|
Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
mama fratioare ce de dacii pe aici...eu as vrea golf3,dar tata nu imi ia decat daca merge treaba ca pe roate la liceu , oricum un golf2 GTI de prin 90 o sa mi-l iau sigur indiferent de cum merge treaba la liceu.
cred ca treaba la liceu o sa mearga bine ca ma inteleg bine cu dirigu si cu profii de acum care majoritatea sunt barbati "de gasca" desi unii sunt trecuti de 40ani,deci sper la golf3
x10 si fara numar pentru dirigu Lapadus Ioan din partea mea...sefu' clasei !
|
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Recompensele pe termen indelungat pentru invatatura sunt mult mai importante decat un Golf 3.
Eu iti urez bafta la invatat, sa poti avea si tu o masina faina.
_________________ Architect at your service ... of course for a small fee.... 
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Mie Noi 08, 2006 8:55 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 1:06 am Titlul subiectului: |
|
|
masina mea e un opel astra classic cu "tuning" audio in lucru
mai am nevoie de vreo 30 de mil si termin
|
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Auuu, rog sa nu se mai posteze mesaje infantile, nu de alta, dar incep sa ma indoiesc de calitatea sfaturilor unora dintre membrii acestui forum.
Va mai aduceti aminte de D-ul Goe al lui Caragiale?...
|
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 1:50 am Titlul subiectului: |
|
|
TWISTER a scris: | Auuu, rog sa nu se mai posteze mesaje infantile, nu de alta, dar incep sa ma indoiesc de calitatea sfaturilor unora dintre membrii acestui forum.
Va mai aduceti aminte de D-ul Goe al lui Caragiale?...  |
sper ca n-are legatura cu post-ul meu ...
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
TWISTER a scris: | Va mai aduceti aminte de D-ul Goe al lui Caragiale?...  |
nu ma simt...
TWISTER on topic te rog, nu prea inteleg de unde atata ironie.
|
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 12:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Hai, nu va certati! Una e ca o&g isi doreste o masina (btw - si eu sunt fan al seriei Golf - am avut un Golf 4 TDI cu tuning motor si sunet "rezonabil" ) si alta e calitatea sfaturilor pe care le da, care sunt de o incontestabila valoare. Omul este un pasionat si un "priceput"! Iar, in plus, cred ca toti am trecut prin acele momente cand masina e "GOAL"-ul suprem, pentru care invatam mai bine, face curat in casa, etc. Eu si acum, la 25 de ani, tremur de nerabdare ca un copil in ziua de Craciun, in momentul in care astept livrarea unei masini (mi s-a intamplat cu Golf-ul, mi s-a intamplat cu masina actuala, mi se intampla acum cu Colt-ul CZ3 al nevestimii )
Si, ontopic - Chrysler Sebring Sedan - 2.0 16V - 2005
Fata de poza a capatat niste jante mai mari!!! CARE IMI MANANCA ZILELE!
Sistemul nu are sens sa fie prezentat, pentru ca a fost "macelarit" de 3 spargeri in 2 luni, si oricum urmeaza sa fie ori schimbat, ori pus la punct. Momentan nu sunt mandru de ce e pe acolo
Description: |
|
Filesize: |
285.46 KB |
Viewed: |
476 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 2:58 am Titlul subiectului: |
|
|
marfa masina.
de curiozitate ... pe unde stai de ai atatea probleme ?
ps: sper ca ai avut casco ...
|
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
@vladutz: erati in drum spre mare???
_________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci ... Salajan
Eram in drum spre nunta ... noapte alba ... petrecuta cu baietii in OMV Aerogarii .... spalat masini ... baut (sucuri naturale .... Si aici eram intr-un moment de reculegere ... (ca doar ma insuram ziua aceea)
|
|
Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

Data înscrierii: 28/Aug/2006 Mesaje: 81 Locație: moreni
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de masini... am fost sa-mi echilibrez rotile si n-am putut ca nu mai aveam trusa de scule (carpa cu buzunar ce se leaga cu 2 sfori) in care era cheia de roti, o chestie de scos capacelele de plastic si cel mai important antifurtul pt roti. ultima oara cand am scos tot din portbagaj e cand mi-am montat sub-ul. asa ca mihai sau vladutz cand mai aveti drum pe la tornado de la subsol de la intercontinental puteti intreba daca le-au gasit ?
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
In seara respectiva cand ne-am vazut sa-ti reglez statia imi aduc aminte ca era ceva in portbagaj si tot sarea pe acolo de la bass... parca arata a trusa de scule? sigur de atunci n-ai mai vazut-o?
Noi putem intreba dar slabe sanse... trece multa lume pe acolo... oricum, in targ gasesti orice, pun pariu ca si un nou set de antifurt roti si capace exact ca alea pe care le ai.
|
|
Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
triunghiul sarea... trusa era de carpa... iar antifurtul e pt jenti... nu pot sa le dau jos fara ala... daca fac pana am pus-o... si sunt mai multe tipuri de antifurt (documentat pe forum vw) si majoritatea care le-au pierdut au dat comanda la reprezentantza ( de la 1 mil in sus antifurtul). iara daca nu l-am uitat la tornado inseamna ca m-i l-a luat cineva din portbagaj (nu stiu cand si cum) ca de atunci nu am mai scos trusa aia.
|
|
Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
Trimis: Dum Noi 12, 2006 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
le-am gasit erau la un service unde am schimbat placutele de frana...
|
|
Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Dec 30, 2006 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca tii mult la sistemul audio. vezi sa aiba boxe in usi din fabrica, sau posibilitatea sa`i dai tu gauri! De exemplu eu la cielo am geamuri electrice si nici vorba de posibilitatea de a pune boxe in usi! Eu vad in Golf masina perfecta. Economica, fiabila, si foarte rezistenta. Am vazut Golf cu peste 1.000.000 de KM .. ceea ce este extraordinar. Alte masini la km astia.. sunt deja topite!
|
|
Sus |
|
 |
|