|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | trebuia sa faci mai scurt portul cu 10cm si mai castigai 3L iar acordajul se modifica la 33hz . |
| Citat: | | daca poti fa portul cu deschiderea de 6-7cm, 5cm sunt cam putini si s-ar putea sa-ti fluiere . |
 |
|
| Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 9:42 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
keddy_net cand termini incinta poti face si un video sa vedem si noi ce a iesit ? tu la Intalnirea Formistilor parca aveai Alpine-ul legat pe un Magnat pe 4ch. ai schimbat ampl.?.Si acum o intrebare pentru cine cunoaste sa nu mai fac alt topic am o Felicia Combi 2 la cat trebuie acordata incinta ca sa sune bine ca la volum mai mare nu mai inteleg nimic in masina sau cum pot sa ai schimb acordajul?? mersi de unde am luat incinta a zis ca are 32HZ dar la teste pe la 38-40 se aude mai bine (test cu frecvente de la 5HZ-100HZ) _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
@SergyU: da acelasi amplificator am e un rx44 4canale 2x325w @4ohm foarte slab si complet neportivit la ce il folosesc. Sunt foarte nehotarat in ceea ce inseamna upgrade pt ca am de ales intre 2 x type R 12`, ori un swx 1243d, sau GZRW 30SPL sau nu stiu. In functie de ceea ce vreau sa fac voi schimba si amplificatorul. Filmulet nu intelegi nimic din el, e o supernova se misca tot pe ea daca asta vrei sa vezi(rontaie toata), vad ca esti din bucuresti, ne intalnim intr-o vineri seara ceva daca vrei.
Filmulete si poze, dupa revelion probabil. Salut! _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|