Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator 4 canale pe player cu un pre-out
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 4:06 pm    Titlul subiectului: Amplificator 4 canale pe player cu un pre-out Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat un amplificator cu 4 canale pentru a amplifica toate boxele, dar la prima vedere am inceput sa-mi pun anumite probleme dat fiind ca eu am pe player doar o iesire rca (pt subw) iar statia are 2 intrari rca separate (fata-spate).
Exista cabluri speciale sau trebuie sa-mi fac eu unul???

t_dscn0062_resize_941.jpg
 Description:
 Filesize:  29.76 KB
 Viewed:  380 Time(s)

t_dscn0062_resize_941.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Poti sa folosesti cablurile astea : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Conectica/In-Phase/IP2M/ . O sa ai nevoie de doua.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu cablurile alea nu rezolvi nimic. Consultanții ĂŁștia.........

E foarte simplu, tragi de la player pĂąnĂŁ Ăźn amplificator la intrarea front 2 mufe RCA și testezi sĂŁ vezi dacĂŁ Ăźți cĂąntĂŁ și boxele spate (ar trebui sĂŁ) Ăźn caz contrar faci rost de alt cablu identic cu cel de la player<>amp dar mult mai scurt și Ăźl bagi de la output de la front pe input de la rear și ai rezolvat!

The_Audio_Dog
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2 raspunsuri total eronate in prima faza
daca playerul are iesire doar pt subw. nu o poate folosi pt a amplifica difuzoare
daca nu vrei sa schimbi playerul iti trebuie un adaptor hi-low, apoi iti poti pune problema de cablu rca Y (cum spune Razvy) sau sa faci cum spune ionutzuu
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu chiar cunosti nu te incurci.................

ACEA PREAMPLIFICARE PENTRU SUBWOOFER ESTE COMUTABILA PE REAR SI POATE LUA SEMNAL DE ACOLO FARA NICI O PROBLEMA DEOARECE SE DEZACTIVEAZA LPF-UL ....

Cu cablul ala tot nu are ce sa faca deoarece are nevoie de mufe tata peste tot nu 1x mama > 2x tata, logic.

El are pre outuri RCA si tu il pui sa foloseasca prastii de adaptoare ca prin 2005 ? Doamne feri ...

The_Audio_Dog
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Tu chiar cunosti nu te incurci.................

ACEA PREAMPLIFICARE PENTRU SUBWOOFER ESTE COMUTABILA PE REAR SI POATE LUA SEMNAL DE ACOLO FARA NICI O PROBLEMA DEOARECE SE DEZACTIVEAZA LPF-UL ....

Cu cablul ala tot nu are ce sa faca deoarece are nevoie de mufe tata peste tot nu 1x mama > 2x tata, logic.

El are pre outuri RCA si tu il pui sa foloseasca prastii de adaptoare ca prin 2005 ? Doamne feri ...

prietene eu am lucrat cu materialul clientului , cu informatiile date de el
daca spunea modelul playerului puteam presupune ceea ce spui tu cu comutarea de pe rear pe subw.
unele playere pot face comutarea cum spui tu si au o pereche de mufe rca dar alte playere , modele mai vechi, au doar o singura mufa rca si e doar iesire de subwoofer si in cazul asta ce faci wise guy?
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scrie clar pe site ca se poate comuta rear/sw si are 2 mufe cat e seara asta de lunga, nu are cine stie ce player dar nici din '98 nu e !

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-1500UB/page.html

The_Audio_Dog
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 9:23 pm    Titlul subiectului: Re: Amplificator 4 canale pe player cu un pre-out Răspunde cu citat (quote)

mateyon a scris:
Am cumparat un amplificator cu 4 canale pentru a amplifica toate boxele, dar la prima vedere am inceput sa-mi pun anumite probleme dat fiind ca eu am pe player doar o iesire rca (pt subw) iar statia are 2 intrari rca separate (fata-spate).
Exista cabluri speciale sau trebuie sa-mi fac eu unul???

unde scrie despre ce player este vb?
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite aici:

http://www.be-loud.ro/forum/difuzoare-potrivite-player-pioneer-t16290.html

Si de cand mama playerelor 1 iesire RCA reprezinta 2x mufe L/R
2 iesiri = 4 mufe

N-am vazut niciodata canalele L/R asa cum zici tu intr-o singura mufa ...

The_Audio_Dog
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Uite aici:

http://www.be-loud.ro/forum/difuzoare-potrivite-player-pioneer-t16290.html

Si de cand mama playerelor 1 iesire RCA reprezinta 2x mufe L/R
2 iesiri = 4 mufe

N-am vazut niciodata canalele L/R asa cum zici tu intr-o singura mufa ...

pai nu ai vazut daca te joci de ieri de azi cu cd-playere
in electronica o iesire rca este doar 1 bucata mufa (fie ca e FR, FL, RR,RL etc)
la iesirile analogice 5,1 inseamna ca ai 3 iesiri rca?

aici problema se pune in felul urmator: autorul topicului nu da destule detalii despre scule, ce daca a scris in nu stiu ce parte a forumului, poate unii nu citesc acolo
cand ceri ajutor da cat mai multe detalii ca sa te poata ajuta lumea
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi pare rau ca nu am scris despre ce player e vorba si am crea
t confuzie, dar se putea raspunde la modul general, imi cer scuze oricum.

Am inteles si recomandarea consultantului Razvy, sunt necesare doua bucati, in ele se vor conecta cele doua mufe tata venite din player.

ionutzuu, ar fi tare sa mearga asa cum spui tu, din iesire in intrare, dar oare semnalul nu va suferi nici o modificare???
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mateyon a scris:
ionutzuu, ar fi tare sa mearga asa cum spui tu, din iesire in intrare, dar oare semnalul nu va suferi nici o modificare???

Nu, mufele alea sunt aceleasi (lipite in interior una de alta input cu output, daca pui RCA-urile pe output nu conteaza ca tot iti baga semnal in amplificator) destinate conectarii unui alt amplificator la respectivul amplificator in caz ca nu mai ai alte iesiri din player cum e cazul tau, normal trebuia sa-ti plece din player 2x RCA pt. boxele din fata + 2x RCA pt. boxele din spate sau subwoofer.

Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu o poza cu ce fel mufe trebuie...cam aceeasi dilema am avut candva....doar ca aveam 4 canale dintre care 2 in punte...nimeni nu a vrut sa puna o poza, sau sa faca un desen tehnic...
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mufe RCA tata, ideea e sa te folosesti de output-ul de la amplificator ca sa nu ai nevoie de adaptoare.

LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e simplu ! ai nevoie doar de asa ceva

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Conectica/In-Phase-SRCA-Pro/

Se ia semnalul de pe iesire cabluri difuzoare din player. si il transforma in rca. Ai rezolvat tot.

Bafta
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum