Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie LOGAN - 1250 ron (buget maxim) !!! Sfaturi !!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Snyder

Data înscrierii: 14/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Momentan nu, multumesc mult ! Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Snyder

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am de gand sa bag bani in insonorizare, acum.....sa vad, cum si cat. Am citit undeva prin forum, un tutorial prin care era recomandat (pentru o insonorizare ieftina, modesta, dar cu rezultate destul de bune) sa se foloseasca pentru insonorizare, la portiere "burete cu celula inchisa" (de tipul celui folosit in constructie). A incercat cineva asa ceva, va atrage umezeala acest tip de burete, va mucegai, ce credeti !?!
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se stie prea bine ca in usi mai "circula" apa sub forma de stropi ( de la ploaie ) sau condens ! buretele , vatelina si alte materiale de genul asta ... se imbiba ... tin apa pe tabla ( ai sanse sa rugineasca ) si in timp mucegaieste si se macina .... sper sa ma fi facut inteles !

te sfatuiesc sa folosesti stinger ... este cam cel mai bun ... la banii astia !
ai putea folosi aluband .. dar ca sa ajungi la aceleasi rezultate ca stingerul ... va treb sa pui 2 3 straturi de aluband ... plus ca alubandul se lucreaza foarte greu ... si nu stiu cat de rezistent ar fi la caldura ! mie sa nu se deslipeasca !
deci ... tot pe stinger ramai ! Razz
Sus
Snyder

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles, numai pentru portierele fata, cam de cate folii crezi ca am nevoie si care este acel Stinger ? Smile
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ... ce am vazut pe la mihai ... si pe niste siteuri ... ar treb cam asa :
- un strat de stinger pe interiorul fetei exterioare ;
- un strat de stinger pe scheletul usii ;
- un strat de stinger ( sau pasta brax ) pt interiorul fetei de usa ;

pt cei cu mofturi ... numarul de straturi ajung la II ...
Sus
Snyder

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles, multumesc mult. Trebuie sa-mi recalculez bugetul ... Laughing
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da .. astai cam asa ... recalcularea bugetului ! Razz

majoritatea cumpara componente scumpe si omit unele lucruri pe care le considera mai putin importante ... sau f putin importante , si fara de care sistemul nu reflecta banii investiti : insonorizarea si alimentarea !
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o pereche da dif-uri "bune" suna cel putin de doua ori mai bine amplificate si montete corect (incluzand in primul rand insonorizarea)... test facut de mine Very Happy iar referitor la r1070 pot sa spun ca sunt exceptionale dar le trebuie o amplificare seriosa ,mai bine ai renunta la ele.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dls 1070 leam auzit amplificate de 75.2 ... si se prezentau destul de bine !
Sus
Snyder

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ : "mai bine ai renunta la ele" !?!?

De ce, care-i motivul ? Asa ceva nu s-ar preta pentru ele : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/Z_4100/ ?!? Sau am nevoie de un amplificator si mai puternic ? Ideea este ca va dati si voi seama, vreau intr-adevar sa se auda bine, dar nu am posibilitate sa bag prea multi bani in acest sistem.

Iar pentru alimentare, ce sugestii imi oferiti ? La ce te gandesti Shokaliptiku-le ?
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand difu-rile alea sunt nesatule si tu ai un buget modest .
Shokaliptiku spunea ca le-a ascultat din 75.2 ....dar e cam putin pentru ele Rolling Eyes
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine ai ramane cu dif-uri bune pe fata amplificate , usa insonorizata plus sub ...ai iesi mai ieftin si o sa sune mai bine Very Happy
Sus
Snyder

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci, in momentul de fata am ajuns la urmatoarea varianta :
- Player : Sony CDX-GT616 USB
- Fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS5A/
- Spate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Reference_R1070/
- Amplificator : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/Z_4100/
- Insonorizare : undeva pe la 3 - 400 ron (doar portierele fata) !
- Nu vreau subwoofer.

Ce credeti, este indeajuns acest amplificator, se merita ?!? Ar fi si alte variante mai bune ? Aceste R1070, cu mici ajustari, incap montate in spate la Logan (ca nu vreau sa le comand si apoi sa constat cu stupoare, ca nu merg) ?
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Snyder knd am zis de alimentare mam referit la cei care au 400W minim si cablul de alimentare nu masoara mai mult de 8mm2 ! Smile
r1070 incap pe logan mai mult ca sigur ... da incerc sa te sfatuiesc cum am incercat sai sfatuisc si pe altii ... ferestete de ovale ... sunt bune , suna bine ... dar ai sanse sa pierzi la capitolul montaj ! tabla de pe deck nu este plana ... e ca si cum ai pun difuzorul pe o frunza de varza ( dc imi permiteti expresia ) ... plus ca tai si din tabla .. si arata destul de urat ! de ce nu te orientezi spre ceva bun pe 16.5 cm !? sau dc neaparat vreo ovale ... incerca de fai adaptare fara sa tai din tabla !!!
dc ai nevoie de ecplicatii mai amanuntite ... sunt din galati casi tine ... ne dam o intalnire si o rezolvam Wink !
numai bine !
Sus
Snyder

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku, ce zici, "ceva bun, de 16,5 cm", ar fi asa ceva :
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_426/
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_226/

sau niste ovale mai modeste, de genul :
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_960/
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_962/
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_960/
Ce parere ai ? Cam ce crezi ca ar merge pe spate ? Cele de 16,5 cm vor scoate se vor ridica la standardul ovalelor, ce spuneti ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum