Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce masini aveti ?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mama fratioare ce de dacii pe aici...eu as vrea golf3,dar tata nu imi ia decat daca merge treaba ca pe roate la liceu Confused Rolling Eyes , oricum un golf2 GTI de prin 90 o sa mi-l iau sigur indiferent de cum merge treaba la liceu.

cred ca treaba la liceu o sa mearga bine ca ma inteleg bine cu dirigu si cu profii de acum care majoritatea sunt barbati "de gasca" desi unii sunt trecuti de 40ani,deci sper la golf3 Smile

x10 si fara numar pentru dirigu Lapadus Ioan din partea mea...sefu' clasei Laughing !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recompensele pe termen indelungat pentru invatatura sunt mult mai importante decat un Golf 3.
Eu iti urez bafta la invatat, sa poti avea si tu o masina faina.

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Mie Noi 08, 2006 8:55 am, modificat de 1 dată în total
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masina mea e un opel astra classic cu "tuning" audio in lucru Razz
mai am nevoie de vreo 30 de mil si termin Laughing Laughing Laughing
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Auuu, rog sa nu se mai posteze mesaje infantile, nu de alta, dar incep sa ma indoiesc de calitatea sfaturilor unora dintre membrii acestui forum.
Va mai aduceti aminte de D-ul Goe al lui Caragiale?... Laughing
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 1:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TWISTER a scris:
Auuu, rog sa nu se mai posteze mesaje infantile, nu de alta, dar incep sa ma indoiesc de calitatea sfaturilor unora dintre membrii acestui forum.

sper ca n-are legatura cu post-ul meu ...
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 7:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TWISTER a scris:

Laughing nu ma simt... Laughing
TWISTER on topic te rog, nu prea inteleg de unde atata ironie.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai, nu va certati! Smile Una e ca o&g isi doreste o masina (btw - si eu sunt fan al seriei Golf - am avut un Golf 4 TDI cu tuning motor si sunet "rezonabil" Very Happy ) si alta e calitatea sfaturilor pe care le da, care sunt de o incontestabila valoare. Omul este un pasionat si un "priceput"! Iar, in plus, cred ca toti am trecut prin acele momente cand masina e "GOAL"-ul suprem, pentru care invatam mai bine, face curat in casa, etc. Eu si acum, la 25 de ani, tremur de nerabdare ca un copil in ziua de Craciun, in momentul in care astept livrarea unei masini (mi s-a intamplat cu Golf-ul, mi s-a intamplat cu masina actuala, mi se intampla acum cu Colt-ul CZ3 al nevestimii Very Happy )

Si, ontopic - Chrysler Sebring Sedan - 2.0 16V - 2005

Fata de poza a capatat niste jante mai mari!!! CARE IMI MANANCA ZILELE!

Sistemul nu are sens sa fie prezentat, pentru ca a fost "macelarit" de 3 spargeri in 2 luni, si oricum urmeaza sa fie ori schimbat, ori pus la punct. Momentan nu sunt mandru de ce e pe acolo Sad

Image217.jpg
 Description:
 Filesize:  285.46 KB
 Viewed:  476 Time(s)

Image217.jpg

Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 2:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marfa masina.
de curiozitate ... pe unde stai de ai atatea probleme Very Happy ?
ps: sper ca ai avut casco ...
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 8:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@vladutz: erati in drum spre mare???
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci ... Salajan Sad

Eram in drum spre nunta ... noapte alba ... petrecuta cu baietii in OMV Aerogarii .... spalat masini ... baut (sucuri naturale Smile .... Si aici eram intr-un moment de reculegere ... (ca doar ma insuram ziua aceea) Laughing
Sus
Ratonul
Pasionat

Data înscrierii: 28/Aug/2006
Locație: moreni

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo de masini... am fost sa-mi echilibrez rotile si n-am putut ca nu mai aveam trusa de scule (carpa cu buzunar ce se leaga cu 2 sfori) in care era cheia de roti, o chestie de scos capacelele de plastic si cel mai important antifurtul pt roti. ultima oara cand am scos tot din portbagaj e cand mi-am montat sub-ul. asa ca mihai sau vladutz cand mai aveti drum pe la tornado de la subsol de la intercontinental puteti intreba daca le-au gasit ? Confused
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In seara respectiva cand ne-am vazut sa-ti reglez statia imi aduc aminte ca era ceva in portbagaj si tot sarea pe acolo de la bass... parca arata a trusa de scule? sigur de atunci n-ai mai vazut-o?
Noi putem intreba dar slabe sanse... trece multa lume pe acolo... oricum, in targ gasesti orice, pun pariu ca si un nou set de antifurt roti si capace exact ca alea pe care le ai.
Sus
Ratonul
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

triunghiul sarea... trusa era de carpa... iar antifurtul e pt jenti... nu pot sa le dau jos fara ala... daca fac pana am pus-o... si sunt mai multe tipuri de antifurt (documentat pe forum vw) si majoritatea care le-au pierdut au dat comanda la reprezentantza ( de la 1 mil in sus antifurtul). iara daca nu l-am uitat la tornado inseamna ca m-i l-a luat cineva din portbagaj (nu stiu cand si cum) ca de atunci nu am mai scos trusa aia.
Sus
Ratonul
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le-am gasit Laughing erau la un service unde am schimbat placutele de frana...
Sus
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tii mult la sistemul audio. vezi sa aiba boxe in usi din fabrica, sau posibilitatea sa`i dai tu gauri! De exemplu eu la cielo am geamuri electrice si nici vorba de posibilitatea de a pune boxe in usi! Eu vad in Golf masina perfecta. Economica, fiabila, si foarte rezistenta. Am vazut Golf cu peste 1.000.000 de KM .. ceea ce este extraordinar. Alte masini la km astia.. sunt deja topite!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum