|
|
|
Amplificator 1500W |
dls cad15 |
|
5% |
[ 2 ] |
ground zero nuclear 2800x |
|
25% |
[ 10 ] |
helix splx 1000 |
|
51% |
[ 20 ] |
re audio XT 4000 DE v2 |
|
17% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 39 |
|
Autor |
Mesaj |
animalutz
Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uite ce e , am Helix si Brax pe masina pentru ca asta mi-a placut cand am ascultat , nu pentru ca mi-a impus sau spus cineva ! Initial vroiam Focal Dual Monitor ca amplif-uri . Am ascultat si Genesis DM-A Limited Edition inainte sa-mi iau Brax-ul . Asa ca nu va mai dati cu parerea aiurea in tramvai despre cine , ce si cum !!!
Nu am facut eu testul , e facut intr-o revista de profil , chiar de catre RELAX ( Claudiu - Sound Customs ) . Vreti sa aflati impedanta testului ?! Faceti un calcul simplu !!
Luati puterea declarata de 2430 , impartiti-o la 49.3 V la patrat si va da .. 0.999798394 ! Mai exact de atata vreti domnilor savanti ?!
La frecventa de 48HZ . Pe plaja de frecvente , puterea difera , intradevar , dar diferenta de putere pe plaja de 20HZ-50HZ este destul de mica . Ideea era sa lamuresc si sa vin cu explicatii la post-ul lui tibitzu . Daca nu va convine adevarul ( legat de puterea debitata de amplif ) , asta e , drum bun si n-am cuvinte , dar nu mai aduceti injurii personale ! _________________ BRAX Matrix - 2 way PP & Graphic Edition, HELIX SPXL 1000 & HELIX SPXL12 - VW Passat B6
Ultima modificare efectuată de către animalutz la Dum Iun 28, 2009 12:25 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iar esti pe langa cu calculul. S-a masurat doar tensiunea. Nu s-a masurat impedanta.
2430 a fost calculat ridicand la patrat 43.9. Daca imparti 43.9*43.9 la 2430 iti da acelasi lucru. Si precizia e influentata de precizia calculatorului pe care lucrezi.
Un difuzor in functionare nu o sa aiba niciodata impedanta foarte aproape de DCR. DCR este la CURENT CONTINUU.
animalutz, eu recunosc pana si fereastra programului in care s-a facut masuratoarea. Te rog sa nu incepi sa imi explici mie cine ce a facut si cum a facut. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
animalutz
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, da, exact , pumnul in bot cum face mocoiu pe 4tuning , nu !? Hai , lasati balivernele !!! _________________ BRAX Matrix - 2 way PP & Graphic Edition, HELIX SPXL 1000 & HELIX SPXL12 - VW Passat B6 |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
irelevant ce-ti place tie ....neinteresant pt toata lumea de placerile tale, jignitoare expresie cu tanvaiul..
se pare ca inca nu ai primit raspuns de la superiori si tragi de timp ! |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astea sunt pozele cu testul.
Inca mai vrei dovezi ca eu am habar despre ce vorbesc si nu astept pe 'tatucu' sa imi spuna ce sa zic ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rog inca o data sa se limiteze interventia.
Paginile sunt oricum salvate. Pe forumuri se practica pescuitul de clienti si se pare ca multa lume este imbarligata sa creada anumite lucruri care nu sunt adevarate. Ca exemplu, asa s-a ajuns sa se creada cu tarie ca amplificatorul despre care vorbim debiteaza puterea scrisa in acea revista. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
animalutz
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunteti ca niste copii mici. Trebuie sa va atacati de fiecare data cand zice cineva alta firma decat GZ, indiferent ca e Genesis , Alpine , JBL , Magnat , Helix sau whatever . Mda ... Fiecare intelege ce vrea in definitiv . Nu-mi mai bat capul cu voi , sunteti prea indoctrinati ! _________________ BRAX Matrix - 2 way PP & Graphic Edition, HELIX SPXL 1000 & HELIX SPXL12 - VW Passat B6
Ultima modificare efectuată de către animalutz la Dum Iun 28, 2009 12:52 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
animalutz a scris: | Sunteti ca niste copii mici. Trebuie sa va atacati de fiecare data cand zice cineva alta firma decat GZ, indiferent ca e Genesis , Alpine , JBL , Magnat , Helix sau whatever . Mda ... Fiecare intelege ce vrea in definitiv . Nu-mi mai bat capul cu voi ! |
Nu inaptule, nu e vorba de firme. E vorba de oameni, de atitudine si de lucruri ca si masuratoarea asta de putere. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tibi, nu te-a facut pe tine idiot ...iar tu esti dovada palpabila la ceea ce spune ADI. Sunt prea multi necunoscatori care se dau drept atotstiutori si care recomanda din vasta lor experienta ...si se lauda...in asa fel incat sa-i crezi(iar tu Tibi/userule ii crezi).
Suntem satui de astfel de oameni si cu aceste posturi facute de mine si de Adi demascam astfel de persoane care se curenteaza la 12v.
PENTRU TOTI USERII DE PE ACEST FORUM
EU AM FACUT ACEL TEST !!!
si acum vine marele expert Animalut sa-mi explice chiar mie cum stau lucrurile.
Bai baiatule sunt mai mare decit tine si nu-ti permit sa ma faci pe mine copil.
Inchei prin a ruga moderatorii sa lase aceste topicuri neschimbate ... pt a demasca " pescuitul de clienti " pe acest forum. |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
vrea omu sa cumpere un amplificator si uite unde se ajunge
daca vroiam sa cumpar o masina sau un apartament nici nu vreau sa ma gandesc unde se ajungea  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
MBaudiophile
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
mgm2000ro a scris: | Tibi, nu te-a facut pe tine idiot ...iar tu esti dovada palpabila la ceea ce spune ADI. Sunt prea multi necunoscatori care se dau drept atotstiutori si care recomanda din vasta lor experienta ...si se lauda...in asa fel incat sa-i crezi(iar tu Tibi/userule ii crezi).
Suntem satui de astfel de oameni si cu aceste posturi facute de mine si de Adi demascam astfel de persoane care se curenteaza la 12v.
PENTRU TOTI USERII DE PE ACEST FORUM
EU AM FACUT ACEL TEST !!!
si acum vine marele expert Animalut sa-mi explice chiar mie cum stau lucrurile.
Bai baiatule sunt mai mare decit tine si nu-ti permit sa ma faci pe mine copil.
Inchei prin a ruga moderatori sa lase aceste topicuri neschimbate ... pt a demasca " pescuitul de clienti " pe acest forum. |
Nu e frumos din partea ta sa iti asumi ceva ce nu ai realizat singur. Din cate tin minte la acel test de amplificatoare am fost si eu prezent. Acest test a avut loc la Claudiu ReLLaXX in atelier, cu o masina si un subwoofer furnizate de el (Dacia lui babanu cu mult curent si un DD 9518 con hartie). Amplificatoarele pentru test din cate stiu au fost stranse in acel loc tot de Claudiu, generatorul de freq. adus de mine si ai fost ajutat pe tot parcursul testului. Deci testul a fost facut de ReLLaXX, la care ai participat si ajutat si tu probabil cu partea tehnica. Tu si ReLLaXX ati facut calculele de putere pentru fiecare dintre amplificatoare, deci nu trebuie acuzat nimeni ca a luat de buna ce scrie in revista 4Tuning. Banuiesc ca acum e mai simplu pentru toti, avand in vedere faptul ca exista transparenta. Din cunostintele mele amplificatorul Helix SPXL 1000 are 1750W, declarati de un producator serios, nu ma intereseaza daca are mai mult.
Ati jignit destul de multe persoane in postul de aici, printre care si pe mine personal, ceea ce nu ma surprinde. Am retinut mesajul vostru, la fel de clar ca si ceilalti care au mai postat aici. Puteti continua in aceeasi maniera, nu deranjeaza pe nimeni , ba chiar ma amuza. _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu si cu Rellax am luat o decizie pe care nu am dezvaluit-o nici pina acum...
Nu intelege gresit...nu ma deranjeaza Brax-ul ma deranjeaza clientul tau ..pe care am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu stie despre ce vb!
Insistent si sigur pe el ....a fost trantit de argumentele mele si m-a jignit, la fel si tu!
De putere nu am spus nici pina acum ce putere are ...eu am afirmat ca nu este aceea puterea !
Daca cineva stie mai bine decit mine ceea ce s-a intamplat acolo ,,,rog sa-mi demonstrati si fara sa ma luati la sentimente ca nu tine!
Lasam sentimentele deoparte !
INCA O DATA SUBLINIEZ CA NU AM NICI O PROBLEMA CU TINE, PRIETENII TAI, CLIENTII TAI.
NU-TI PERMIT LUXUL DE A MA JIGNI. Mai gandeste-te inainte de a-ti apara prietenul ...stii prea bine ca nu are dreptate si mai ales NU ARE CUNOSTINTE IN DOMENIU SI EXPERIENTA (asta invoca el mereu)
CA O CONCLUZIE, NU AM DEZVALUIT IMPEDANTA SI STII SI TU ASTA !
 |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
SI APROPO, NUMELE GROUND-ZERO NU ESTE LEGAT DE MGM2000RO
NU INTELEG DE UNDE TRAGETI ATATEA CONCLUZII CUM CA EU SUNT FAN G-Z!
am amplifuri Zenon NU G-Z, baterii HIGHT RATE nu G-Z, am cabluri de sudura NU G-Z..am HU JVC nu G-Z. am conectica DIY nu G-Z.
SI APROPO....ACIDITATEA TA NU ESTE JUSTIFICATA
sa ma prezint ? CA POATE AI UITAT !
Eu nu vand/comercializez nici un brand, nu fac instalari, nu imbarlig lumea, particip la ambele competitii, DECI EU NU-TI FAC CONCURENTA CU NICI UN PRODUS SAU SERVICIU...E BINE DE RETNUT TREABA ASTA PT TINE SI PRIETENII TAI ! |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
mgm2000ro a scris: | SI APROPO, NUMELE GROUND-ZERO NU ESTE LEGAT DE MGM2000RO
NU INTELEG DE UNDE TRAGETI ATATEA CONCLUZII CUM CA EU SUNT FAN G-Z!
|
Si la fel nici de ssrli nu este legat numele gz, cu toate ca de cel putin 2 ori a fost mentionata legatura. Fara nici un fel de baza. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
MBaudiophile
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici nu mi-as permite luxul sa te jignesc , nu am facut decat sa adaug cateva detalii la ce ai scris tu "PENTRU TOTI USERII DE PE ACEST FORUM
EU AM FACUT ACEL TEST !!!"
Ce am scris in rest, este destinat cu precadere celor care se simt. Nu eu am adus discutia aici si nici atat nu apar nimic sau pe nimeni, sunt oameni in toata firea care isi poarta singuri de grija si raspund de ce spun sau scriu. In ceea ce priveste brand-ul Helix, doar nu crezi ca sunt atat de naiv sa cred ca o mana de oameni pot "ridica", sau "injosi" imaginea acestuia, mai ales cand si-a demonstrat calitatile de multe ori pe plan mondial. Nu se va ghida nimeni dupa discutiile de aici atunci cand o sa faca o achizitie, indiferent de produs. Nu ma ascund si nici nu mi-e teama sa intru in discutie, tocmai deaia cand am aflat de acest topic si de ce se scrie pe el (adica azi la 12 ca io dorm mult), am intervenit in discutie. Ne stim de ceva timp si ne-am intalnit de multe ori in persoana, tocmai deaia nu mi-as permite sa te jignesc, asta pe langa faptul ca nu imi sta in caracter. Nu te asociez cu unii prieteni de-ai tai si nu te judec pentru actiunile tale, te iau ca atare, asa cum te-am cunoscut.
Numai bine! _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|