Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

concluzii...
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
david2309

Data înscrierii: 01/Ian/2008
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Feb 01, 2008 7:34 pm    Titlul subiectului: concluzii... Răspunde cu citat (quote)

am achizitionat pioneer deh 2900 mp si pe fata coustic cs502 foarte frumos se aude din toate pct de vedere nu stiu ce sa-mi iau pe spate ovale sub poate imi recomanda cineva ceva...ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Vin Feb 01, 2008 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CX 693 tot de la Coustic
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca iti place cum se aud alea pe fata, ia-ti tot coustic si pe spate. SAU IA-TI NISTE MAC AUDIO OLYMPIC GOLD SI UN Z2200, sa vezi tu acolo decibeli
Very Happy

david2309

Data înscrierii: 01/Ian/2008
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 2:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu m-am gandit la astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_960/
...dar am incredere in voi si iau tot coustic
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 2:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt foarte bune si DLS-urile....dar daca tot ai luat Coustic pe fata......de ce sa nu fie la fel si spatele Very Happy
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 5:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ovalele coustic stau mai prost la sunet ca cele sistem,chiar daca merg mai tare si au bas mai mult,prin marime,dar daca zici ca te-au impresionat cele sistem Confused ,e posibil sa-ti ajunga si alea ovale,la pretu ala nu prea exista ceva bun/mai bun
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se aud super, ovalele de la Coustic.... pot spune ca mai bine decit sistemul CS 502.
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum ti-am zis, incearca mac audio olympic gold, au 200 RMS, numa ce am montat la un preten in masina, te scot afara, mai ales inaltele Laughing
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cu ce sa dea in ele? playerul are 22 w!
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ursachemihai a scris:
se aud super, ovalele de la Coustic.... pot spune ca mai bine decit sistemul CS 502.

In ce sens?pt mine suna ca niste cotetze ordinare.Cam toate in categoria asta sunt difuri de manele Laughing (aka muzica comerciala facuta pe pc),hai sa recunoastem,sa n-o mai dam de gard

ti se par chiar asa putin 22w?,sincer,sunt 4 canale si 2mp de aer,as putea trage concluzii ca aveti pb-me auditive.Asta inseamana lejer peste 110db,mai ales ca nu sunt puse la 1m de ascultator .
22w /ch in camera,pe niste difuri cu spl de 91-92 se apropie de petrecere!Iti dovedesc dc nu ma crezi

Nu pot sa trag decat concluzia ca difurile astea ieftine au carecteristicile umflate,poate un spl de 80-82db ar fi ceva mai credibil,daca se aud asa incet

Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Io ma pis pa manele, dar mac audio chiar se aud bine, apropo de amplif am precizat mai sus de un Z2200. Si nu sunt singurul care crede ca se aud bine, mai sunt si unii expertii din italia respectiv germania care le-au ascultat si le-au dat rating mai mult decat multumitor.
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru....mai ushor..cu limbaju....nu esti pe maidan Rolling Eyes
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
In ce sens?pt mine suna ca niste cotetze ordinare.Cam toate in categoria asta sunt difuri de manele (aka muzica comerciala facuta pe pc),hai sa recunoastem,sa n-o mai dam de gard

ti se par chiar asa putin 22w?,sincer,sunt 4 canale si 2mp de aer,as putea trage concluzii ca aveti pb-me auditive.Asta inseamana lejer peste 110db,mai ales ca nu sunt puse la 1m de ascultator .
22w /ch in camera,pe niste difuri cu spl de 91-92 se apropie de petrecere!Iti dovedesc dc nu ma crezi

Nu pot sa trag decat concluzia ca difurile astea ieftine au carecteristicile umflate,poate un spl de 80-82db ar fi ceva mai credibil,daca se aud asa incet

ce-ar fi sa te pun in spatele masinii mele si sa-ti arat cum se aud.
cine a zis ca se aud incet...?
ideea era ca omul nu avea amplificare....
Toate difuzoarele au caracteristicile umflate..TOATE.
asa ca COTETE gasim peste tot...
Dar...astae ia-ti tu Mac...ca sunt audiofile.(in masina Laughing Laughing Laughing Laughing )

raidaru
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si inca ceva CBI, daca tu te multumesti cu 2 medii in fata legate la player(spuneai la alt topic ca nu ai nevoie de medii in spate ), scuza-ma dar nu prea esti in masura sa comentezi de niste boxe de 200 rms care au iesit foarte bine in teste. Eu am 2 sisteme magnat fata si hifonics spate, legate la amplif + 2 tuburi legate la alta statie, si inca este loc de mai bine, si tu vi sa-mi spui teorii ca 22w pa 2 metri cubi ajunge si alte prostii................hai sa fim seriosi acuma...............
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru...baga si tu niste poze cu "sculele" tale... Laughing
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum