Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

concluzii...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum poate am exagerat acolo cu manelele, dar eu unu le urasc si nu vad cine nu mi-ar da dreptate in ceea ce am scris Very Happy
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai ca bag cu cateva, ca nu am facut poze la toate
Very Happy, player am un blaupunkt Los angeles mp72, iar tuburi de bass am 2 magnat ultra 300 reflex, care le-am luat pt incinta, ca ele nu-s prea capabile Very Happy

moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos....apropo se aud bine magnaturile ?
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa-ti spun drept, merg binisor, dar trebuie sa le dai min 80 de watti ca sa se auda bine, am incercat cu statie de 50 si nu prea mergeau bine, iar legate la player......dezastru Laughing
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru,nu o sa-ti mai raspund,este clar ca esti pe calea ta,din pacate una gresita.Habar nu ai ce e aia MUZICA

@urasachemihai
Le stiu,stai linitit,nu vorbesc din cultura de net.Redau muzica dupa o interpretare proprie,nu au nici o treaba cu inregistrarea initiala.Cele coaxiale nu mai zic ca au niste medii-inalte de tot rahatul.
Pt mine niste difuri bune sunt acelea care pot repdoduce cat mai real semnalul primit de bobina.
Din pacate macurile si coucticurile sunt la ani lumina de asa ceva
Si seria clasic de la DLS are mari carentze,asa ca lasati-o moarta.Va recomand sa ascultati niste incinte de casa care reproduc MUZICA si mai vorbim apoi.Sau o pereche de casti decente
Chiar nu am ce sa discut cu unii,mai bine lipsa,ramaneti la trancotele vostre jalnice

Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tot esti asa tare CBI si te crezi mare expert, ia arata-mi calea cea "BUNA" pe care ai luat-o tu, adica ce scule ai tu???!!!!!!! Nu am zis io ca magnaturile si mac audio sunt cele mai bune, fiind de fapt printre cele mai slabe intre GREI, dar nu toata lumea dispune de buget nelimitat(de asemenea nici tu nu cred ca ai vreun jackhemmer prin portbagaj......).......... Wink
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 1:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Daca tot esti asa tare CBI si te crezi mare expert, ia arata-mi calea cea "BUNA" pe care ai luat-o tu, adica ce scule ai tu???!!!!!!! Nu am zis io ca magnaturile si mac audio sunt cele mai bune, fiind de fapt printre cele mai slabe intre GREI, dar nu toata lumea dispune de buget nelimitat(de asemenea nici tu nu cred ca ai vreun jackhemmer prin portbagaj......).......... Wink

Sincer ... mai ai multe de invatat ... nu te apostrofez si nici nu vreau sa par vreun intelept dar din posturile tale se intelege clar ca ai o viziune limitata in ceea ce priveste muzica. Parerea mea : mai bine stai si citesti posturi ale unor oameni care stiu despre ce e vorba (printre ei as tinde sa-l pun si pe CBI - am citit multe dintre posturile lui si da dovada ca stie ce vorbeste - nu-l cunosc personal, nu stiu ce experienta sau ce sistem audio are in casa sau masina - dar se vede ca nu e pe "dinafara", spre deosebire de alte persoane care au ascultat doua perechi de difuzoare, si-au cumparat unele si sfatuiesc pe toata lumea sa le cumpere pentru ca sunt "cele mai tari".
Inca ceva ... sa stii ca nu numai calitatea componentelor conteaza intr-un sistem ... conteaza foarte mult si instalarea (e valabil in special pentru car-audio)

Mai ai mult de invatat ... ia-o ca pe un sfat. Wink

Succes.

P.S. Scuze de offtopic
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni nu vorbeste de instalare corecta Rolling Eyes
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 11:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da mai, io nu zic ca CBI poate stie mai multe, dar mai zice si prostii, cum ar fi ca inaltele nu conteaza unde-s montate jos in usi, sau pe bord/stalp, hai ca la faza asta nu trebuie sa mai explic nimic, se vede de la sine cine are dreptate, + ca 22W cat scoate playeru sunt suficienti, + nu e nevoie de medii in spate....................astea sunt chestii pe care si un expert si un novice le-ar intelege.................... deci nu-l preaslavi prea mult pe CBI, si sa nu uitam el o inceput primu scandalu cu mine............ Very Happy
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Va recomand sa ascultati niste incinte de casa care reproduc MUZICA si mai vorbim apoi.Sau o pereche de casti decente
Chiar nu am ce sa discut cu unii,mai bine lipsa,ramaneti la trancotele vostre jalnice

tare faza cu difurile de casa....
Pai aici se vorbeste de muzica in masina Laughing Laughing Laughing
deci...pentru toata lumea....CBI stie "muzica" dom'le nu gluma Laughing Laughing Laughing

CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Da mai, io nu zic ca CBI poate stie mai multe, dar mai zice si prostii, cum ar fi ca inaltele nu conteaza unde-s montate jos in usi, sau pe bord/stalp, hai ca la faza asta nu trebuie sa mai explic nimic, se vede de la sine cine are dreptate, + ca 22W cat scoate playeru sunt suficienti, + nu e nevoie de medii in spate....................astea sunt chestii pe care si un expert si un novice le-ar intelege.................... deci nu-l preaslavi prea mult pe CBI, si sa nu uitam el o inceput primu scandalu cu mine............ Very Happy

Nu-mi pune cuvinte in 'gura'!!! Ma citezi din BURTA.Incearca sa si pricepi ce zic,nu sa intelegi ce vrei tu
Daca tu iei lesinaturile alea de magnaturi care cer sute de w ca sa se auda ceva,e treaba ta.Nu vorbi in necunostinta de cauza.Eu iti dovedesc oricand ca cu 4x22w tu nu poti sa porti o discutie tzipand!
Si nu conteaza ce am eu pe masina,ca nu am venit aici sa ne dam care e mai rotund in parcare si mai atotstiutor.Ramai linistit la tuburile tale cu si cele 12 perechi de boxe sa se auda surroundu mai bine.

@ursache mihai,cu tine chiar nu am nimic,dar ar fi cazul sa mai iesi si tu la lumina din chinezismele alea ordinare,ca le tot recomanzi,e pacat de urekile tale,le inveti prost si e posibil sa nu mai recunosti binele cand dai de el.Si gustul se schimba greu,daca devine obisnuinta.Valabil si in casa si la masina,muzica e tot aia

Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
@ursache mihai,cu tine chiar nu am nimic,dar ar fi cazul sa mai iesi si tu la lumina din chinezismele alea ordinare,ca le tot recomanzi,e pacat de urekile tale,le inveti prost si e posibil sa nu mai recunosti binele cand dai de el.Si gustul se schimba greu,daca devine obisnuinta.Valabil si in casa si la masina,muzica e tot aia

pot sa-ti spun ca am ascultat destule difuzoare din gama aceasta de pret....diferente extraordinare nu sunt! Aici ai dreptate... dar asta nu inseamna ca se aud prost. Iar in casa detin si eu ca multi altii un sistem Hi-Fi, din gama audiofila medie....si pot face diferenta de "muzica".

Da sa o luam si altfel....SQ in masina e greu de obtinut....una la mana....
Doi: in acest post omul nostru voia 2 difuzoare.... si ce a primit: niste certuri pe tema :"ce difuzoare sunt mai bune" sau "calitative".
ce sa-i fi recomandat: difuzoare de 3000 ron? pe 2920 MP? Laughing

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="ursachemihai"]
Citat:

Da sa o luam si altfel....SQ in masina e greu de obtinut....una la mana....

Instalare instalare instalare.
Poti sa ai si difuzoare de mare clasa, tot vor suna ca si niste difuzoare de 100 ron intr-o usa nepregatita.
Daca vrei sa o privesti altfel...un difuzor ieftin instalat corect va suna intotdeauna mai bine decat unul scump "aruncat" in usa.

Decat sa dai aprox 200 lei pe niste boxe pe spate mai bine faci usile de banii aia Smile

Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Instalare instalare instalare.
Poti sa ai si difuzoare de mare clasa, tot vor suna ca si niste difuzoare de 100 ron intr-o usa nepregatita.
Daca vrei sa o privesti altfel...un difuzor ieftin instalat corect va suna intotdeauna mai bine decat unul scump "aruncat" in usa.

corect ce ai spus: instalarea conteaza foarte mult!
dar inca o data ....aici vorbim de o instalare a 4 difuzoare intr-o masina...normala, cu un player...entry....etc
Nu toata lumea vrea amplificare si sub.

raidaru
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma CBI , pot sa-ti dau dreptate in unele cazuri, daca tie nu-ti place sa ai un pic de surround, asta e, mie imi place. chiar azi m-am urcat in masina de curios si ia-m dat numa pe fata si apoi si fata si spate, mie imi place mai mult cand merg toate. Si da intradevar, cu 22 W, cat scoate si pioneeru meu in fata nu ma auzeam nici pe mine vorbind, eu am 4 inalte si 2 medii in fata. Dar m-am pus si pe bancheta din spate si nu am fost multumit cu ce primeam numai din fata, asa ca am dat drumu si la alea din spate, si s-a schimbat radical situatia.
La momentul de fata am urmatoarea configuratie: HU pioneer deh 2900MP, boxe fata sistem Hifonics zeus zxi 6.5c l + 2 inalte originale de la masina legate la HU, spate sistem magnat xtr216 legat la un alpine mrp 220 si cam atat.............urmeaza zilele urmatoare sa schimb HU, tuburile, si sa pun alte 2 statii si condensatoru, cand e gata tot fac poze, poate si un filmulet pe youtube (precizez ca toata conectica am facut-o eu) Very Happy

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum