|
Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 7:12 pm Titlul subiectului: ce masini aveti ? |
|
|
salut,
avand in vedere ca vreau sa imi cumpar peste cateva luni masina,va intreb si pe voi ce masini aveti si cum se comaporta ele. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 7:23 pm Titlul subiectului: Re: ce masini aveti ? |
|
|
pai hai s-o luam pe rand...ce buget si ce dimensiuni?
acuma serios, cati bani ai ptr masinuta? si daca muzica e un criteriu important ptr viitoarea masina, atunci fereste-te de sedanuri. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai io vreau un golf 3...cred...depinde cum ma descrc la liceu
daca nu merge treaba struna imi da numa 3000E,dar daca merge bine imi da de un golf 3...
vreau neaparata DISEL
sunetul normal ca e important...macar un ~700W(2x1202+difurile) sigur in urmatorul an...
oricum io vroiam sa stiu ce masini au useri de pe aici,cum se comporta ele si poate ma "reprofilez". |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
logan. dupa ce ca e sedan, am mai si izolat-o cu folie bituminoasa. intr-un timp aveam un 1204BR si un GTO 1200B amplificate de un DLS ca23 si un 75.2, si totusi se auzea ca-n solenza unui prieten care are numai 1204BR. riscul portbagajului izolat.... |
|
Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

Data înscrierii: 28/Aug/2006 Mesaje: 81 Locație: moreni
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate facem o intalnire a forumistilor si vedem acolo...  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
putem face ,dar cu conditia sa fie in primavara (din februarie in colo) ca sa imi iau si io carnetu  |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
dacie chiar 1310 ... nu recomand (in general) cat sa mai pui si 700w pe ea.. crima  _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
SuperNova. Tot dacie ramane, dar la ce e de origine franceza din componenta ei se vede diferenta. Idioti ingineri pe acolo la dacia, nu au gandit-o cu locasuri pt difuzoare mai mari. Plus ca se aude orice pietricica ce sare pe dedesubt si in plus zgomot aerodinamic .
Decat nimic, e mai buna Dacia.  _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu-ti scartaie hayonul? daca da, schimba chederul cu unu de solenza...mai elimini din zgomote |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scartaitul dinspre haion vine la mine de la alceva, nu de la cheder.
Bancheta din spate fractinabila si 30/70 are o incuietoare de 2 bani, care aia scartaie. S-a rezolvat cu 10 cm de izolirband. ca la romani.
In spate mai "scartaie" amortizoarele nenorocite, care de asemenea-s varza in curbe.
In rest totul e bine si frumos, in afara de vreo duzina de allte mici probleme insesizabile.  _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
eh,acum hai sa fim seriosi ce naiba,daca nu ar scartiai nimica ai crede ca nu ai dacie
dupa pret si calitate,dar pt drumurile noastre de 2 bani "se duriga" binisor si daciile. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Silviu a scris: |
In spate mai "scartaie" amortizoarele nenorocite, care de asemenea-s varza in curbe.
 |
daca le schimbi, nu mai lua pe gaz. sunt catastrofale. |
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dacie 1410, la 250W nu se mai pot controla zdranganelile din portbagaj decat cu 20 de straturi de Dynamat. De altfel, de la valoarea asta deja zdranganelile sunt acoperite de zgomotl de flambare al aripilor. Probleme mari cu aeratoarele de pe aripile spate, nu pot fi facute "sa taca"? Am bagat din belsug silicon in numar de inmatriculare, in aeratoare si tot zdrangane. Chederul "baraie" de la presiunea facuta de subwoofer sau mai bine zis capacul portbagajului danseaza pe cheder.
Daca leg toate statiile din portbagaj rezulta 1KW RMS, situatie in care probabil s-ar sparge luneta si ar incepe sa se decapseze tabla.
Dacia poate fi facuta sa sune bine, insa cu cheltuieli masive in insonorizare. Si intr-un alternator de bun simt. |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
numai "pasionati" de dacii pe aici.... mai adaugati unul in lista eu am...ma rog o sa am loganul lu taicamiu care zic eu ca e mashina destul de buna .... ma gandesc sa bag in el 2 infinityuri 120.3se si ca medii si inalte ma mai gandesc probabil un sistem fata destul de puternic incerc sa exclud sonorizarea spate.... dar pana atunci eu sa fac 18 ani si sa imi iau carnetul ala mai rpd
apropo ....daca mi-ar face taicamiu cadou de ziua mea de 18 ani mashina... m-as multumi si cu dacie 1310
pe unde se gaseste acea folie bituminoasa si cam care sunt preturile???
ms _________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
cotta florin
Data înscrierii: 07/Oct/2006 Mesaje: 43
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare ! Sant proaspatul proprietar al unui loganel dci laureate.Sonorizare hu Pioneer Deh-p4800mp,boxele din pacate de fabrica(deocamdata pana ma redresez cu bugetul),statie sony xm 754 hx 4x75 w ,sub infinity kappa 120.3 .Sub-ul este tub cumparat si montat separat.Nu suna prea bine dar o sa schimb incinta si statia si poate or sa apara diferente.Din ianuarie sper sa mai fac ceva modificari.In bine :p |
|
Sus |
|
 |
|