|
|
|
Autor |
Mesaj |
stoica_marius82
Data înscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Sâm Mar 03, 2007 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am alfatec v25,o sa dau curent la un mac audio mp 2000 cu care o sa dau in 2x DLS CLASSIC B6A,pe care o sa le pun in usile din fata,doua pe o usa si doua pe cealalta,de altfel sunt singurele scule cumparate pana acum,restul urmeaza... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Mar 04, 2007 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
vrei sa amplifici 2 sisteme B6A la o singura iesire a amplificatorului? pai ce treaba ii aia? iti zic eu...se numeste tiganie (sa ma scuze nea madalin, nimica personal, e o vorba). ori un amplificator cu 4 iesiri, cu care sa amplifici fiecare sistem in parte, ori le dai si iei o singura pereche, ceva superior, PS6A sau R6A, pe care ar fi ideal sa le amplifici tot cu 4 iesiri, fiecare iesire cu componenta lui. (2 woofere + 2 tweetere) _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
stoica_marius82
Data înscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Dum Mar 04, 2007 4:10 am Titlul subiectului: |
|
|
nu e tiganie amp scoate 2x100 in 2 ohmi deci pot pune 2 sisteme x 50w pe o iesire avand in vedere ca le pun in usile din fata pe amandoua respectiv 2 pe o usa si 2 pe o usa ,nu pierd stereofonie,doar impart puterea unei iesiri la doua dif,nu vad unde e problema,in spate va veni alt amp cu alte dif,faza e ca am apucat sa le iau cand aveam alte planuri in construirea sistemului si sunt noi,zac in cutie pe sifonier,sa le dau nu mai scot banii,dar chiar nu vad unde-i probelema,sincer am probat treaba si se aude bine,in timp daca am sa vad ca s-ar auzi mai bine cum zici tu le schimp,plus de asta tot ce vreau de la ele sunt medii,mi-au placut cum redau vocea,pt ca au membrana de hartie si goarna,tw voi pune ULTIMATE UR1 iar bass va veni din portbagaj,multumesc |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|