Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

golf mk3 by otzy
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Apr 29, 2009 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum sunt cu sistemul aproximativ la zero am stat putin si am analizat situatia: imi trebuia un player cu minim 2 preouturi high-volt, hpf,lpf, preferabil cu crossovere active sa nu trebuiasca sa dau banii pe xovere pasive...cel mai rezonabil ca pret si "istorie" era 778/788 de la clarion care nu prea e de gasit in romania asa ca am luat si eu, ca si tibitzu, un 785 din america Arrow super scula.

Meniu putin greoi si display cam intunecat si greu de citit ziua dar te obisnuiesti imediat Razz in rest...omenie Laughing

incinta de la subwofer are acum ~ 100L si este putin cam mult, urmeaza sa ii reduc volumul cu 20 L si cred ca este perfect, sunt foarte multumit de sunet Twisted Evil

primul lucru care urmeaza sa-l fac este insonorizarea usilor fata, urmata de amplificatorul pentru sub la care inca nu sunt decis...sudiez piata Razz

va tin la curent

PS: masina momentan serveste o portie de tinichigerie. o sa pun si niste poze

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buuunn sa mai inviem putin topicu Razz

fiind in plina sesiune am zis ca mia trebuie lucrat la masina, asa ca am insonorizat putin usile din fata. Am folosit aluband in 2 straturi, ceva cauciuc mai gros in unele locuri si ceva chit de fibra. Am ales alubandul pentru ca este prima operatie de insonorizare si stiam ca nu o sa iasa perfect, am zis sa mai fac economie Razz

cam nasol de lucrat usile de golf dar cu putina imaginatie zic ca am facut treaba buna. poze nu am ca am lucrat doar si un prieten cand avea timp, plus ca vremea era cam instabila...baga masina in garaj, scoate masina din garaj.

mai trebuie sudate niste bucati de tabla in locul unde vin prinse difuzoarele, tabla pe care vin prinse inle de mdf (complicata treba)

asa arata usa stoc. se poate vedea cat de aerisita este, va imaginati ce kick-bass are Laughing

aici usile "lucrate"

moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce boxe sunt alea ? GZ mk16 2?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

numa kick-urile din setu mk2
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tweetere ai ?

La mine stau si se prafuiesc o pereche de Vifa mai modeste.

Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tw s-au dus ca au fost amplificate in paralel cu mb-ii Laughing

n-ar strica niste tw, cum ne intelegem? Razz

moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 1:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa imi zici si mie cum se aude Very Happy ca am si eu o pereche dar inca nu am masina .... cumpar potcovalele inainte de a cumpara calul
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
tw s-au dus ca au fost amplificate in paralel cu mb-ii Laughing

n-ar strica niste tw, cum ne intelegem? Razz

In weekend le probez sa vad daca functioneaza si lamurim restul detaliilor pe mess.

Sus
zeusrazvy
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce e aia neagra? ce ai pus pe usi inainte de insonorizant?>
Sus
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca trebuie neaparat sa sudezi, cred ca merge sa prinzi si un platband cu suruburi , cred ca e mai simplu decit cu sudura.
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@moisoiu inca nu vreau sa emit pareri, astept sa termin cu usile si sa amplific kickurile si o sa dau cu parerea. momentan cam tipa mediile Confused

@ssrli ne auzim pe mess cel mai probabil saptamana viitoare ca in weekend nu am timp nici sa respir Razz lucrul asta ne omoara Rolling Eyes

@zeusrazvy aia neagra e un fel de cauciuc crud, l-am primit si am zis sa incerc dar sincer nu se prea justifica chinuiala de aplicare Smile)

@ ceachi treaba e ca tabla sau suruburile nu trebuie sa iasa in relief pentru ca fata de usa vine foarte aproape de tabla si daca sunt ceva denivelari nu intra la locul ei. o sa incerc totusi si varianta asta ca nu ma costa nimic Very Happy

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spor,iar daca ai nevoie de cineva sa te sfatuiesti....
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 06, 2009 2:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumes ovi. si tu si adi ati pierdut ceva timp cu mine pe mess Razz
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 6:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:

Meniu putin greoi si display cam intunecat si greu de citit ziua dar te obisnuiesti imediat Razz in rest...omenie Laughing

Tine apasat pe butonul Option si dai contrastul la 1.. se va vedea mult mai bine ziua Wink
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buuunnnn dupa show-ul de duminica am decis sa fac niste imbunatatiri:

dis de dimineata, ora 6, am trecut cu masina printr-o balta maricica, cu putina viteza. Rezultatul? Putina apa in turbina, filtru de aer varza, intercooler-u plin de apa si mizerie, bobina de la electromotor prajita si foarte aproape de un mic incendiu Evil or Very Mad

deci banii stransi pentru amplificator se duc "pe apa sambetei" ( desi era luni )

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următoare
Pagina 17 din 20

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum