Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DACIA 1300 1976
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
oaieboss
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 25, 2010 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si acum poza cu subwooferul incinta bass reflex

06-04-10_1903.jpg
 Description:
2x350w RMS
 Filesize:  46.12 KB
 Viewed:  335 Time(s)

06-04-10_1903.jpg

25-04-10_1234.jpg
 Description:
si amplificatorul 1 x 1000 (2 ohmi, punte)
 Filesize:  184.99 KB
 Viewed:  356 Time(s)

25-04-10_1234.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Dum Apr 25, 2010 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai cenzurat c ul???Smile))
oaieboss
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 25, 2010 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy ce tare,,,,,,,
Sus
oaieboss
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 25, 2010 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa ceva timp de ascultat se auzea tot portbagajul numai tabla si numarul facea urat aproape k nu mai ziceai k ai bass in masina,,,,,se auzea de afara barait de tabla...
si am dat cu niste dasta pe el ,,,mai exact nu stiu sa spun ce este,,,il am de ani buni,,,
nu poti lucra cu el daca afara este peste 15 grade se lipeste fara a se mai desface te enervezi si il faci mingie si il arunci
am pus 2 straturi si pe spatele numarului...
latimea este de 45-55cm..
este foarte bun am pus si in spatele la bancheta langa luneta,,,si unde am crezut eu k ar mai fi nevoie,,, si acum se aude cool

25-04-10_1304.jpg
 Description:
o am la sul....am avut cred k cel putin 10m...
 Filesize:  215.01 KB
 Viewed:  334 Time(s)

25-04-10_1304.jpg

Sus
SpawN

Data înscrierii: 13/Apr/2010
Locație: Focsani

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut....felicitari pt munca depusa.....tine-o tot asa....
Un sfat in legatura cu alternatorul:
Incearca sa cauti la dezmebrari un alternator de Vectra A cat mai mare posibil (in functie de cati bani dispui).......eu asa am facut , se potriveste cu mici modificari.....si numai imi oscileaza intensitatea farurilor (n-am condeu)......alternator de 36A am avut si nici cu cel de 50A nu faci mare lucru.Din pacate Dacia nu e facut sa ai si muzica
Sus
oaieboss
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 12:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms SpawN ca apreciezi munca mea,,,,la asta m'am gandit si eu la un alternator de la alt tip de masina....sa vad in curand rezolv si cu asta,,,,,
Sus
SpawN

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

npc......vezi k trebuie sa schimbi suportul de alternator....va trebui sa pui unu de nova + alte shaibe si suruburi , sa indoi brida pe care vine prins cealalta parte a alternatorului astfel incat sa calce fulia in linie dreapta pe toate rolele si o fulie mai mica , sa anulezi regulatorul de tensiune...altern de Vectra il are incorporat Wink
Daca vrei pot face si poza la al meu sa vezi exact cum vine montate cablurile si becul pt excitatie.salut
Sus
oaieboss
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar as fi recunoscator daca ai pune si o poza sa vadsi eu ce am de facut,,,,
Sus
SpawN

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok.
am sa pun zilele astea....
Sus
InFerNoS
Pasionat

Data înscrierii: 15/Mar/2010
Locație: Craiova

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pareri: Ai scule bune. Nu si playerul si boxele fata insa. Incearca sa le schimbi daca ai posibilitatea si o sa vezi diferenta.

Sfaturi:
- Fa o instalare putin mai aspectoasa. Sau cel putin, normala, dar ma indoiesc ca daca ai avut bani sa bagi in amplificatoarele si difuzoarele alea nu ai si pentru o mica lucrare din fibra de sticla si 2 inele din MDF, o sa ti se auda mult mai bine... Iti spun asta pentru ca parerea mea e ca acele "tunuri" cum le spui tu (tevi din pvc), au un aspect foarte neplacut pe usi... Sa nu mai vorbim de amplificatorul ala in bord.. Chiar nu ai cum sa-l pui in spate ?? Confused Apropo, in Romania, se fura mult !!
- Tine doar GZHA 2350X si misca de gain (potentiometru volum) in functie de puterea bassului pe care o vrei, vinde GZTA 2.500TX si foloseste banii pentru modificari ulterioare Wink
- Asa cum a spus si Spawn, fa rost de un alternator de la dezmembrari, cu putin mai mare decat consumul pe care il ai (A)
- Incearca sa dai cu pasta de-aia de zici ca ai gasit... si pe usi, pe tabla din spatele fetei, daca zici ca s-a cunoscut diferenta in spate atunci nu strica nici in fata. Foloseste-o ca pe un insonorizant, o fi ceva gen cauciuc...

Critici:
- Incearca sa te axezi la poze strict pe componente si pe instalare... Vorbeste putin mai "gramatical" si renunta la poze de genul celei cu numarul cenzurat unde ti-a ramas "oaie" chiar daca o fi numele / porecla ta... E ca si cand as vedea pe strada un mercedes cu un numar "fals" in luneta sau parbriz pe care scrie "VASILE", daca tie iti place, nu comentez.

In mare te felicit pt. ce ai facut, insa incearca sa tii cont de sfaturi.
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau pt. ce am scris mai sus Smile
Sunt doar parerile mele iar tu poti face tot ce crezi tu ca e mai bine si mai comod pt. tine...

Mult succes in continuare si asteptam sa ne tii la curent cu modificarile pe care le faci. Laughing
Sus
oaieboss
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms InFerNoS
ma bucur ca iti place ceea ce am facut pana acum,,,,
amplificatorul blaupunkt l'am pus mai pe fata pentru ca nu imi placea sa ma trag cu cablurile de la alimentare RCA'ul sa nu mai vorbesc de firele care duc la boxe ce faceam veneam cu 5m de cablu pana la boxe......nu se ducea din puterea amplificatorului....m'am dandit de 5 ori inainte sa montez blaupunkt'ul veneam din spate cu cablurile in fata asa pe loc acolo pac pac
bine nu zic pac pac le'am arunkt si gata...k si mie imi place sa iasa frumos mai ales sa se auda frumos,,
da ala care zici u sa pun si pe usi este ceva gen cauciuc si nu mai poti sa dezlipesti dupa tabla de vrei,,,,poate sa cureti tabla la urma cu flexul asa da,,,
cu fibra aia pe la usi m'am gandit si eu ,,,,dar ma gandesc sa nu investesc bani asa aiurea ,,,,pe cand muzica toata pot sa o mut pe alta masina,,,,poate me cealalta masina megane,,,,nu stiu,,
astept critici sfaturi,,,etc in continuare.
Sus
oaieboss
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy aveam in parbriz cursa speciala

30-10-08_1951.jpg
 Description:
 Filesize:  188.74 KB
 Viewed:  354 Time(s)

30-10-08_1951.jpg

Sus
SpawN

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pozele promise
Sus
oaieboss
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde Sad Laughing
Sus
SpawN

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai k pun din nou.....is prea mari pt site
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum