|
|
|
Autor |
Mesaj |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru ca nu vrea ca difurile lui sa sune bine ... alta explicatie nu vad
ps poate e greu de renuntat la adpatoarele acelea si e multumit cu sunetul actual, desi eu cred ca pe mdf se vor auzi si mai bine...
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e vorba ca nu am vrut sa pun inele de mdf, chiar am vrut. Ideea e ca pentru a face aceasta operatiune trebuie ori sa renunt la buzunarele alea de tot, ori sa le tai foarte urat... Timp mai este, intai vroiam sa vad care e efectul asa, pe urma o sa caut o solutie pentru a prinde boxa direct pe mdf si apoi pe tabla. Daca tai incinta aia de plastic de la buzunar, nu mai am cum sa prind buzunarul... O sa vad.
Oricum, sa stiti ca difurile suna chiar foarte bine si in stadiul asta, ascult alt sistem acum
_________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
ee, cu putina munca in plus pot face pariu ca iti poti pastra si buzunarul si sa pui si inel de mdf nimic nu e imposibil, vointa sa ai!
|
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
In poze se vede cam ce/cat ar trebui sa tai din "buzunar" [incepand de la dunga albastra]. Chiar pe acel con e si cel mai teapan sistem de fixare al buzunarului pe tabla - 4 suruburi... Boxele stau acum in "varful conului, dupa cum se vede din poze si sunt prinse in alte patru suruburi de conul de plastic. Asa erau prinse si boxele de fabrica - erau tot pe 16, deci suportul nu a fost modificat pana acum.
Vreau sa-mi pun inele de mdf, dar nu stiu cum sa fac cu buzunarul, ca o sa "falfaie". La exterior nu o sa se vada ca l-am taiat si nu ma deranjeaza, dar mai ramane prinderea.
Aveti ceva sugestii?
Merci.
Adi.

_________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu m-am lovit de o problema asemanatoare la masina mea, unde la un difuzor de 16 ar trebui sa tai muult din fata de usa. Dar cu un pic de imaginatie si un pic de munca suplimentara, se poate rezolva foarte usor si delicat.
Pentru prinderea fetei de usa sa nu mai "falfaie" cum zici tu, poti opta pentru prinderea fetei de usa direct de tabla si sa acoperi suruburile cu acele capacele speciale ca in poza de mai jos (bineinteles, luate la culoarea usii).
Nimic nu e imposibil de realizat.
Ar fi pacat sa nu incerci sa faci ceva, mai ales ca ai usile insonorizate destul de bine si ca ai sistemul de pe fata amplificat.
Description: |
|
Filesize: |
8.81 KB |
Viewed: |
4526 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
In cazul tau suportul acela se poate inlocui fix cu inel mdf!
nu am momentan poze sa atasez. Buzunarul tau poate ramane intact, se fac inele care sa intre la fix, se prinde inelul de tabla, apoi daca e problema cu fata de plastic se poate prinde de inel!
asa ceva fac acum la o usa de solenta, poti sa vezi si o poza la topicul creat de mine! maine cred ca o sa termin usile de solenta! difuzoarele vor fi orientate,se prind direct pe tabla, intra la fix in fata de usa de solenta, fara a o modifica cu nimic la exterior
as fi curios sa vad si eu usile tale! esti din Bucuresti?
|
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 1:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Un nou upgrade - mi s-a intamplat asta: JBL 755.6 - o statie pe 6 canale pentru un sistem de boxe pe fata si un subwoofer - oare ce se poate intampla?!
Se pare ca o sa fac o vizita cat de curand la garajul Be-Loud pentru o instalare, daca ma primesc baietii mai tarziu asa...
Ma primiti?
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Am reusit ieri sa-mi iau putin liber si am fost la instalare la garajul Be-Loud S-a montat statia JBL 755.6 si s-au facut traseele cu conectica Dietz 1,5 catre Hertz Energy pentru amplificarea separata tweetere/medii.
Multumesc si pe aceasta cale baietilor, in special lui Florin pentru o instalare foarte frumoasa [a refacut si balariile facute de altii] si lui Mihai pentru sesiunea de reglaje a playerului [cre'ca a durat o ora si ceva].
Nu imi vine sa cred ce se poate obtine din reglajele sistemului actual facute de un cunoscator [nu eu, Mihai ]. A meritat efortul si sunt foarte multumit de rezultatele obtinute.
Sper sa pot ajunge si eu sambata, sa va faceti o impresie.
PS: In garaj mai era la montaj un Logan [a lui lascucristian82 - aici] - insonorizare fata, boxe fata, 2 statii, 2 condensatoare, in asteptarea si unui sub P1222 de la JBL, conectica de 35, un sistem foarte frumos - ideea e ca montajul mi-a placut foarte mult, toate erau aranjate si calculate foarte bine, lucrat cu mare atentie la detalii - felicitari lui Alex pentru instalare
In concluzie nu ezitati sa va montati sculele la Be-Loud, eu am mai fost si la alte "garaje" si diferenta se observa la modul de lucru si rezultatul obtinut, cu un mare plus in favoarea echipei Be-Loud.
PS again: N-ar fi rau sa expuneti "produsele finite" intr-o galerie speciala de poze.
|
Sus |
|
 |
Banned

Data înscrierii: 20/Iun/2007 Mesaje: 46 Locație: Arad
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Momentan folosesc amplificatorul JBL 755.6 ca sa amplific activ tw si mid la Hertz ESK165 iar canalele 5 si 6 sunt legate la JBL GTO 1204BR, deci am pentru woofer 300w la 4 ohmi.
Specificatiile statiei sunt acestea - am colorat modul in care lucreza acum:
* amplificator pe 6 canale (4 + 2)
* putere
o 60W RMS x 4 + 107W RMS x 2 la 4 ohmi si ≤ 1% THD + N
o 160W x 2 + 300W x 1 la 4 ohmi si ≤ 1% THD + N
o 117W (canalele 1, 2, 3, 4) si 163W (canalele 5, 6) la 2 ohmi
* raport semnal/zgomot 79dBA (1 watt la 4 ohmi)
* raspuns in frecventa
o 10Hz – 47kHz (canalele 1, 2, 3, 4)
o 10Hz – 302Hz (channels 5, 6)
* semnal maxim de intrare 6V - atat ii da Clarion 778
* crossover electronic trece-jos 12 dB variabil
* dimensiuni: (H x W x D) 475mm x 313mm x 60mm
Intrebarea mea este:
Pot sa pun un subwoofer [bineinteles mai puternic] pe care sa-l alimentez in 2 ohmi cu acest amplificator?
Daca da, spuneti-mi ce woofer s-ar potrivi, adica ce putere as putea obtine de la acest amp in 2 ohmi.
Ma mananca sa pun ceva mai mare in incinta sealed.
Multumesc.
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma poate ajuta cineva?
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer, nu cred ca e stabila in punte pe 2 Ohmi. Daca ar fi fost, ar fi specificat ...
De ce nu iei un monobloc separat pentru subwoofer?
La ce subwoofer te-ai gandit?
|
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din specificatii - 163W (canalele 5, 6) la 2 ohmi - nu iese ce vreau eu?
Ideea era sa folosesc tot amp-ul pe care-l am, caci altfel inseamna o schimbare care cere iarasi prea multi bani:
- ar trebui sa schimb amplificarea si pentru sistemul fata - si as lua ceva la ~ 4x70RMS sau 75w - ex: DLS Classic CA41, Focal FP 4.75, si variante mai ieftine GZTA 4.120MK2
- un monobloc pentru sub - alea de la alpine imi faceau cu okiu' - Alpine MRP-M650 sau MRP-M850
- sub in incinta sealed de putere ~ 400w-500w - ex: GZTB 380SE, JBL Power P1222, Kicker 06S10L52
Oare as simti vreo diferenta daca as schimba doar sub-ul cu JBL GTO 1502D in sealed? Are tot 300RMS la 4ohmi...
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
...vad ca esti hotarat sa faci o schimbare...nu am mai apucat sa vb., hai sa iti dau si eu un sfat aici...deh...ce sa facem daca muncim asa mult si nu avem timp macar sa ne sfatuim online... , ne descurcam si noi cum putem...
..sa o iau pe rand...are drepatate sharkky, in specificatiile producatorului nu spune ca amplificatorul este stabil la 2 ohmi, dar iti da puterea pe fiecare canal calculata la o impedanta de 2 ohmi....e discutabil aici...eu personal l-as lasa asa, la 4 ohmi....poate ne ajuta si altcineva care a folosit amplificatorul legat la 2 ohmi....
...despre 1502d....diferente o sa fie daca o sa il pui in incinta sealed, dar asta depinde si de gusturile tale........nu o mai lungesc....da-mi un tel cand ai timp si mai vorbim
....scuze pt offtopic..
bafta
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
recomandarea mea e sa probezi inainte ... daca vrei sa iti faci o idee pot sa te ajut
_________________ no 92 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|