Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dilema!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un argument pentru a trece pe 12 inch e faptul ca o sa-l misti mai putin, ceea ce duce la distorsiuni legate de xmax mai mici. Si in dimensiunea de 12 inch sunt parca mai multe optiuni.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi primesc la proba un MTX de 12'', dar mai vechi asa, la proba Confused E incinta BR, l-am ascultat, cred ca umplu portul cu un sac de vatelina, ca sa ramin cu capota portbagaj intreaga Laughing , apoi mai vad eu daca vreau 12'' Surprised sau nu...
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e pentru gustul meu MTX-ul de 12''Crying or Very sad , acum mai ramine sa ascult in weekend un Hertz de 10'', daca ma lasa proprietarul sa-l pun pe masina mea Confused , ca de cele de 12'' m-am convins deja ca decapoteaza "tigaia" Mad
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ramin la urmatoarea varianta: incinta sealed, difuzor de 10'' dotat cu con din hirtie presata Very Happy , 300W/4ohm Cool
Multumesc pentru sugestii si pareri primite, au fost foarte utile Wink
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

despre ce difuzor este vorba mai exact? Very Happy
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca nu sunt perfect convins Rolling Eyes , dar cred ca achizitionez un Helix P10 Wink . Nu am dat cu banul, doar am ascultat zilele trecute un Jamo Razz cu membrana de hirtie Smile in masina mea, si dupa jumatate de ora eram convins sa-mi placa Very Happy "vibratia" produsa de un asemenea con Razz . Polietilenele nu sunt pe placul meu Cool , iar marimea de 10'' imi este suficient Smile .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum