Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

atasare I-POD la casetofon de BMW seria 3/2006
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
mariusrudaru

Data înscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 12:47 am    Titlul subiectului: atasare I-POD la casetofon de BMW seria 3/2006 Răspunde cu citat (quote)

Salut! As dori sa atases la casul existent un I-POD . Ma intereseaza daca se poate tehnic,fara sa schimb casetofonul din fabrica ,si in caz ca ar merge as vrea sa stiu ce modalitati exista pentru a face acest lucru.Astept eventuale idei!!!
Multumesc anticipat! Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, se poate. Exista un fel de caseta care se baga in casetofon si din care iese un fir cu o mufa jack (mufa care se baga in ipod).
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar el nu are casetofon are MP3 in cazul asta se poate face ceva?
mariusrudaru

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e cd shi poate citi shi mp3 dar o face destul de greoi
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa nu vb prostii ... dar cred ca asta ar fi solutia: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Adaptoare_CD_Player/Pioneer_CD-IB100_II/
Sus
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cum aflam daca CD-ul are " conector IP-Bus " ?
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Masina nu are carte tehnica pt casetofon ?
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la asta ma gandeam acum .vb cu hyundai78 ciar de asta pe privat
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai atunci nu-i zi casetofon Smile

Mi se pare mie sau IPbus e doar pentru HU-urile Pioneer?
Daca vrei un HU nou vezi ca-s mai multe care au intrare de IPod.

mariusrudaru

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am uitat shi in cartea tehnica dar nu am descoperit nimic concret .
se mentioneaza doar ceva cum ca ai putea comanda i-podu` din comenzile audio ale masinii .
partea proasta e ca manualul se refera la mai multe tipuri de BMW shi nu stiu sigur daca se refera la a mea
in alta ordine de idei, azi l-am sunat pe dealerul de la aut.bavaria(Dl Adrian Dobrila) shi l-am intrebat care este rolul mufei de sub cotiera shi mi-a spus ca este pentru I-pod.
mufa este insa jack ca la boxele de calculatorshi nu stiu daca se va potrivi la vreun i-pod.
in concluzie : stie cineva, ceva concret vizavi de aceasta problema?
Multumesc anticipat!
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai daca e mufa jack, trebuie doar sa gasesti firul care sa faca legatura intre mufa iPod-ului si jack-ul BMW-ului. Din pacate nu stiu unde ai putea gasi, dar iti zic sigur ca prin mufa aia nu o sa reusesti sa controlezi iPod-ul Razz
mariusrudaru

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 3:20 am    Titlul subiectului: inca nu am reusit sa aflu cum sta treaba Răspunde cu citat (quote)

inca nu am reusit sa aflu cum sta treaba.
nimeni nu stie?
Sus
adic95

Data înscrierii: 19/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Iul 25, 2007 9:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca este mufa pt. AUX-IN, poti sa atasezi I-pod-ul dar nu poti sa-l controlezi de la volan.
Eu am un Mercedes care in torpedou are mufa de aux-in, dar din pacate sensibilitatea intrarii aux este slaba si a trebuiet sa-i pun un preamplificator de linie pentru a adapta iesirea i-pod-ului cu intrarea de aux.
Sus
mariusrudaru

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum adica ca nu inteleg? cum arat acel amplif de linie si de unde se poate lua. si un link ceva daca esti dragutz.
merci mult
Sus
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o idee . de ce nu poate fi o solutie sa cumpere un modulator FM cu telecomanda ! daca e din bucuresti poate vedea in Auchan ca e la oferta unu care ii da si un Stik de 1G si e in jur dee 750mii si are si afisaj digital...si poate tine telecomanda in mana si controla si volum si urmatoarea melodie, dar acum depinde calitatea pe care o doreste el... uite un link orientativ http://www.price.ro/specificatii_oem_modulator_fm,_player_mp3,_slot_usb,_telecomanda_102732.htm

sper ca nu m-am bagat aiurea in discutie Rolling Eyes ...numai bine Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum