|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca tiam zis de la inceput ... mi se par OK cele de 16.5 ... la ovale ce castigi prin suprafatza mai mare ( dc intradevar este mai mare decat celor de 16.5 ) pierzi la prindere , rigidizare ... etc !
din cele II de 16.5 as merge pe clasic 426 ! |
|
| Sus |
|
 |
Snyder
Data înscrierii: 14/Apr/2007 Mesaje: 38
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK, deci sa inteleg ca aceste 426 sunt peste ovale si mai au si avantajul montajului usor. Am avut intentia sa merg pe ovale, ca multi m-i le-au recomandat, ca fiind nemaipomenite pentru bass si sunet bun; oricum o sa mai cantaresc avantajele si dezavantajele ambelor tipuri de difuzoare. Multumesc mult si astept pareri, sfaturi si sugestii in continuare !  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu stiu cat de mult is peste ovale ... si dc intradevar sunt ... si nici nu am zis ca ar fi peste ! dar in cazul loganului ... nuti recomand ovale ! |
|
| Sus |
|
 |
Snyder
Data înscrierii: 14/Apr/2007 Mesaje: 38
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ti-am inteles punctul de vedere, o sa-l i-au in considerare (...in cautarea mea) !  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|