| |
| Autor |
Mesaj |
man on fire
Data înscrierii: 03/Mai/2014 Mesaje: 21 Locație: iasi
|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 3:22 pm Titlul subiectului: comparatie |
|
|
va salut cu respect pe toti cei care acordati atentie celor nestiutori (ca mine) si oferiti raspunsuri de calitate cu argumente si bun simt.
vreau sa va rog sa-mi oferiti si mie cateva sugestii cu privire la urmatoarele:
vreau sa pun difuzoare componente pe un logan berlina. ce pereche de componente sunt mai bune?
DLS Classic B6A
DLS Reference RS6A
FOCAL 165 AS
FOCAL Access 165 A1 SG
HELIX B 62C
HELIX E 62c
HETRZ Dieci DSK 165.3
HERTZ Energy ESK 165.5
HERTZ ESK 165L.5
mentionez ca ca vreau sa pun si pe fata si pe spate componente.
urmaresc un sunet clar, un bass care sa nu deranjeze. deocamdata nu voi pune subwoffer si amplificator. ca HU am un SONY...daca trebe il schimb. si voi face incetul cu incetul si o insonorizare...astept sugestiile voastre si va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu sau fara amplificare ? Ca vad ca ai ales din ambele tabere ... _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu am bani si de amplificator si subwoffer...poate imi voi lua dar nu in viitorul apropiat |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am zis nimic de subwoofer dar pt. unele sisteme date de tine de ex. DLS Reference RS6A ai nevoie de amplificator separat, nu ai ce face cu ele direct pe player. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok....nu pun amplificator. direct pe player. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai mult de curiozitate, ce buget ai ?
Stii ce serie are acel sony ? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| buget?...nu prea mare...sa zicem ca mi-as permite sa imi pun oricare 2 tweetere in fata si altele 2 pe spate precum si oricare 2 difuzoare in portierele fata si altele 2 pe plansa din spate de la logan( oricare din lista de mai sus). e un sony explod vechi de...6-7 ani...CDX-GT212 |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu as alege DLS C6A.
Am avut B6A, am avut si tweeter-e din gama Referance.
C6A au un echilibru bun in gama lor de pret.
In ce priveste Focal-ul am auzit o gramada de oameni care s-au plans de le.
Helix nu am avut ocazia sa ascult.
Parerea mea.
Daca vrei un sunet bun ramai la un set bun pe fata si sub in porbagaj.
Pozitionarea difuzoarelor pe spate , mai ales pe polita nu asigura un SQ decent.
Iti mai trebuie si un player decent, apoi amplificare buna.
Bafta _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
inseamna ca difuzoarele de pe spate le pun tot in portiere? asa am sa fac
deocamdata nu am bani si de amplif+sub in portbagaj+alt HU. am sa ajung sa sachimb HU si sa imi pun si amplif+sub...dar nu acum...mai la iarna...de aceea am zis sa ma sfatuiti ce componente sa iau ca sa nu mai trebuiasca sa le schimb iar... |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Iti spunea sa nu pui nimic pe spate...doar subw. |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai si cum se va auzi fara difuzoare pe spate? |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se va auzi mai "corect".
Bineinteles este doar parerea mea. Poate nu toti au aceeasi parere.
In principiu atunci cand urmaresti un SQ, majoritatea masinilor au sistem 3 cai pe fata si sub (in fata sau in porbagaj).
Dar pentru asta trebuiesc "scule" de calitate. Nu neaparat foarte scumpe dar .......
Pentru pretentii normale merge sistem 2 cai pe fata, coaxial pe spate si sub in porbagaj.
Dar ma repet, cred eu ca un sistem bun pe fata si sub (in porbagaj sau in fata) poate indeplinii aproape orice pretentii.
Daca vrei calitate atunci ai rabdare si uitate la sh daca nu ai bani de noi. Cumpara lucruri de calitate de prima oare, fiindca altfel vei cheltuii asa cum am facut foarte multi o gramada de bani pana vei gasii ceva bun. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| imi pare rau...nu inteleg...cum se va auzi de pe bancheta dni spate cu dif doar in fata? |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se va auzi bine omule, dar tu conduci de pe bancheta din spate? si chiar si in spate tot bine se aude daca ai un sistem bun pe fata. Oamenii astia iti zic cum e bine sa faci, cum e corect, tu faci cum crezi. Eu de ex nu suport ideea de subwoofer in masina pt ca ocupa loc, de aceea eu mi-as pune sistem pe fata si ovale pe polita pt ceva bass. dar stiu ca nu e f corect cu toate ca oamenii mi-au zis ce e bine si ce nu. Daca ai chef sa pui sw si amplif, sa-ti insiri masina cu cabluri atunci nu te mai complica cu dif pe spate ca is inutile. |
|
| Sus |
|
 |
man on fire
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
masina e taxi deci se sta mult pe bancheta din spate. nu pun amplif si subw pt ca nu vreau sa le crap capul clientilor. vreau ca cei din spate sa auda acelasi sunet clar si fara zbarnaieli ca cei din fata. de aceea m-am gandit eu ca sa pun si in spate tot componente ca si in fata.
2 dif in fata + 2 twetere si alte 2 dif in spate + 2 twetere.
daca ceea ce vreau este o prostie va rog sa imi spuneti cum ar trebuie sa fac sa se auda f clar si in fata si in spate.
am zis de la inceput ca nu stiu nimic in acest domeniu.
sa ma ajute cei care cunosc sa fac o alegere de componente din lista de la inceputul topicului...iar daca ulterior(intr-un oarecare viitor) imi voi pune amplif si subw presupun ca va fi mai bine pt sistem. daca nu...nu voi pune... |
|
| Sus |
|
 |
|