Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dilema in alegerea unui HU
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2014 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am zis eu bine ca seria 180 de la alpine e bataie de joc. Seria 170 e alta mancare d peste..sunt mult mai bune decat astea noi.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FatFrumos

Data înscrierii: 23/Mai/2014

MesajTrimis: Mie Iul 16, 2014 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
Am zis eu bine ca seria 180 de la alpine e bataie de joc. Seria 170 e alta mancare d peste..sunt mult mai bune decat astea noi.

Stiu ca ai zis ca sunt proaste,dar credeam ca e vorba de fiabilitate,nu de calitate...!Momentan o sa mai umblu la el,are foarte multe setari,unele nici nu le inteleg,dar sper ca pana la urma sa scot un sunet frumos,daca nu,o sa incerc sa-l returnez si sa iau pioneer 1600!
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce ai mai rezolvat cu playerul?
tu nu esti multumit, mai este cineva pe forum care si-a luat unul 183 bt si e ff multumit..acum zice ca are basul care cu un pioneer nu il avea.

ce dif ai?

FatFrumos

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!Pe masina am boxe stock pe fata(13cm),iar pe spate am niste sony http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/SONY/XS-F1727 ! Am mai umblat la setarile audio si am reusit sa scot un sunet mai bun,mai clar,dar cu niste setari foarte ciudate(loud on,bass -7,med -2,inalte -3,subwoofer +15 la 80Hz si tot ce tine de setarile "3-band Parametric Equalizer" la minim.Cu aceste setari am reusit sa urc volum de la 20 cum era inainte,la 24-25 si fara sa distorsioneze,dar in schimb bass-ul de pe subwoofer este destul de slab,nu iese in evidenta,parca ar fi un bass produs de boxe!Eu am intalnit inca un caz ca al meu pe alt forum,spunea exact despre aceleasi probleme...
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foartee ciudat..
FatFrumos

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lasa-mi te rog linkul cu topicul colegului,eu nu l-am gasit prin search...
Am gasit pe net un utilizator care e foarte multumit de player,il lauda ca s-ar auzi foarte bine intr-un megane!O sa incerc sa ma mai joc la el,poate gasesc setarea prin care sa-mi duduie subwooferul...

Ultima modificare efectuată de către FatFrumos la Mar Iul 29, 2014 1:00 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce poate fi ciudat ? Normal ca bass-ul din sw se aude foarte slab cand tu ai niste difuzoare slabe din care trebuie sa tai bass-ul sa nu-ti distorsioneze la volum mare. Sper ca nu folosesti BassEngine SQ sau Defeat.

Colegul are 183BT deci e ~irelevent.

http://www.be-loud.ro/forum/difuzoare-16-5-si-insonorizare-t16215,start,120.html

Penultimul post.

FatFrumos

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum explici atunci ca pe aceleasi difuzoare slabe,pe vechiul player se auzea foarte tare bassul?La cel vechi aveam setat bass +1,med-2,inalte +4,sub 1/2...
Stiu ca dif-urile sunt slabe si din aceasta cauza mi-am pus subwoofer,ca sa le pot ajuta cu bassul pe subwoofer si inaltele pe boxe,dar trebuia sa fi cumparat un player cu HPF incorporat!
L.E: 183bt are in plus HPF si DAC 24 ca functii mai importante!
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu are HPF si nu ai nici amp din care sa reglezi boxele nu stiu de ce l-ai mai cumparat Smile
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"(loud on,bass -7,med -2,inalte -3,subwoofer +15 la 80Hz si tot ce tine de setarile "3-band Parametric Equalizer" la minim."

FRATEEEEE, ce setari sunt astea. Apeleaza la cineva care stie sa faca o setare decenta.
Ce ai tu acolo e o jaleeeeee!
Loud on - de ce ai face asa ceva?
sub +15 - din nou de ce asa ceva?

Indiferent de componenta "sistemului" astfel de functii nu ar trebui folosite, sau setate la extrem.

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai bine ar fi sa scoata fata, sa ia ceva ascutit si sa-si reseteze player-ul, poate a facut niste setari de care nici el nu mai stiu. Ia-o de la capat cu el si vezi ce-i faci.
FatFrumos

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dragosdls a scris:
"(loud on,bass -7,med -2,inalte -3,subwoofer +15 la 80Hz si tot ce tine de setarile "3-band Parametric Equalizer" la minim."

FRATEEEEE, ce setari sunt astea. Apeleaza la cineva care stie sa faca o setare decenta.
Ce ai tu acolo e o jaleeeeee!
Loud on - de ce ai face asa ceva?
sub +15 - din nou de ce asa ceva?

Indiferent de componenta "sistemului" astfel de functii nu ar trebui folosite, sau setate la extrem.

Sunt setarile depistate de mine dupa 1/2-1h de butonat la el,la diferite trepte de volum si melodii!
Loud on pt ca imi place cum se aude!
Sub +15 ca sa se simte subwooferul pe masina,daca il las mai jos,dispare bassul!Si la -3 inalte si tot se aud inaltele destul de pronuntat.
Nu foloses BassEngine si Defeat!
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Una peste alta tot nu e bine ce-ai facut ! Nici eu cand mi-am schimbat HU (dar aici este vorba despre Kenwood, nu Alpine) si stateam pe cartoanele dual cone stock de la Logan nu faceam astfel de setari. Da, loudness foloseam, era ceva must need dar doar cand ascultam la volum mic si aveam bass destul de bun pt. ele desi la inalte duceau lipsa.
FatFrumos

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am setat playerul cu sub-ul off in asa fel incat pe boxe sa se auda cat mai clar la un volum cat mai mare,si am reusit,la un 25 din 32 se aude clar!Pot sa setez sa se auda pe boxe bassul ca si cum ar fi sub-ul on,dar daca trec peste 10 volumul,se aude distorsionat!Sunt convins ca sunt setari si mai bune,dar momentan eu atat am reusit sa fac,sper sa-mi mai gasesc timp liber si sa mai butonez la el,poate o sa incerc si cu un reset...
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2014 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citeste manual de utilizare de cel putin 2 ori. Fiecare producator are propriile setari...... si moduri de implementare.
Trebuie sa sti / intelegi ce face fiecare setare/parametru.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum