|
|
|
Autor |
Mesaj |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sarma aia de balot face tot ... |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti recomand sa incerci un player din gama mai de varf,o sa vezi ca aia 22 de w sunt altfel decat cei din alea de 3-5 mil.Au un sunet mai cu vlaga(dinamic),rezolut si bine conturat.Nu suna ca porku' la taiere,zgomot,distorsiuni si corectii ca de winamp.Toate playerele entry care le-am ascultat mi-au lasat un gust amar,niste jucarii penibile,sunet gen dvd-playere multicanal si combine de supermarket,in special pio,care chiar imi plac ca aspect si setari
Eram croit sa iau pt un coleg un pio dasta nou 2008 ca e cu usb,ca 40mp-u ala e cum e,din pacate si asta e tot la fel,aceeasi marie cu alta palarie.A ramas tot la clarionul lui din 2007,astia au un sound care le face sa para din alta categorie.Evolutia pt omul de rand din pacate e doar pe hartie
Nu mai zic nimic de rear,daca nu intelegi ca tu nu asculti coloane audio multicanal ,dts,ac3 etc,ci acelasi semnal,din 2 perechi de boxe total diferite,intalate diferit,si tu zici ca-ti place mai mult asa,e treaba ta.Tu inca nu ai ascultat o instalatie care sa se incadreze macar in hi-fi,nu hi-end,ci doar iti inchpui cam cum ar fi,dar nu esti sigur pe tine.Stii cum e,vrabia malai viseaza..
Ia-ti un dls c6 ca nu e o avere si sunt si gasibile mai usor,si un player din gama de acu 1-2 ani dar mai de varf,sh,daca nu-ti permiti nou si daca ai mintea si urechile deschise,poate o sa observi despre ce vorbim noi.Si asta e doar inceputul,inca esti jos jos de tot.
Si te rog fi mai atent la ce zici,daca nu esti sigur pe tine,nu mai 'ajuta'.Ce zici trebuie sa poti sa si sustii,atat teoretic cat si practic,nu ca asa stii tu sau ca ai auzit pe la vre-un nea caisa
Tu nu ai cum sa te certi cu mine sau sa ma pui rau in fata celorlalti,pt ca nu ma interesezi,esti doar unul din multime care vrea sa iasa in evidenta si nu stie cum.Din pacate nu realizezi nimic astfel.Eu tot ce zic vine din putina experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului,si nu ma dau atotstiutor,cand e ceva ce nu stiu,nu ma bag,da nu dupa ce aflu zic,ca ..a..da ..stiam si eu..dar nu eram sigur .In ultimul timp nu am mai vazut pe nimeni sa recunosca ca nu stie ceva si este dispus sa afle,toti cand vad ca e groasa si se fac de kko iti sar la beregata, drept rasplata.Asa e pe toate forumurile din pacate.De -aia nu se mai baga nimeni sa dea indicatii valoaroase(adica nu recomandari din burta),ca sunt unii care chiar nu merita,pt ce..
Hai sa incheiem cu OT _________________
 |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma vad ca tu ai ceva probleme, da in fine, player am altul, un Blaupunkt los angele mp72 care era varf de gama acum 5-6 ani, si sa sti ca nu ma dau atotstiutor si nici nu ma bag in probleme care nu cunosc deloc, cum zici tu, eu cred ca tu te crezi prea destept. Nu ma dau mare cunoscator, de fapt domeniul in care ma pricep mai bine este cel auto, de cateva luni a inceput sa ma pasioneze muzica in masini si nu ma bag unde nu stiu cum zici tu. Scrie si tu sfaturi, veziti de treaba ta, da nu ma fa pe mine novice, sau ca am luato pe cale gresita, ca eu nu te-am facut nici cum, poti sa spui simplu ca nu esti de acord cu mine si gata, nu trebe sa te bagi la chestii ca cine-s io si cine esti tu, si nu uita ca tu ai incept. Cum se face ca esti singurul care s-a luat de mine pana acum pe forum, esti tu cumva cel mai priceput, nu cred...........deci tu esti ala care se baga in seama , nu eu.............  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Las-o balta ca tu ai inceput primul si ai insistat cu tarie ca e ca tine si eu sunt 'prostul',ca nu si nu e ca minedesi ti-au mai zis si altii acelasi lucru.Din pacate eu numai pe tine te vad prin toate posturile
Cred ca tu m-ai injurat de m-am taiat la degetzel
Hai ca am ajuns la 3 pagini ,mai punem niste poze,mai o recomandare,imi creste si nr de posturi,usor usor intru la categoria 'priceputi'
Aspiratia mea e sa e vin 'audiofil',precum dgdgaby  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Axel Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 70
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Fara suparare raidaru, dar CBI are dreptate . Nu mai incerca sa sustii ceea ce spui pentru ca te contrazici singur. Esti doar Pasionat, mai ai pana ajungi Priceput.
Gata, ca s-a deviat de la subiect.  |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
AMIN  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 1:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Amin pe dracu, oricum nu mai am ce sa iti zic , dar un lucru e clar, cine incepe ala-i prostu, si ca sa-ti demonstrez uite o sa pun aici un copy paste de la ce am scris eu si raspunsul tau care putea fi un simplu nu ai dreptate, insa tu te-ai crezut smecher sa ma faci pe mine prost :wink:raidaru : Eu am vrut sa-ti spun ca tweeterele montate jos in usi, impreuna cu mediile, nu se aud prea tare fiindca nu sunt prea aproape de urechi, in schimb daca ar fi montate pe bord, sau chiar pe stalp s-ar auzi mult mai tare, de aici vine si avantaju sistemului, tweeterele fiind independente si le poti monta oriunde
Si replica marelui CBI: raidaru spui prostii,nu de-aia se monteaza tw pe bord si nu asta e avantaju' sistemelor.Vad ca esti inca la etapa 'TARE'.Mai ai de mancat inainte sa dai indicatii,asa ca las-o mai moale,poate sunt altii tot incepatori si care nu sunt siguri pe ei.Nu-i mai 'ajuta'.No offence! Tu ma iei pa mine cu mai ai de mancat si ca is la etapa tare, ma cunosti de undeva?? Nu mai am ce sa-ti zic, ti-am demonstrat ca tu ai inceput, deci tu ai gresit, si intradevar ar trebui sa ne fie rusine ca ne-am batut joc de topicul bietului om, mai ales tie, ca tu ai inceput. Acum ar fi binevenit un AMIN  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 2:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Pt a 2 uoa oara
Omule,NU DE ACOLO VINE AVANTAJU SISTEMULUI,sau tu nu pricepi ce scrie acolo,pe bune
vezi ca tu cauti de hartza
Si iar imi pui vorbe in gura
Este o mica mare diferenta intre a-ti spune ca zici prostii(adica gresesti,o dai de gard) si a te face PROST.Ultima se poate intelege ca fiind atac la persoana,ceea ce eu nu sunt capabil de asa ceva,sunt om civilizat,ce D-zeu!
Scuze nu o sa-ti cer,pt ca nu am de ce,deci sa nu astepti ca o sa-ti creasca barba ,nu ti-am adresat injurii sau calomnii,sunt doar in capul tau
REPET nu am nimic personal cu tine,si tu o cauti
de 3 X AMIN,ca in de 3 ori muiere
De data asta imi cer si eu scuze initiatorului topicului,oricum cred ca si-a luat deja pana acum,ca l-am 'ajutat' destul  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 2:28 am Titlul subiectului: |
|
|
DA  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic
Ultima modificare efectuată de către raidaru la Mar Feb 05, 2008 11:40 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Hi5 .. sau care e faza cu poza?!!?! |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
LOL @ discutie
Pazeste-ti pozele...sa nu se plictiseasca cineva si sa faca gif-uri.... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
poza aia spune ce va de genul: Vedeti cu cine va puneti...
No ofense! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Jale mare... se vede lipsa de moderatori la forum... mare pacat... raidaru tu trebuie sa intelegi ca aici suntem o comunitate unde incercam sa ne ajutam unii pe altii nu sa facem 100 de posturi in 2 zile sau sa ne aratam muschii sau alte activitati "entry level". Sfatul meu care este Off topic, ca tot mesajul de altfel este sa incercam sa ne respectam unii pe altii si sa incercam sa ajutam...
PS1: Fii sigur ca nu esti singurul cu muschi de pe forum
PS2: Muschii nu prea au legatura cu domeniu de activitate din aria asta
PS3: Degeaba ai muschi daca nu ai si putintica minte si bun simt si de ce nu caracter
PS4: Postul este cu caracter pur informativ  _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
DUMNEZEULE MARE! Ce e cu poza aia coane, vrei sa te remarci pentru un videoclip al vreunui superstar autohton ??
Aici se arata difuzoare si playere bre, nu poze d-astea gen Johny Bravo! _________________ music matters |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Ba am pus poza numa asa, nu ca vreau io sa ma arat sau ceva, si nici nu ma cred musculos, ca de fapt is slab uite am scos-o  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|