subtire...si nu necesita bataie de cap si cheltuiala mare...
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum