| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se aude foarte bine doar cu douĂŁ difuzoare pe fațĂŁ, dacĂŁ le și amplifici se aude și mai bine. Sw Ăźn portbagaj e fix cireașa de pe tort. Boxele Ăźn spate le pui doar atunci cĂąnd ai fĂŁcut toate cele de mai sus dar tot simți nevoie de volum, Ăźn spate nu e char imperial sĂŁ pui tot sistem dar dacĂŁ ai posibilitatea și o sĂŁ le și amplifici ca cele de pe fațĂŁ se meritĂŁ. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
Data înscrierii: 03/Mai/2014 Mesaje: 21 Locație: iasi
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| si la ce componente din lista sa fac comanda? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 7:13 am Titlul subiectului: |
|
|
DacĂŁ Ăźți permiți, mergi pe mĂąna lui Dragoș cu c6a + amplificare. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 8:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| man on fire a scris: | | si la ce componente din lista sa fac comanda? |
eu detin C6A pe fata cu amplificator si pot sa le recomad cu incredere,parearea mea e ca fac toti bani,dar amplificate tot cu ceva decent gen un DLS CA22 sau ceva Helix.
Ca fapt divers au un bass care chiar m-a impresionat,curat si precis,dar si puternic in volum.
Daca mergi pe ele nu ai cum sa gresesti.
Boxele pe spate le pui doar daca vrei sa ai o idee de volum mai mare dar ai grija ca pot striga sunetul general.Parerea mea e ca mai bine bani pe care ii bagi in boxele spate sa le bagi in cele fata plus amplificator,e cel mai bine asa.
Bafta. _________________ Apline CDE-170RM , DLS C6A+ DLS CA41 , Alpine SWR-1222D + DLS CA23 |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Din experienta (eu le-am facut pe rand) cand am pus sistemul componente pe fata, aveam pe spate coaxiale de 13 (in locasurile masinii) si se legau foarte bine cu cele de pe fata fara sa sparga urechile pasagerilor.
In concluzie, fa fata cum trebuie apoi vezi ce mai trebuie pe spate, s-ar putea sa o rezolvi elegant. |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci...
puin doar dif in portiere fata si twettere pe bord in colturi orientate catre pasageri si amplif in portbagaj cu sbw. e ok ce am inteles?
daca ulterior mai am posibilitate sa imi pun si pe spate componente...stric treaba? |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum credeti ca sunt
Hertz Energy ESK 165.5
Helix E 62c
fata de DLS Classic C6A?
si ce amplif tre sa iau si daca tre sa iau si subw? |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| man on fire a scris: | deci...
puin doar dif in portiere fata si twettere pe bord in colturi orientate catre pasageri si amplif in portbagaj cu sbw. e ok ce am inteles?
daca ulterior mai am posibilitate sa imi pun si pe spate componente...stric treaba? |
Mai intai portierele fata cu amplificare. Difuzoarele pt care optezi tu necesita amplificator. Cauta amplificator cu 4 canale, 2 pt dif din portiere si 2 sa-ti ramana in cazul in care pui sbw mai tarziu?
E o idee si cea cu componentele pe spate avand in vedere ca vei avea tot timpul passageri si te gandesti la binele lor. Acum depinde si unde sunt situate locasurile difuzoarelor la portierele spate. Daca vin in dreptul banchetei nu faci mare branza.
Vad ca tu cauti dif de 16,5 , banuiesc ca stii ca pe logan merg de 13 cm si iti trebuie ceva de adaptare. Si portierele suna cam in gol...de insonorizare nu ai zis nimic.
Cel mai bine pune un buget pe masa si lasa-i pe baieti sa te sfatuiasca ce sa faci cu banii. |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. pun componente pe fata si amplif in portbagaj. ce amplific ma sfatuiti sa pun la componentele DLS Classic C6A?
2. fac insonorizare in portierele din fata. cand voi pune componente si pe spate voi face insonorizare si in portierele din spate si ...mai unde? unde voi monta componentele(dif+twetere) pe spate atunci cand le voi monta?
3. voi folosi si distantiere MDF
despre cabluri, condensatoare, sigurante, baterie cu ce amperaj...ce ma invatati aici? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
@mateyon - locasul difuzoarelor este inexistent la portierele spate pe logan, sunt situate pe polita orientate in sus, acolo cel mai bine ar canta niste ovale, cu sistem e cam greu cu tw.
@man on fire - daca iei totusi sistem, ai grija ce tw are respectivul ca s-ar putea sa superi clientii cu inaltele. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sunt fete de portiere de logan cu locasuri pt difuzoare. as putea sa fac si asa o mutare. gasesc la dezmembrari. dar am inteles ca nu e indicat sa pun dif in portiere pe spate ca nu suna ok...daca am sa le pun pe platforma de la luneta cum voi monta tweterele sa nu deranjeze? nu sunt reglaje separate care sa fac sa nu deranjeze? |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce parere aveti de helix, de hertz? am citit pe forumuri si vad ca sunt considerate mai "muzicale" decat DLS... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt si fete de usi cu locasuri pt. difuzoare de la MCV-uri dar tot pe undeva pe portiera agatat ajungi sa pui tw si chiar nu renteaza, un client sigur ti-l rupe/trage de el fara sa-si dea seama sau damele cu gentile samd. Daca vrei sa le pui neaparat pe usa va trebui sa le faci o integrare custom si cam asa rezolvi Tot pe undeva pe polita trebuie sa le pui dar ti-am zis, o sa fie deranjante deoarece o sa le cante fix in ureche celor care stau pe bancheta din spate. Mai bine iti pui 2 boxe zdravene, amplificare la fel de zdravana pe fata si ai terminat balciu'. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| man on fire a scris: | | ce parere aveti de helix, de hertz? am citit pe forumuri si vad ca sunt considerate mai "muzicale" decat DLS... |
revin cu intrebarea...
nu sunt reglaje separate pt tw din spate care sa faca sa nu deranjeze? |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mar Mai 20, 2014 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei bine acum ca ai inceput sa pricepi cu ce se mananca treba asta, trebuie sa iti spun sa nu cumperi nimic pana nu asculti componentele pe care le doresti.
Noi ne dam cu parerea despre cum percepem fiecare. Dar nu exista reteta de succes garantat si sa nu coste nici mult.
Exista posibilitate de TA si pentru fata/spate dar la fel exista si putini oameni in tara care sa faca un TA corect. Aici mai intervine si "calitatea" TA-ului din fiecare player. Si acest "parametru" este influentat de pretul aparatului.
Nu intentionez sa te sperii, doar ca trebuie sa iti stabilesti un buget si tinta pe care doresti sa o atingi: SQ, SQL, SPL
In functie de asta iti alegi si componentele.
Este simplu sa iti spunem, cumpara asta sau alta, dar totul depinde de bani.
Cele mai bune difuzoare pe care le gasesti la noi din punctul meu de vedere sunt cele de la Micro Precision. Dar nu sunt tocmai ieftine ( e drept nici scumpe daca ne raportam la calitate).
Pentru un buget normal si pretentii normale eu recomand DLS C6A, dar nu am ascultat Hertz sau Helix. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
|