|
Autor |
Mesaj |
mariusrudaru
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 12:47 am Titlul subiectului: atasare I-POD la casetofon de BMW seria 3/2006 |
|
|
Salut! As dori sa atases la casul existent un I-POD . Ma intereseaza daca se poate tehnic,fara sa schimb casetofonul din fabrica ,si in caz ca ar merge as vrea sa stiu ce modalitati exista pentru a face acest lucru.Astept eventuale idei!!!
Multumesc anticipat!  |
|
Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, se poate. Exista un fel de caseta care se baga in casetofon si din care iese un fir cu o mufa jack (mufa care se baga in ipod). _________________ Please my ears... |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
dar el nu are casetofon are MP3 in cazul asta se poate face ceva? _________________ Codrut. Nu sunt expert dar uneori va pot fi de folos. |
|
Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
e cd shi poate citi shi mp3 dar o face destul de greoi |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:08 am Titlul subiectului: |
|
|
si cum aflam daca CD-ul are " conector IP-Bus " ? _________________ Codrut. Nu sunt expert dar uneori va pot fi de folos. |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Masina nu are carte tehnica pt casetofon ? |
|
Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:16 am Titlul subiectului: |
|
|
la asta ma gandeam acum .vb cu hyundai78 ciar de asta pe privat |
|
Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai atunci nu-i zi casetofon
Mi se pare mie sau IPbus e doar pentru HU-urile Pioneer?
Daca vrei un HU nou vezi ca-s mai multe care au intrare de IPod. _________________ Please my ears... |
|
Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
m-am uitat shi in cartea tehnica dar nu am descoperit nimic concret .
se mentioneaza doar ceva cum ca ai putea comanda i-podu` din comenzile audio ale masinii .
partea proasta e ca manualul se refera la mai multe tipuri de BMW shi nu stiu sigur daca se refera la a mea
in alta ordine de idei, azi l-am sunat pe dealerul de la aut.bavaria(Dl Adrian Dobrila) shi l-am intrebat care este rolul mufei de sub cotiera shi mi-a spus ca este pentru I-pod.
mufa este insa jack ca la boxele de calculatorshi nu stiu daca se va potrivi la vreun i-pod.
in concluzie : stie cineva, ceva concret vizavi de aceasta problema?
Multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca e mufa jack, trebuie doar sa gasesti firul care sa faca legatura intre mufa iPod-ului si jack-ul BMW-ului. Din pacate nu stiu unde ai putea gasi, dar iti zic sigur ca prin mufa aia nu o sa reusesti sa controlezi iPod-ul  _________________ Please my ears... |
|
Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Mie Mar 07, 2007 3:20 am Titlul subiectului: inca nu am reusit sa aflu cum sta treaba |
|
|
inca nu am reusit sa aflu cum sta treaba.
nimeni nu stie? |
|
Sus |
|
 |
adic95
Data înscrierii: 19/Ian/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca este mufa pt. AUX-IN, poti sa atasezi I-pod-ul dar nu poti sa-l controlezi de la volan.
Eu am un Mercedes care in torpedou are mufa de aux-in, dar din pacate sensibilitatea intrarii aux este slaba si a trebuiet sa-i pun un preamplificator de linie pentru a adapta iesirea i-pod-ului cu intrarea de aux. |
|
Sus |
|
 |
mariusrudaru
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
cum adica ca nu inteleg? cum arat acel amplif de linie si de unde se poate lua. si un link ceva daca esti dragutz.
merci mult |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
am si eu o idee . de ce nu poate fi o solutie sa cumpere un modulator FM cu telecomanda ! daca e din bucuresti poate vedea in Auchan ca e la oferta unu care ii da si un Stik de 1G si e in jur dee 750mii si are si afisaj digital...si poate tine telecomanda in mana si controla si volum si urmatoarea melodie, dar acum depinde calitatea pe care o doreste el... uite un link orientativ http://www.price.ro/specificatii_oem_modulator_fm,_player_mp3,_slot_usb,_telecomanda_102732.htm
sper ca nu m-am bagat aiurea in discutie ...numai bine  |
|
Sus |
|
 |
|