|
|
|
Amplificator 1500W |
dls cad15 |
|
5% |
[ 2 ] |
ground zero nuclear 2800x |
|
25% |
[ 10 ] |
helix splx 1000 |
|
51% |
[ 20 ] |
re audio XT 4000 DE v2 |
|
17% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 39 |
|
Autor |
Mesaj |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
am postat dupa tine ....si am editat postul |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Otzy si pana la urma te-ai horatat??? ce amplif ai ales??? |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceva de 66 kw (turbo )...am zis ca 2 kw nu e de ajuns  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
MBaudiophile
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru mine a fost decat amuzant , si intradevar testele sunt bine venite, indiferent de faptul ca oricat de mult ar incerca cineva, nu pot fi niciodata 100% corecte. In cazul Helix SPXL 1000, repet, are 1750W RMS la impedanta de 1OHM, si cu asta eu inchei,pt. ca initiatorul postului s-a amuzat destul. _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
Sus |
|
 |
TAZMANIA Priceput

Data înscrierii: 12/Noi/2007 Mesaje: 313 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
O intrebare pt MBaudiophile:
Testul nu a fost pe un DD9515f? Ca tin minte ca testul a fost facut pe difuzorul meu... doua bobine de 0,5 ohm si nu pe "dd9518 cu con de hartie" |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Referitor la initiatorul topicului, aceasta comparatie nu stiu cat de mult te ajuta.
Toate brandurile sunt foarte bune, fiecare cu particularitatiile sale, una dintre ele este aceea ca GZNA2800 este in clasa AB si nu D, deci ai un mare dezavantaj din punct de vedere al consumului de curent, dar poate si avantaje in calitatea sunetului pe subwoofer. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
MBaudiophile
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ Tazmania - Ai dreptate, era difuzorul tau, il stii mai bine, a trecut ceva timp si uitasem ca era de 18, iar de rezistenta nu am fost curios nici atunci. Probabil deasta puterea a fost mai mare decat cea declarata .
@ otzy - Intradevar, cum a spus si IM, amplificatorul GZNA2800, te poate ajuta mai mult pe muzica decat oricare din celelalte trei, insa are nevoie de mai mult curent. Eu am preferat si voi prefera mereu clasa AB in detrimentu clasei D, insa daca iti doresti rezultat (cifra), atunci decizia e mai greu de luat.
Numai bine. _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Iun 28, 2009 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am facut curatenie, va rog postati on-topic de acum.
Am vorbit cu Marian, am obtinut de la el promisiunea ca va pune la dispozitie un amplificator pentru a fi testat de data asta corect si complet (tensiuni, curenti, impedante, puteri) de aceiasi echipa ca prima data, relaxx,mgm etc. MGM, ia legatura cu el pentru detalii, anuntati aici cand faceti testul si venim cat mai multi sa vedem live.
Eu zic ca numai asa putem inchide topic-ul on-topic. A fost sau nu acel articol exagerat? A fost sau nu masuratoarea interpretata gresit?
Asta trebuie sa rezolvam pentru a putea inchide topic-ul, nu-i asa, nu sa ne scoatem ochii sa vedem care-i mai tare. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 1:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
topicul a fost redeschis |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | Am facut curatenie, va rog postati on-topic de acum.
Am vorbit cu Marian, am obtinut de la el promisiunea ca va pune la dispozitie un amplificator pentru a fi testat de data asta corect si complet (tensiuni, curenti, impedante, puteri) de aceiasi echipa ca prima data, relaxx,mgm etc. MGM, ia legatura cu el pentru detalii, anuntati aici cand faceti testul si venim cat mai multi sa vedem live.
Eu zic ca numai asa putem inchide topic-ul on-topic. A fost sau nu acel articol exagerat? A fost sau nu masuratoarea interpretata gresit?
Asta trebuie sa rezolvam pentru a putea inchide topic-ul, nu-i asa, nu sa ne scoatem ochii sa vedem care-i mai tare. |
Propun ca be-loud sa sponsorizeze aceasta retestare cu cateva navete de bere, ceva gratare de mici, cotlete de porc, eventualele cheltuieli pentru realizarea testului. ca doar nu o sa venim cat mai multi sa vedem live si sa stam pe uscat. si doar na, vrei sa scapi de offtopic, tre sa platesti nene.
Eu as fi mutat offtopicul la diverse, nu de alta, dar vrx-u a lipsit, eu am lipsit, n-a iesit cum trebuia sa iasa. au ramas lucrurile in pom iarasi, si mi-e sa nu izbucneasca iar prin alte topicuri ) |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
dorin, dupa cum ziceam, cele 2 echipe se lupta aiurea pe forumuri in loc sa demonstreze fiecare ce poate prin realizari de orice natura in car-audio. mai bine ca n-a fost pe faza toata lumea, si asa e prea mare galagia.
Ce am zis eu mai sus se referea la disponibilitatea lui Marinu de a trimite un amp la un test serios si public de data asta dar facut de aceleasi persoane ca prima data, persoane considerate cat de cat sper impartiale.
Nu vreau sa gazduim noi un asa test, Doamne Fereste, iti dai seama ce ne-o luam de la una din cele 2 echipe, oricum ar iesi testul asta?
sau in fine, il gazduim dar nu-l facem singuri, ci doar cu cat mai multi martori
Tocmai mi-a trimis si Ionut un email ca trimite si el un amp pentru test, comparativ banuiesc. Exact asta incercam sa evitam, hello! Vai ce-ar iesi daca ne apucam sa testam scule vs scule, come on! Hai sa invatam sa le testam independent intai, corect si transparent, si dupa aia sa ne punem problema testelor comparative gen Car HiFI etc. |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
car hifi in opinia mea nu are nici cea mai mica relevanta in domeniul car audio la teste comparative facute in ultima perioada de cand GZ e sponsor declarat  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
e posibil ca sponsorii sa influenteze aceste teste, nu stiu, nu ma bag, nu vreau sa incep alt flame, dar tocmai, daca ei nu pot sa publice niste teste comparative fara a fi banuiti de influente, cum sa putem spera sa facem NOI asa ceva, in situatia de la noi?
Daca CAR HiFi e sub semnul intrebarii, atunci cum sa credem ca in 4t se publica teste corecte si obiective? |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: |
Tocmai mi-a trimis si Ionut un email ca trimite si el un amp pentru test, comparativ banuiesc. Exact asta incercam sa evitam, hello! Vai ce-ar iesi daca ne apucam sa testam scule vs scule, come on! Hai sa invatam sa le testam independent intai, corect si transparent, si dupa aia sa ne punem problema testelor comparative gen Car HiFI etc. |
da da da...teste pana la urma primesc un raspuns yeeee
Le: Mihai tu eventual sa pui la bataie cad 15-le, Ionut gz-u, Marian helixu si Joe re-ul, in aceleasi conditii ar fi super treaba ( cel putin din punctul meu de vedere ) _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok, vad ca lumea vrea teste... sa curga sange atunci, sa iasa fum!
mgm, te bagi?
putem pune noi la dispozitie cele necesare: sursa 12v/baterie deep, woofer potent care sa duca puterile respecitve, multimetru, clampmetru, osciloscop, etc.. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|