Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

atasare I-POD la casetofon de BMW seria 3/2006
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
mariusrudaru

Data înscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am incercat cu modulator fm da e slab rau de tot
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 4:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1
modulatorul FM, fie el chiar si direct pe firul de antena este o solutie de compromis cu rezultate sub-optime. nu recomand.

2
daca masina are acea mufa JACK, merge cu orice device care are o iesire de casti, adica si cu un iPod. controlul insa se va face din acel dispozitiv exclusiv.

3
Pentru multe masini de ultima generatie pe care schimbarea player-ului devine din ce in ce mai dificila au aparut diverse interfete care permit integrarea sistemelor audio/video aftermarket cu electronica originala (LCD, audio, navigatie etc).
Trimite te rog un email la noi cu modelul exact al masinii (an fab, echipare etc) si o poza cu bordul daca poti si iti vom cauta aceasta interfata pentru iPod care ar simula o magazie de CD-uri (masina va vedea iPod-ul ca pe o magazie de CD-uri originala). In acest caz s-ar mentine tot controlul din echipamentul masinii si calitatea sunetului ar fi maxima.
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebui sa gasim ceva ptr ca ar fi pacat de toate sculele (luate de la voi) care sunt montate pe masina
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si sa nu uit ,am fost la bavaria si un cablu ptr i pod e in jur de 10 milioane(numai cablul) de aceea am apelat la voi.
o sa revin si cu poza bordului dar pana atunci tre sa stiti ca masina e fabricata in 2006 si are cd bussines
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am luat modulatorul fm si e de kkt . nerecomandat cunoscatorilor Crying or Very sad
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mariusrudaru .. mufa aia e de aux in poti pune orice plyer mp3 practic iti trebuie un cablu jack -jack.. si ai acolo la comezi optiunea de aux .. ai cd tuner si aux.. am pe un X5 2007 de la munca ceva de genu atat ca nu poti controla nimik practic o sa asculti de pe respectivu mp3 player I-pod sau orice player ai tu
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mariusrudaru -- u ai i-pod ? nuj daca are iesire normala la casti eu am altceva cu jack normal de 3,5 un cablu jack jack mai mult de 5 ron nu are cum sa fie .. intradevar modulator sukszz.. am vazut prea tarziu sfatu cu modulatoru
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am i podu ptr ca nu are rost sa il iau pana nu gasesc solutia optima iar in alta
parte nu ascult
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inceraca la un amic care are un player mp3 tre sa ai pe cineva cunocut si incearca sa cu un jack - jack si sa imi zici dupa.. daca a mers la tine desi nu vad dc nu ar merge banuiesk k de seria 3 X 5 cam tot acelai kesti au din pct d vedere audio (ps dezamagitor oricum)
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

``ps dezamagitor oricum``ce ai vrut sa zici
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am auvut ocazia si ascult multe sisteme si sincer X5 cel putin asta nou suna f slab desi are subwoofer sub scaun nuj ideea e k suna mult sub asteptari suna mai bine Santa Fe ..siteme stock ma refer ... asta k parantez si akm sincer incearca cu cablu de care iti zic eu.. si cu un mp3 de imprumut sa vezi daca e ok si daca merge
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand am instalat muzica pe al meu am descoperit ca atunci cand erau oprite toate boxele(deconectate) el tot mai canta. si incepi sa cauit boxe nene si cum spui tu le-am gasit sub scaune dar in podea sub mocheta
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ideea e k sincer pentru ce masini fac BMW tot respctu parca daca se straduiau un pic si cu muzica.. poate erau perfecte.. Very Happy oricum sa il stapanesti sanatos
am zis sub scanune ca acolo banuiesc ca sunt nu am cautat f atent.. sa stiu exact locul
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum