Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator 4 canale pe player cu un pre-out
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing i love this topic
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar eu vas un lucru interesant, la pioneer pe pagina scrie 1 preout RCA for Subwoofer or Rear. Asta nu inseamna ca ii da tot spectru de sunet si are nevoie doar de un set ordinar de RCA ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PĂŁi eu ce ziceam? Dar are nevoie de mai multe outputuri.
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-a vazut nimeni in poza aia cu amplificatorul mufa de HI INPUT?
Nici cate intrari si iesiri RCA are ampliful?

dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BRAVO!!!!! Very Happy
O imagine face cat o mie de cuvinte. Asa cum a spus si " consultantul" ai nevoie de 2buc cablu adaptor pentru RCA-uri.

LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta am zis si eu, doar de cabluri.

Prima data spusese ca are iesire RCA doar pt subwoofer, si am banuit ca e limitata frecventa de i-am recomandat prostia de la In Phase Very Happy
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Mai 01, 2014 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu sunt foarte familiarizat cu domeniul, abia cand m-am vazut cu statia in mana am realizat ca am o problema...
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2014 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am montat statia, pare ok din punctul de vedere al alimentarii, dar se aude foarte incet.
Parca ar fi in protectie (ledul 'protect' este stins) sau in scurt...cand dau tare la player incep sa distorsioneze si sa pocneasca difuzoarele.
O sa incerc si cu alt rca sa vad cum merge.
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2014 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat. Era din setarile playerului, am trecut pe rear si acum e ok.
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2014 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atasez o poza cu potentiometrele statiei alaturi de rugamintea de a ma sfatiu cum se regleaza corect? Nu stiu ce putere am pe pre-out, banuiesc ca 1.5-2 V.

IMG_20140507_201658.jpg
 Description:
 Filesize:  118.34 KB
 Viewed:  289 Time(s)

IMG_20140507_201658.jpg

Sus
The_Audio_Dog
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2014 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate nu se poate face reglajele dupa o poza
reglajele se fac dupa ureche (una experimentata) sau cu aparate specializate: generator de tonuri , osciloscop, etc
daca esti din bucuresti te pot ajuta eu sa faci reglajele
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2014 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este foarte corect ce spui, eu de fapt vroiam sa stiu cum se procedeaza pentru un reglaj cat mai eficient, ca si procedura generala, in situatia data.
Din cate am inteles se procedeaza cam asa:
-cu toate butoanele la minim, se regleaza intai din HU treapta de volum, recomandat cam 3/4; apoi se trece la reglajele statie: nivel, bass etc.
Nu prea stiu care-i treaba cu cele doua din mijloc, reglabile pe Hz.
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 12, 2014 8:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu o problema. Am sesizat cand am vrut sa-i fac o demonstartie unui coleg ca nu se mai aude la fel de tare ca la inceput. Adica m-am cam facut de ras. Nu am bagat in seama atunci , am zis ca e o chestie de perceptie.
La cateva ore dupa asta, mergand am crescut volumul si a inceput sa se auda tare din dreapta, de parca fusese oprita partea aia pana atunci. Ca si cum i-am dat un soc prin ridicarea volumului. A mers ok , dar azi am sesizat din nou problema.
Nu am umblat la amplificator, precizez ca am mai sesizat o data diferente de volum si calitate, cand nu aveam amplificare. Cred ca am o problema cu tweeterul din dreapta, mai paraie cateodata, i-am schimbat polaritatea si a fost ok o vreme... "dupa care, puteti vedea".
Condensatorul lui are continuitate, e normal?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum