|
Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Apr 29, 2009 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum sunt cu sistemul aproximativ la zero am stat putin si am analizat situatia: imi trebuia un player cu minim 2 preouturi high-volt, hpf,lpf, preferabil cu crossovere active sa nu trebuiasca sa dau banii pe xovere pasive...cel mai rezonabil ca pret si "istorie" era 778/788 de la clarion care nu prea e de gasit in romania asa ca am luat si eu, ca si tibitzu, un 785 din america super scula.
Meniu putin greoi si display cam intunecat si greu de citit ziua dar te obisnuiesti imediat in rest...omenie
incinta de la subwofer are acum ~ 100L si este putin cam mult, urmeaza sa ii reduc volumul cu 20 L si cred ca este perfect, sunt foarte multumit de sunet
primul lucru care urmeaza sa-l fac este insonorizarea usilor fata, urmata de amplificatorul pentru sub la care inca nu sunt decis...sudiez piata
va tin la curent
PS: masina momentan serveste o portie de tinichigerie. o sa pun si niste poze _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 04, 2009 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
buuunn sa mai inviem putin topicu
fiind in plina sesiune am zis ca mia trebuie lucrat la masina, asa ca am insonorizat putin usile din fata. Am folosit aluband in 2 straturi, ceva cauciuc mai gros in unele locuri si ceva chit de fibra. Am ales alubandul pentru ca este prima operatie de insonorizare si stiam ca nu o sa iasa perfect, am zis sa mai fac economie
cam nasol de lucrat usile de golf dar cu putina imaginatie zic ca am facut treaba buna. poze nu am ca am lucrat doar si un prieten cand avea timp, plus ca vremea era cam instabila...baga masina in garaj, scoate masina din garaj.
mai trebuie sudate niste bucati de tabla in locul unde vin prinse difuzoarele, tabla pe care vin prinse inle de mdf (complicata treba)
asa arata usa stoc. se poate vedea cat de aerisita este, va imaginati ce kick-bass are
aici usile "lucrate"
 _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Iun 04, 2009 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce boxe sunt alea ? GZ mk16 2? |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 04, 2009 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
numa kick-urile din setu mk2 _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Iun 04, 2009 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tweetere ai ?
La mine stau si se prafuiesc o pereche de Vifa mai modeste. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 04, 2009 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
tw s-au dus ca au fost amplificate in paralel cu mb-ii
n-ar strica niste tw, cum ne intelegem?  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Iun 05, 2009 1:47 am Titlul subiectului: |
|
|
sa imi zici si mie cum se aude ca am si eu o pereche dar inca nu am masina .... cumpar potcovalele inainte de a cumpara calul |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Iun 05, 2009 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | tw s-au dus ca au fost amplificate in paralel cu mb-ii
n-ar strica niste tw, cum ne intelegem?  |
In weekend le probez sa vad daca functioneaza si lamurim restul detaliilor pe mess. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 428 Locație: Cluj
|
Trimis: Vin Iun 05, 2009 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
ce e aia neagra? ce ai pus pe usi inainte de insonorizant?> |
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Vin Iun 05, 2009 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca trebuie neaparat sa sudezi, cred ca merge sa prinzi si un platband cu suruburi , cred ca e mai simplu decit cu sudura. |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 05, 2009 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
@moisoiu inca nu vreau sa emit pareri, astept sa termin cu usile si sa amplific kickurile si o sa dau cu parerea. momentan cam tipa mediile
@ssrli ne auzim pe mess cel mai probabil saptamana viitoare ca in weekend nu am timp nici sa respir lucrul asta ne omoara
@zeusrazvy aia neagra e un fel de cauciuc crud, l-am primit si am zis sa incerc dar sincer nu se prea justifica chinuiala de aplicare )
@ ceachi treaba e ca tabla sau suruburile nu trebuie sa iasa in relief pentru ca fata de usa vine foarte aproape de tabla si daca sunt ceva denivelari nu intra la locul ei. o sa incerc totusi si varianta asta ca nu ma costa nimic  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Vin Iun 05, 2009 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
spor,iar daca ai nevoie de cineva sa te sfatuiesti.... _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Iun 06, 2009 2:52 am Titlul subiectului: |
|
|
multumes ovi. si tu si adi ati pierdut ceva timp cu mine pe mess  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 11, 2009 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: |
Meniu putin greoi si display cam intunecat si greu de citit ziua dar te obisnuiesti imediat in rest...omenie  |
Tine apasat pe butonul Option si dai contrastul la 1.. se va vedea mult mai bine ziua  |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 22, 2009 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
buuunnnn dupa show-ul de duminica am decis sa fac niste imbunatatiri:
dis de dimineata, ora 6, am trecut cu masina printr-o balta maricica, cu putina viteza. Rezultatul? Putina apa in turbina, filtru de aer varza, intercooler-u plin de apa si mizerie, bobina de la electromotor prajita si foarte aproape de un mic incendiu
deci banii stransi pentru amplificator se duc "pe apa sambetei" ( desi era luni ) _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
|