|
|
|
Autor |
Mesaj |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 30, 2006 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut. Vad ca multi aveti dacii. Si eu pana acum 3 saptamani tot o dacie am avut. Acum, datorita lui " Mos Nicolae ", m-am pricopsit cu un Hyundai Accent. Cel putin cat e noua merge bine dar sa vedem mai incolo. Cat despre golf este o masina super. Prima mea masina a fost un golf 2 adus de afara si avea modificat motorul ( era pus un motor de Corado G60 ). La vremea aia in '96 era avion. Deci daca vrei un golf sa sti ca merita. Oricum multa bafta la scoala si sa te vedem la volanul unui GOLF. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Dec 30, 2006 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi-am luat masina de vreo 2 saptamani.
am obtat pt un opel vectra 1.6i, doar 75cp, din '92.initial am vrut golf3,dar mi s-a ivit ocazia asta si la un pret bun...
petru inceput e bine,zic io...acum urmeaza carnetu de sofer in 25ian... |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 30, 2006 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari pt masina si bafta la permis. Daca i-l iei din prima trebuie sa-l uzi. Cand vin in Alba dau un rand si dai tu unul pt permis  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Dec 30, 2006 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
dau 7-8 randuri pana intram sub masa numa sa il iau din prima.
mersi. |
|
Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hyundai 78 a scris: | Cat despre golf este o masina super. Prima mea masina a fost un golf 2 adus de afara si avea modificat motorul ( era pus un motor de Corado G60 ). La vremea aia in '96 era avion. Deci daca vrei un golf sa sti ca merita. . |
Masina aia si acum e avion. Sa nu-mi zici ca ai face-o cu Accentu'
On Topic - eu am un Golf II 1.6 Diesel  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|